香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大埔運動場 [打印本頁]

作者: 瘋瘋    時間: 2008-5-8 13:57
作者: 瘋瘋    時間: 2008-5-8 13:58
作者: vita375    時間: 2008-5-8 22:26
我想問大埔運動場响邊樹?我見大埔墟大馬路(唔知係咪廣福道),兩邊都有運動場嘅。
作者: Gills    時間: 2008-5-9 10:18
標題: 回復 3# 的帖子
vita375兄, 廣福道果2個唔係運動場而係足球場, 大埔運動場近太和站果邊, 太和村對面有個私人屋苑叫太湖花園, 屋苑背面就係大埔運動場, 旁邊係大埔泳池及室內運動場. 圖中起點係太和村旁既消防局, 對面有座教會叫禮賢會.

登錄/註冊後可看大圖

作者: 瘋瘋    時間: 2008-5-9 10:23
作者: vita375    時間: 2008-5-10 15:18
謝謝師兄,原來係嗰度,一直都搞錯咗添。
大埔咁多草場,唔怪得大埔足球隊打入甲組。
作者: =chairman=    時間: 2008-5-10 17:40
但係佢地只能夠在旺角場打聯賽......
不過佢地聯賽成績幾好ar,拎季軍~
作者: 瘋瘋    時間: 2008-6-7 21:51
作者: Alfred    時間: 2008-9-2 22:53
[quote]原帖由 瘋狂跑步機 於 7/6/2008 21:51 發表

登錄/註冊後可看大圖

大埔運動場2008年9月時間表:

作者: 洛虎添    時間: 2009-3-4 15:25
標題: 大埔8線
同斧山道個場一樣係468.22米
作者: 錢炭炊    時間: 2011-3-12 08:13

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2