香港長跑網 - 長跑長友

標題: 20.12 大埔體育會10公里比賽 *本網全力支持* [打印本頁]

作者: leefs    時間: 2009-11-4 00:02
標題: 20.12 大埔體育會10公里比賽 *本網全力支持*
12月20日舉行之大埔體育會10公里長跑比賽本網為賽事支持機構,
香港長跑網"團體登記會員"可使用下列特設表格(圖2)優先報名及豁免晶片按金
比賽號碼布,紀念背心及計時晶片於當天場地內"香港長跑網集合區"分發。
主辦單位為多謝本網各會員的支持,

及對往年賽事紀念背心的喜愛,
現特別多送1件08或07款背心給本網參賽會員!
數量有限先報先得!
其他網友報名﹕
請用最底部之附件"大埔體育會Propectus & Form.pdf (1.63 MB)"下載報名表格。
希望各會員熱烈支持及參與!

主辨單位: 大埔體育會
日期:2009年12月20日(星期日)
起跑時間: 9:00上午
距離: 10公里
地點: 大埔海濱公園
名額: 1,200名 (額滿即止)
網址:
http://www.tpsa.org.hk

注意﹕
此賽事郵寄報名必須提供年齡證明文件影印本!
(見比賽章程第9項)
*賽事細節以大會公佈為準*

作者: leefs    時間: 2009-11-4 00:07
有關本星期日(大埔體育會10公里賽)起步點"大埔海濱公園",
正確位置於大埔工業邨大貴街海邊
可乘以下公共交通前往﹕

九巴73"於尾站落車步行數分鐘"
太平邨總站-大埔工業邨(車程需時73分鐘)
途經上水,粉嶺,太和,大埔北,
星期日上午每28分鐘1班車

九巴72A"於尾站落車"
大圍鐵路站總站-大埔工業邨(車程需時55分鐘)
途經瀝源邨,禾輋邨,大埔公路,中文大學,大埔廣福道,
星期日上午每30分鐘1班車

九巴275S"(大貴街)汀角路震雄機器廠對面,落車步行18分鐘1200米"
大埔墟鐵路站-香港教育學院
途經大埔中心,
星期日上午每20分鐘1班車

九巴75K"工業邨大順街,落車步行12分鐘800米"
大埔墟鐵路站-大美督
途經大埔墟街市,
星期日上午每19分鐘1班車

九巴75X"於尾站落車步行數20分鐘1300米"
九龍城碼頭-大埔富善邨總站
途經 九龍城,黃大仙,鑽石山,大老山隧道,大埔廣福道,大埔中心,
星期日上午每6-8分鐘1班車

九巴73X"於尾站落車步行數20分鐘1300米"
荃灣(如心廣場)-大埔富善邨總站
途經 大河道,眾安街(千色店對面),大窩口鐵路站,可風中學,城門隧道,大埔廣福道,大埔中心,
星期日上午每8-10分鐘1班車

港鐵接駁巴士K17"於尾站落車步行數20分鐘1300米"
大埔墟鐵路站-大埔富善邨總站

26 專線小巴"(大貴街)汀角路震雄機器廠對面,落車步行18分鐘1200米"
馬鞍山(海柏花園)-香港教育學院
途經 馬鞍山耀安邨,大埔廣福道,大埔中心,
星期日上午每15分鐘1班車

另可於大埔"最好大埔中心"轉乘紅綠 的士 前往工業邨大貴街尾落車!

