香港長跑網 - 長跑長友

標題: 1.11.2009 苗圃挑戰12小時 by Parco爸 [打印本頁]

作者: Parco爸    時間: 2009-11-2 12:05
標題: 1.11.2009 苗圃挑戰12小時 by Parco爸
係有限人手及時間下....
去完城門再趕去大埔終點站....
故只能支援、捕捉數位跑友...
其餘跑友們..請見諒...
PS>辛苦晒Sue兄、豆豆媽  
全輯  http://www.fotop.net/edmondlui/tuj

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: running-sue    時間: 2009-11-2 12:11
Parco 爸, 司機攝記集一身, 辛苦哂
作者: 喪Ken    時間: 2009-11-2 12:36
壞人咁cutie 既一刻都俾你捕到...好嘢!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-2 12:55
D 相真係好正~~
作者: 上水馬王    時間: 2009-11-2 13:24
正!正!正!
作者: Parco爸    時間: 2009-11-2 13:31
原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-2 12:55 發表
D 相真係好正~~" />" />hiuijhkj

花子...唔巧意思...不夠時間等你地...
作者: runrun    時間: 2009-11-2 13:43
Parco 爸,啲相好正!

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-11-2 14:01
睇完d相....真係有d後悔冇玩, 出年苗圃一定要參加!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-2 14:16
原帖由 Parco爸 於 2009-11-2 13:31 發表

花子...唔巧意思...不夠時間等你地...  

我地慢o者~~

唔緊要啦,睇到你地D 令相都好開心~~
作者: 燉奶佬    時間: 2009-11-2 14:31
D相個然好傳神。parco爸好野。
另外,花子講錯啦,係我慢jer,連累大家做唔到好時間,唉反思中。
作者: Parco爸    時間: 2009-11-2 15:01
原帖由 炖奶佬 於 2009-11-2 14:31 發表
另外,花子講錯啦,係我慢jer,連累大家做唔到好時間,唉反思中。

炖兄...
岩岩先知原來你都有玩...又沒等到你同花子...
今次影相好匆忙...準備不足..
R有玩我都是前一晚先昅到...
如準備得好D..了解路線跑友多D...會影得更好...
明年有機會的話再影過...
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-2 15:16
原帖由 炖奶佬 於 2009-11-2 14:31 發表

炖奶唔好咁講,玩team 就係咁,頭段勇哥跟唔到,中段你爆,last 幾K 我都橫隔膜痛啦,我地爆人地都爆,原來尋日公開組有70隊,都係得飛象師兄果一隊快ja~~
作者: 燉奶佬    時間: 2009-11-2 16:22
我地想做時間架嗎,完成唔到點都有d耿耿於懷。
作者: -R-    時間: 2009-11-2 18:00
Parco 爸d相好正, 再一次辛苦晒
見到梁兄除鞋登沙好攪笑, 同埋sue兄服侍周到真係無得頂
作者: 亞昌    時間: 2009-11-2 20:24
原來我都有單人相,多謝Parco 爸!
作者: sleung2002hk    時間: 2009-11-2 21:24
多謝晒柏哥爸~~~下年到你黎42km架喇
作者: oscar    時間: 2009-11-2 22:15
作者: Parco爸    時間: 2009-11-2 23:52
原帖由 亞昌 於 2009-11-2 20:24 發表
原來我都有單人相,多謝Parco 爸!

昌哥...之前只知你是白衫藍褲...真係好難認...
但見你都是頭幾個拍住返...有理無理影左先算...
下回有機會再做我鏡頭下主角...
作者: feifanchun    時間: 2009-11-3 01:02
Parco 爸d相好正
作者: 前進    時間: 2009-11-3 01:14
唔該晒parco爸影d靚相!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2