香港長跑網 - 長跑長友

標題: NB 100圈計時錶$99 (另有特價計步器) [打印本頁]

作者: Parco爸    時間: 2009-12-10 14:12
標題: NB 100圈計時錶$99 (另有特價計步器)
100圈計時錶 $99
位置:元朗大馬路NB特賣場
注意:錶電池已到極限...需自行換電...電池型號難配..但可轉其他型號代替($10)

http://www.nbwebexpress.com.hk/newbalance/apparel/accessories/sports+monitors/product/50015
http://www.nbwebexpress.com.hk/newbalance/product/50010

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: rchan    時間: 2009-12-10 14:52
我之前都報告左
(特價計卡器)...c-hing 係咪想講計步器呀..
作者: longlx    時間: 2009-12-10 15:09
原帖由 Parco爸 於 2009-12-10 14:12 發表
100圈計時錶 $99
位置:元朗大馬路NB特賣場
注意:錶電池已到極限...需自行換電...電池型號難配..但可轉其他型號代替($10)

http://www.nbwebexpress.com.hk/newbalance/apparel/accessories/sports+monitors/p ...

嘩~抵到冇朋友~個樣仲好靚TIM~
作者: oscar    時間: 2009-12-10 15:10
作者: kenneth    時間: 2009-12-10 15:21
作者: 豆豆媽    時間: 2009-12-10 15:22
女裝架
作者: oscar    時間: 2009-12-10 15:26
作者: kenneth    時間: 2009-12-10 15:31
作者: Parco爸    時間: 2009-12-10 15:55
原帖由 rchan 於 2009-12-10 14:52 發表
我之前都報告左
(特價計卡器)...c-hing 係咪想講計步器呀..

Sorry..我打錯字..
作者: rchan    時間: 2009-12-10 19:04
標題: 回復 3# 的帖子
見到實物就覺得好樣
我個人覺得似街邊次貨咁....
但真係好平
作者: allanccl    時間: 2009-12-10 20:21
Parco爸可唔可以幫小弟買隻綠色,電芯小弟自己會換的。
唔該晒!

作者: Henry    時間: 2009-12-10 22:15
請問元朗大馬路幾多號呢?謝謝!
作者: lynnling    時間: 2009-12-10 22:54
岩岩去完仲有好多貨
作者: ctm1149    時間: 2009-12-10 23:27
我上個月買要$249

作者: Parco爸    時間: 2009-12-10 23:32
原帖由 ctm1149 於 2009-12-10 23:27 發表
我上個月買要$249

上月...以賣緊$99喎...
作者: TerrySze    時間: 2009-12-10 23:49
有沒人買開的話, 可唔可以同我買多一只綠色 ??
電池係咩型號 ? 我有朋友應該有d辦法班一d返黎.

作者: 馬飛    時間: 2009-12-11 02:26
好後悔買左隻casio60圈...............

100圈.....$99 .......唉

作者: Morpheus    時間: 2009-12-11 02:47
唔該话我知地址啦,寻日下周喺旺角,去咗先達廣場二樓,
點知之前Ching介绍嘅咯只CASIO已经卖噻喽,正在郁闷中,
邊位知道地址,拜謝
作者: rchan    時間: 2009-12-11 11:00
元朗近康樂路輕鐵站
好似在同福大廈附近
作者: allanccl    時間: 2009-12-11 11:23
原帖由 matthew~文 於 2009-12-11 02:26 發表

我都有隻casio60圈,洗乜後悔唧,幾十蚊,買過隻啦!
果隻casio60圈一按到60圈就會reset,乜野記錄都無晒,都係買過隻把啦!
作者: Simon So    時間: 2009-12-11 11:54
原帖由 matthew~文 於 2009-12-11 02:26 發表

買左就唔好諗後悔唔後悔啦,心情好易受影響,為左百零蚊攪到唔開心,何必呢。

我先前都有諗過買幾位ching ctse介紹的幾款計時錶,又細又薄又輕。
不過,我睇慣左大錶面,自己有時又懶,唔想戴con、眼鏡,所以都係用我隻舊錶陪我繼續跑落去。
"用開有感情"係一個好藉口,唔畀自己亂買野。
作者: allanccl    時間: 2009-12-11 13:01
原帖由 simonso 於 2009-12-11 11:54 發表

買左就唔好諗後悔唔後悔啦,心情好易受影響,為左百零蚊攪到唔開心,何必呢。

我先前都有諗過買幾位ching ctse介紹的幾款計時錶,又細又薄又輕。
不過,我睇慣左大錶面,自己有時又懶,唔想戴con、眼鏡,所以都係用我隻舊錶陪我繼續跑落去。
"用開有感情"係一個好藉口,唔畀自己亂買野。

好句! 不過好難做到,Casio隻錶跑跑下唔知道係咪壓到d制,經常走左去第二個畫面,老花眼睇唔清,結果經常按不到lap,所以好想買過隻第二個牌子囉。
作者: lynnling    時間: 2009-12-11 14:15
原帖由 allanccl 於 2009-12-11 13:01 發表

好句! 不過好難做到,Casio隻錶跑跑下唔知道係咪壓到d制,經常走左去第二個畫面,老花眼睇唔清,結果經常按不到lap,所以好想買過隻第二個牌子囉。

XDDD 有籍口買新野啦
作者: econecon    時間: 2009-12-11 16:22
可惜唔近唔順路, 否則想去睇睇

我本身有一隻CHR-100 Casio
作者: 馬飛    時間: 2009-12-12 00:05
原帖由 allanccl 於 2009-12-11 11:23 發表

我都有隻casio60圈,洗乜後悔唧,幾十蚊,買過隻啦!
果隻casio60圈一按到60圈就會reset,乜野記錄都無晒,都係買過隻把啦!