的士下車點大貴街尾,近亞太衛星中心

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

前往大埔可用部份交通如下﹕
港鐵 大埔墟站
九巴 74X 觀塘-大埔中心
九巴 271 尖沙咀(廣東道)-富亨總站
九巴 307 中環渡輪碼頭-大埔中心

各位想揸車前往的師兄留意﹕
你們可以將車停泊於大盛街亞洲電視對面的咪表停車場,
場內面積極大會很容易找到車位,
泊好車行到最入邊就係海濱公園

登錄/註冊後可看大圖

各參與星期日比賽跑手留意﹕
大會已安排長跑網集合區於看台最前面地方"即圖2",
"2公"大約於8時開始分派"跑手包",
會員請向本網"2公"報到領取,
人齊即進行大合照,
近日天氣變冷各位跑前跑後請著多件衫!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: leefs    時間: 2009-11-4 00:27
人工智能報名系統"長跑網大軍"
1.  Alfred (4003~報到,主場陪跑)
2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)
3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
4.  TNT (李奧做搞手, 一定support!!)
5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手呢場要做野, 加上呢場送背心)
6.  Lex (長跑網為賽事支持機構, 熱烈支持)
7.  Kenny Choi (希望尾段能睇到Gills兄尾燈)
8.  leefs (4035~點會冇我份!)
9.  TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )
10. 高佬
11. 坑口公牛 (已經有兩件背心,想第三件。4033)
12. wlau(一返工就寄信)
13. hate4876(爭取成為39分跑手!!)(1010)
14. bobby(5037)
15. 狗 (希望贏到根根1秒 hoho)
16. ricch
17. 711 (上次大尾篤10K感冒...今次要界嬌妹 )
18. michaelyw (獎有排都未到我,只求破PB做到SUB45)
19. c29843 (超新手1hrs龜速會員....想拎到黃色果件...)
20. ericlms
21. Tarry
22. 阿茂 ( 有兩件排汗背心咁so , 梗係唔執輸啦 ! )
23. 喪Ken (有2件背心...梗係玩啦)
24. E.T. (4152)
25. 零下十度.(8017~有著數沒理由唔跑)
26. finewong (考哂試, 跑下鬆一鬆)
27. RowerBee (7019, 休戰一年, 重出江湖)
28. ifif1234  (有2件背心...Ha Ha )
29. 非比
30. denis3885 (4063)
32. 178(5038)
33. 180(5039)
34. 181(5036)
35. 慢子  (有2件背心...梗係玩啦)
36. IpYiu-Ki(唔好執輸)
37. kito (2040) 我好想要07 或08 年有埔字LOGO 0個件背心呀!!!
38. Ivan Kwong (5069)
39. 亮哥 (4153)
40. Kai (2091)
41. 廁廁 (2090)
42. 苗嬸 (8036)
43. 燴腸 (4151)
44. 智智爺爺 ( 長跑網吹雞....點都要蒲頭 )(5034)
45. jacky p
46. Qoo(咁熱鬧,我又玩,希望有功課交^^)
47. 洛虎TIM
48. econecon (已寄報名表,唔知報唔報到)
49. Amos (主場必報)
50. matthew~文(11月17寄form 希望仲趕到)
51. hhkbonnie
52. feufeu (支票已過數  )
53. 肥哥哥 (睇下今日寄信仲報唔報到啦)
54. 蘭西•韋
55. loudspeaker (近近地 , 跑完同 + 人飲埋茶先走)
56. Wavetong(2114, 五年前傷後第一次比賽,sub45min)
57. 192 (5071)
58. Riffalo (我既主埸, 點可以唔黎!)
59. sleung2000hk
60. Andy Tam (3200)
61. 會員179
62. kennychoi (4259)
63. imchristy
64. 會員194 (4249)
65. 會員200 (5107)
66.  Gforce
67. 晴朗 (3155,太耐冇跑,希望1小時內完成)
68. sunshine
69. stam
70. Colemen (3165)
71. Chanman100 (6-DEC just 3 seconds to sub46  , this race try sub45 !)
72. Danny Lun
73. 前進

74.

2叔公打氣臀:
1. 臀長. runrun (任憑差遣)
2. 瘋瘋 (打氣+影相)
3. 肉瑩小煮(打氣,看行李.)
4. scchu (影相+打氣)
5. 堅堅 (跑完嘉道理過嚟打氣)

6. wlau (打氣+影相)

作者: Alfred    時間: 2009-11-4 07:31
主塲,support!

1. Alfred
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-11-4 09:11
原帖由 Alfred 於 2009-11-4 07:31 發表
主塲,support

1. Alfred

是做2叔公?
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-11-4 09:15
原帖由 leefs 於 2009-11-4 00:02 發表
12月20日舉行之大埔體育會10公里長跑比賽,
本網為賽事支持機構,
本網會員可使用下列表格"圖2"優先報名及豁免晶片按金,
跑碼布,紀念背心及晶片於當天場地內"香港長跑網集合區"分發,
希望各會員熱烈支持及參與 ...

Why 大埔體育會 網站未有 form?
作者: Gills    時間: 2009-11-4 09:29
我諗Alfred 兄意思係報名參賽...

人工智能報名系統

1.  Alfred
2.  Gills (主場食糊賽, 食唔到爆棚, 雞糊都殺)

作者: Parco爸    時間: 2009-11-4 10:13
人工智能報名系統

1.  Alfred

3.  Parco爸 ( 家中背心俾狗咬爛左..我無衫著..要拿背心 )
作者: 李奧    時間: 2009-11-4 11:59
原帖由 慢子 Wilson 於 2009-11-4 09:15 發表

因為會員有優先報名......不過都係優先得兩日
好快又會post出街喇
作者: TNT    時間: 2009-11-4 12:25
人工智能報名系統

1.  Alfred
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-11-4 13:06
人工智能報名系統

1.  Alfred
5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手呢場要做野, 加上呢場送背心)
作者: 瘋瘋    時間: 2009-11-4 13:14
作者: 力    時間: 2009-11-4 13:18
人工智能報名系統

1.  Alfred

2叔公:
1. 瘋瘋 (打氣+影相)
作者: Kennychoi    時間: 2009-11-4 13:43
人工智能報名系統

1.  Alfred
7.  Kenny Choi (希望尾段能睇到Gills兄尾燈)

2叔公:
2. Kenneth (打氣+影相)
作者: leefs    時間: 2009-11-4 14:46
人工智能報名系統

1.  Alfred
8.  leefs (點會冇我份!)

2叔公:

作者: TerrySze    時間: 2009-11-4 15:14
人工智能報名系統

1.  Alfred
9: TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )

2叔公:
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-11-4 15:17
原帖由 李奧 於 2009-11-4 11:59 發表

好快又會post出街喇

居然煮扮單位投訴喎,真吹..........
作者: sealion    時間: 2009-11-4 16:39
去左台灣跑比賽
作者: running-sue    時間: 2009-11-4 20:02
原帖由 sealion 於 2009-11-4 16:39 發表
去左台灣跑比賽

ctse, 你咪響到哂命啦

作者: 高佬    時間: 2009-11-4 20:36
人工智能報名系統

1.  Alfred
9: TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )
10. 高佬

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-11-4 20:39
原帖由 李奧 於 2009-11-4 11:59 發表

好快又會post出街喇

咁要拿拿淋寄form先得, 一陣報唔到就飲恨~
作者: 坑口公牛    時間: 2009-11-4 21:21
人工智能報名系統

1.  Alfred
10. 高佬
11. 坑口公牛 (已經有兩件背心,想攞第三件。)

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-11-4 21:31
原帖由 坑口公牛 於 2009-11-4 21:21 發表
人工智能報名系統

1.  Alfred
5.  大圍新跑手 (上次sub42'失手 ...

公牛兄:
又可以同場啦, 又要盡跟....
作者: wlau    時間: 2009-11-4 23:59
唔知自己長跑網會員編號....想報都無得報...
作者: wlau    時間: 2009-11-5 02:19
人工智能報名系統

1.  Alfred
10. 高佬

作者: 坑口公牛    時間: 2009-11-5 09:01
原帖由 大圍新跑手 於 2009-11-4 21:31 發表

公牛兄:

大圍兄,大家一齊加油呀。
作者: Gills    時間: 2009-11-5 09:09
原帖由 大圍新跑手 於 4-11-2009 21:31 發表

公牛兄:

公牛兄, 今年進步了很多, 唔止攞背心, 可以順便攞個盃返屋企.
作者: leefs    時間: 2009-11-5 13:38
內容已更新!

作者: hate4876    時間: 2009-11-5 14:00
1.  Alfred
10. 高佬
13.hate4876(爭取成為39分跑手!!)
作者: leefs    時間: 2009-11-5 17:49
1.  Alfred
9.  TERRYSZE (上次大尾篤10K咬柴...今次要沖擊SUB  39!! )
10. 高佬
13. hate4876(爭取成為39分跑手!!)

14. bobby
15.
16.

2叔公:

作者: 狗哥    時間: 2009-11-5 18:12
1.  Alfred
10. 高佬

14. bobby
15. (希望贏到根根1秒 hoho)
16.