亮哥......我跑10k
點用都用唔哂~~xdddd
而且都想儲下錢買隻有gps的.......
作者: 喪Ken    時間: 2009-12-12 01:16
我咁近...好唔好聽日走去買好呢
作者: econecon    時間: 2009-12-12 08:10
原帖由 喪Ken 於 2009-12-12 01:16 發表

好似話係女裝喎
作者: allanccl    時間: 2009-12-12 08:59
原帖由 matthew~文 於 2009-12-12 00:05 發表

亮哥......我跑10k
點用都用唔哂~~xdddd
而且都想儲下錢買隻有gps的.......

文兄真係明智之選! GPS跑街跑山可以計時及知道?分/每里,又有距離,好好用架,小弟想買100圈錶係方便每朝小西灣運動場跑圈用的。
作者: allanccl    時間: 2009-12-12 09:05
原帖由 喪Ken 於 2009-12-12 01:16 發表

喪Ken兄咁近,有用就買啦,無用就唔好浪費金錢兼阻地方。
作者: econecon    時間: 2009-12-12 13:30
原帖由 allanccl 於 2009-12-12 09:05 發表

喪Ken兄咁近,有用就買啦,無用就唔好浪費金錢兼阻地方。

其實我有隻Casio CHR-100都覺得幾好, 仲要有200 laps. 諗過後都係唔買呢隻啦
作者: Morpheus    時間: 2009-12-12 14:28
標題: 有男裝喔!
尋日下晝去咗元朗,見到有黑色黃圈嘅男裝,屏幕都大過女裝好多。
[attach]10754[/attach]
果鋪頭都幾好搵,就喺輕鐵康樂路站後便啲同福大廈樓下,佢啲喺時代廣場都有分店嘎。
2男裝,2女裝,2計步器,開心死。
入邊啲衫褲同埋跑鞋都幾平,手痕,又買咗條褲。
本來想買多對904,但系屋企已經有7對跑鞋,驚俾老婆嘮,收手嘿嘿。
最弊就喺一出門見到輕鐵,覺得好新鮮,就坐咗上去,唔記得咗去搵另一個賣EVERLAST嘅特賣場。
(第一次由深圳灣過,一路睇風景都覺得同東鐵沿線唔同,幾得意。)

後尾去咗深水埗,去尋臂袋。亦都問到鴨記間鋪頭,但喺個袋嘅帶太長。
我雖唔算太大隻,但喺著咗兩件衫,個條袋縱喺太長,帶頭嘅果一塊萬事貼癡唔到條帶,放棄。

跟住又去咗觀塘嘅麗晶,鋪頭好多人,主要喺睇下鋪頭有冇帶心律帶嘅表。
鋪頭人太多,未見擺出來嘅表入邊有呢啲款,愣住去搵沙田間鐵人三項舖,睇咗下就退咗出來。

沙田間鐵人三項都幾好搵,但喺新張,一時間東西唔喺太多,
印象深刻的喺緊身貼身7分褲,有一種帶水壺,跑山特別方便;縱有M記的比賽鞋,真喺輕,就喺冇哽多銀兩。
出門反而喺對面嘅鋪頭賣座條M記嘅7分褲,$144,覺得比深圳平,買咗準備20日鹽田山野馬拉松比賽用。

呢次香港之行,完全根據眾跑友之前推薦嘅線路同埋鋪頭,一於喺度表示

作者: hotbloodedalva    時間: 2009-12-12 16:24
其實間NB入面重有一款有計心跳及卡路里的手錶...同是$99,但數量較lap款少。
作者: Morpheus    時間: 2009-12-12 17:11
原帖由 hotbloodedalva 於 2009-12-12 16:24 發表
其實間NB入面重有一款有計心跳及卡路里的手錶...同是$99,但數量較lap款少。
冇了喔,卖噻喽

作者: econecon    時間: 2009-12-12 22:40
原帖由 Morpheus 於 2009-12-12 17:11 發表
冇了喔,卖噻喽

似乎呢間NB好多平野賣喎

不過個位咁隔攝..
作者: SKY^~^    時間: 2009-12-13 10:47
有冇地址同電話??
開到幾時!
作者: hotbloodedalva    時間: 2009-12-14 12:20
原帖由 Morpheus 於 2009-12-12 17:11 發表
冇了喔,卖噻喽
係bor...前日去過都冇曬lor....之前重有d靚風褸同有帽衞衣..而家都冇埋lor...
作者: SKY^~^    時間: 2009-12-14 14:26
wawaw =-="
作者: 喪Ken    時間: 2009-12-14 14:43
原帖由 SKY^~^ 於 2009-12-13 10:47 發表
有冇地址同電話??
開到幾時!

元朗康樂路輕鐵站附近,收10pm
冇電話...
作者: wavetong    時間: 2009-12-24 20:22
請問而家仲有冇啊?
作者: IpYiu-Ki    時間: 2009-12-26 10:10
咁遲先知,唔知重有無得呢?
作者: Parco爸    時間: 2009-12-26 11:29
上星期去已無晒貨...
但間野定期有D特價野返...
如再次與它相會....
定必再次匯報...

作者: watermelon    時間: 2009-12-27 19:16
唉,男裝沽清

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2