2叔公:

作者: RowerBee    時間: 2009-11-5 23:07
原帖由 慢子 Wilson 於 2009-11-4 09:15 發表

http://www.tpsa.org.hk/pdf/tenk/Prospectus%20&%20Form.pdf
作者: ricch    時間: 2009-11-5 23:16
1.  Alfred
10. 高佬
14. bobby

15. (希望贏到根根1秒 hoho)
16. ricch

2叔公:

作者: imchristy    時間: 2009-11-6 10:30
原帖由 wlau 於 2009-11-4 23:59 發表
唔知自己長跑網會員編號....想報都無得報...hgjD092" />" />hj

請問係咪即係UID呀???? ching,ctse請回
作者: running-sue    時間: 2009-11-6 10:39
原帖由 wlau 於 2009-11-4 23:59 發表
唔知自己長跑網會員編號....想報都無得報...hgjD092" />" />hj

ching, 請收pm
作者: running-sue    時間: 2009-11-6 10:41
原帖由 imchristy 於 2009-11-6 10:30 發表

請問係咪即係UID呀???? ching,ctse請回

ching, 唔係用UID, 係長跑網會員號碼, 如你想加入, 請到
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5691&goto=lastpost#lastpost
作者: blurmax    時間: 2009-11-6 10:42
去左Kadoorie Farm跑比賽

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: blurmax    時間: 2009-11-6 16:24
711 (上次大尾篤10K感冒...今次要界嬌妹 )

7 Ching,

Add oil ah - but I guess Gills will run faster than U again^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-11-6 17:33
原帖由 blurmax 於 2009-11-6 16:24 發表

7 Ching,

Add oil ah - but I guess Gills will run faster than U again^.^

賽王:
有冇興趣side bet一個早餐?
作者: blurmax    時間: 2009-11-6 17:43
賽王:
有冇興趣side bet一個早餐?

Tai Wai Hing,

Good - I bet on Gills then!

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-11-6 18:21
原帖由 blurmax 於 2009-11-6 17:43 發表

Tai Wai Hing,

Good - I bet on Gills then!

咁一言為定.....我買7兄~
作者: econecon    時間: 2009-11-6 23:01
幾時正式公開報名?

同埋件背心質地好唔好(快乾料)? 靚唔靚仔?

唔夠背心著,要諗呢d野
作者: 坑口公牛    時間: 2009-11-6 23:10
原帖由 econecon 於 2009-11-6 23:01 發表
幾時正式公開報名?

唔夠背心著,要諗呢d野

已經接受報名。
http://www.tpsa.org.hk/program.html

前年螢光黃幾好,質地唔錯。
舊年件淺藍色,質地一樣,不過啲絲印洗幾洗就晒。
作者: leefs    時間: 2009-11-6 23:12
原帖由 econecon 於 2009-11-6 23:01 發表
幾時正式公開報名?

唔夠背心著,要諗呢d野

其他網友報名﹕
請用此附件"大埔體育會Propectus & Form.pdf (1.63 MB)"下載報名表格。

作者: econecon    時間: 2009-11-7 00:48
原帖由 坑口公牛 於 2009-11-6 23:10 發表

已經接受報名。
http://www.tpsa.org.hk/program.html

前年螢光黃幾好,質地唔錯。
舊年件淺藍色,質地一樣,不過啲絲印洗幾洗就晒。

咩叫d絲印?

仲考慮緊, 唔知full左未呢?
作者: MJ576    時間: 2009-11-7 00:51
幾時正式公開報名?

唔夠背心著,要諗呢d野

econecon 兄,

舊年哥件快乾背心淺粉藍色,都幾好架,經常着黎練跑,今年就唔知
作者: MJ576    時間: 2009-11-7 00:59
原帖由 econecon 於 2009-11-7 00:48 發表

咩叫d絲印?

重要考慮? 件背心一定好過 "樂華"哥件先
作者: 坑口公牛    時間: 2009-11-7 04:36
原帖由 econecon 於 2009-11-7 00:48 發表

咩叫d絲印?

印喺件衫上啲字.
作者: Alfred    時間: 2009-11-7 06:26
人工智能報名系統

1.  Alfred (4003報到,主場陪跑)
10. 高佬
14. bobby
16. ricch

17. 711 (上次大尾篤10K感冒...今次要界嬌妹 )
18.

19.

2叔公:

交表時佢好認真咁check啲資料,包括長跑網會員証,收據重有寫埋會員號碼(網 0015-09-W),寄表嘅師兄師姐記得寫清楚,如果唔係作廢咗無得玩就唔抵。
作者: hate4876    時間: 2009-11-7 09:48
原帖由 MJ576 於 2009-11-7 00:59 發表

重要考慮? 件背心一定好過 "樂華"哥件先

樂華果件我見到都唔開胃
作者: amos    時間: 2009-11-7 11:51
下個禮拜交表, 希望仲有位啦, 話哂主場.

作者: econecon    時間: 2009-11-7 13:07
原帖由 坑口公牛 於 2009-11-7 04:36 發表

印喺件衫上啲字.

多唔多上落斜架個賽事?
作者: Kennychoi    時間: 2009-11-7 14:13
原帖由 hate4876 於 2009-11-7 09:48 發表

樂華果件我見到都唔開胃

師父仔:
繼續努力....努力.
作者: Alfred    時間: 2009-11-7 14:26
原帖由 econecon 於 7/11/2009 13:07 發表

多唔多上落斜架個賽事?

no slope at all.
作者: hate4876    時間: 2009-11-7 14:45
原帖由 Kennychoi 於 2009-11-7 14:13 發表

師父仔:
繼續努力....努力." />" />

一定!!
作者: utt    時間: 2009-11-7 17:16
想問問親身交左表既ching, 係咪帶身分證, 支票去就ok?
仲有冇其他野要帶?
作者: econecon    時間: 2009-11-8 09:17
想問問寄去既ching/ctse, 有咩要留意? 我想寄去報名

一來no slope, 二來價錢經濟, 三來少有賽事有背心
作者: 李奧    時間: 2009-11-8 11:20
原帖由 utt 於 2009-11-7 17:16 發表
想問問親身交左表既ching, 係咪帶身分證, 支票去就ok?
仲有冇其他野要帶?

親身報名:
1. 清楚填妥報名表
2. 報名費 (現金)
3. 晶片按金支票 (如沒有個人晶片)
4. 身份証供職員核對
註:長跑網會員可免晶片按金, 須填寫長跑網專用報名表格及報名時須出示長跑網會員証

原帖由 econecon 於 2009-11-8 09:17 發表
想問問寄去既ching/ctse, 有咩要留意? 我想寄去報名

一來no slope, 二來價錢經濟, 三來少有賽事有背心

郵寄報名:
1. 清楚填妥報名表
2. 報名費支票1張
3. 晶片按金支票1張  (如沒有個人晶片)
4. 身份証副本
5. 已貼上$1.4郵票之回郵信封1個
註:長跑網會員可免晶片按金, 須填寫長跑網專用報名表格

作者: utt    時間: 2009-11-8 12:17
thx 李奧ching..一陣就去報名
作者: utt    時間: 2009-11-8 23:32
人工智能報名系統

10. 高佬
11. 坑口公牛 (已經有兩件背心,想  第三件。)
14. bobby
16. ricch

18. utt

19.

2叔公:

作者: econecon    時間: 2009-11-8 23:45
原帖由 李奧 於 2009-11-8 11:20 發表

親身報名:
1. 清楚填妥報名表
2. 報名費 (現金)
3. 晶片按金支票 (如沒有個人晶片)
4. 身份証供職員核對
註:長跑網會員可免晶片按金, 須填寫長跑網專用報名表格及報名時須出示長跑網會員証

郵寄報名 ...

我應該唔算會員
作者: wlau    時間: 2009-11-9 01:02
原帖由 econecon 於 2009-11-8 23:45 發表

我應該唔算會員

有應唔應該既咩?
只會得兩個答案,

俾左錢入會, 係,
無俾錢入會, 唔係...

而且除左免chip 按金之外(唔等於唔駛還chip), 無其他既唔同, 有乜好喊?

作者: econecon    時間: 2009-11-9 02:13
原帖由 wlau 於 2009-11-9 01:02 發表

有應唔應該既咩?
只會得兩個答案,

俾左錢入會, 係,
無俾錢入會, 唔係...

而且除左免chip 按金之外(唔等於唔駛還chip), 無其他既唔同, 有乜好喊?

....
作者: 李奧    時間: 2009-11-9 13:34
幾時正式公開報名?

唔夠背心著,要諗呢d野

上年件背心
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2674925&o=all&op=1&view=all&subj=165420967956&aid=-1&id=778659169&oid=165420967956

作者: kito807    時間: 2009-11-9 13:52
原帖由 李奧 於 2009-11-9 13:34 發表

上年件背心
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2674925&o=all&op=1&view=all&subj=165420967956&aid=-1&id=778659169&oid=165420967956

件衫幾靚wo!! 身為大埔人真係要去拎返件先!! 呢一兩日去報名, 希望唔好咁快爆啦!
作者: stanwong    時間: 2009-11-9 14:18
已一早報左嘉度理紀念跑, 呢場跑唔到啦~
作者: amos    時間: 2009-11-9 21:56
今晚報咗啦, 到時見.
作者: lazyrunner    時間: 2009-11-9 22:13
唔記得寄埋個回郵信封添.......會唔會就o甘就唔俾玩架...???

郵寄報名:
1. 清楚填妥報名表
2. 報名費支票1張
3. 晶片按金支票1張  (如沒有個人晶片)
4. 身份証副本
5. 已貼上$1.4郵票之回郵信封1個
作者: econecon    時間: 2009-11-10 00:06
原帖由 amos 於 2009-11-9 21:56 發表
今晚報咗啦, 到時見.

親身報?
作者: wlau    時間: 2009-11-10 21:38
原帖由 econecon 於 2009-11-10 00:06 發表

親身報?

咁其實你有無打算報? 有到時見...
作者: 司機    時間: 2009-11-10 21:42
晶片按金支票1張???

如果冇支票...點好????
作者: michaelyw    時間: 2009-11-10 21:47
人工智能報名系統

10. 高佬
14. bobby
16. ricch

18. michaelyw (攞獎有排都未到我,只求破PB做到SUB45)

19.

2叔公:

交表時佢好認真咁check啲資料,包括長跑網會員証,收據重有寫埋會員號碼(網 0015-09-W),寄表嘅師兄師姐記得寫清楚,如果唔係作廢咗無得玩就唔抵。
作者: econecon    時間: 2009-11-10 21:52
原帖由 wlau 於 2009-11-10 21:38 發表

咁其實你有無打算報? 有到時見...

由於小弟未參加過任何賽事(落實左參加到既有兩個賽事黎緊)

所以會諗諗, 半馬就唔敢參加住啦, 上落斜賽事都唔多諗

不過近期算係進步得幾多(自己跑) , 所以咪考慮參加多個, 加上呢個賽事平
作者: leefs    時間: 2009-11-10 22:11
長跑網會員注意﹕
數量有限先報先得!

作者: raphaelmak    時間: 2009-11-10 22:17
撞了youth orienteering championships... 去唔到
作者: econecon    時間: 2009-11-10 22:29
原帖由 leefs 於 2009-11-10 22:11 發表
長跑網會員注意﹕
現特別多送出08或07款背心給本網參賽會員!
數量有限先報先得!

可惜我唔係會員, 就算報都唔可以拎多件背心
作者: leefs    時間: 2009-11-10 22:32
原帖由 econecon 於 2009-11-10 22:29 發表 可惜我唔係會員, 就算報都唔可以拎多件背心

即刻登記啦!
本post#1附件4,
就係登記表格啦!

作者: Alfred    時間: 2009-11-10 22:46
原帖由 leefs 於 10/11/2009 22:11 發表
長跑網會員注意﹕
數量有限先報先得!

我要08年。
作者: michaelyw    時間: 2009-11-10 22:46
原帖由 Alfred 於 2009-11-10 22:46 發表 我要08年。

X2
作者: 司機    時間: 2009-11-10 23:18
原帖由 leefs 於 2009-11-10 22:32 發表

即刻登記啦!
本post#1附件4,
就係登記表格啦!

ching...如果即刻登記,有咩手續??要幾耐先有member number報大埔體育會10公里比賽???

我係大埔人,想有件印左大埔既衫,,e+member仲有好多一件....

唔知貴會仲有冇名額
作者: leefs    時間: 2009-11-10 23:27
原帖由 c29843 於 2009-11-10 23:18 發表 ching...如果即刻登記,有咩手續??要幾耐先有member number報大埔體育會10公里比賽??? 我係大埔人,想有件印左大埔既衫,,e+member仲有好多一件.... 唔知貴會仲有冇名額

入會細節及方法留意以下post #2
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691&extra=page%3D1
用e-mail會快啲,
收齊資料會馬上送上"會員編號"!

作者: Parco爸    時間: 2009-11-10 23:45
原帖由 leefs 於 2009-11-10 22:11 發表
長跑網會員注意﹕
數量有限先報先得!

咁我即係自動多一件呀...點拿呀...
80蚊有兩件...超值喎
作者: 司機    時間: 2009-11-10 23:49
標題: 回復 84# 的帖子
ching大大...please check PM
作者: Parco爸    時間: 2009-11-11 00:00
皇上..
唔該..09'大碼....08'大碼..各一..是不是派號碼布時分派...
作者: leefs    時間: 2009-11-11 00:08
原帖由 Parco爸 於 2009-11-11 00:00 發表 皇上..唔該..09'大碼....08'大碼..各一..是不是派號碼布時分派...  

全中!
一經報名,
所有嘢係集體行動,
全部交中央統籌!

作者: wlau    時間: 2009-11-11 00:18
我就同人唔同.. 整件07 啦
多謝皇生幫忙...我無記錯, 係要xl 加大.... , thx

作者: ricch    時間: 2009-11-11 00:21
Wow! That's great news!
I've already sent my application.
Does it mean I would be eligible for the bonus vest too?
If so, I'd like to choose 2008 vest, size = small.
Thank you ching!!
作者: leefs    時間: 2009-11-11 00:36
原帖由 wlau 於 2009-11-11 00:18 發表 我就同人唔同.. 整件07 啦多謝皇生幫忙...我無記錯, 係要xl 加大.... , thx

大家唔使留尺碼比我,
大會到時成批衫比我地,
要揀款項尺碼早啲到,
遲咗入嚟要睇你做化啦!

作者: oscar    時間: 2009-11-11 00:43
作者: 司機    時間: 2009-11-11 00:46
人工智能報名系統....係咪即係上網代報,唔洗交表???
作者: leefs    時間: 2009-11-11 00:50
原帖由 c29843 於 2009-11-11 00:46 發表 人工智能報名系統....係咪即係上網代報,唔洗交表???

人工智能報名系統....只係話比人知已報名,將會報名,
你要自己寄表或親自去搞,
知冇!

作者: oscar    時間: 2009-11-11 00:50
作者: 司機    時間: 2009-11-11 00:55
仲搵緊人同我過數做longrun member

如果親身交要出示會員證....但會員證又未必咁快有....

到時冇曬位點算
作者: leefs    時間: 2009-11-11 00:55
標題: 2007
原帖由 oscar 於 2009-11-11 00:43 發表 請問有無o7 08兩個辦睇吓咁呎﹖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 司機    時間: 2009-11-11 00:58
標題: 回復 97# 的帖子
07好想要丫 ......
心急中
作者: oscar    時間: 2009-11-11 01:10
作者: Parco爸    時間: 2009-11-11 09:22
原帖由 leefs 於 2009-11-11 00:55 發表

登錄/註冊後可看大圖

呢款是07定08呀...我講件衫...
作者: leefs    時間: 2009-11-11 10:05
原帖由 Parco爸 於 2009-11-11 09:22 發表

呢款是07定08呀...我講件衫...

相中人話"應係07年款"!
而08年款好似有分男女裝的!

作者: 司機    時間: 2009-11-11 10:20
岩岩email 左申請入 longrun member
唔知仲趕唔趕到報埋大埔10k

我已經一起身走去銀行入數啦...god bless me
作者: leefs    時間: 2009-11-11 10:36
原帖由 c29843 於 2009-11-11 10:20 發表
岩岩email 左申請入 longrun member
唔知仲趕唔趕到報埋大埔10k

我已經一起身走去銀行入數啦...god bless me

專人處理中…

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2