香港長跑網 - 長跑長友

標題: 祝 Tarry (1月12日) 生日快樂 [打印本頁]

作者: jogging_cat    時間: 2010-1-11 20:29
標題: 祝 Tarry (1月12日) 生日快樂

祝 Tarry          生日快樂
                        身體健康
                        越跑越快
                        天天蒙恩

作者: allanccl    時間: 2010-1-11 21:21
祝 Tarry ctse
生日快樂
越跑越快
長跑長有
場場PB!

作者: cc    時間: 2010-1-11 22:01
作者: shogikin    時間: 2010-1-11 22:29
61006 58456316 59 607
61006 58456316 59 51446
作者: 喪Ken    時間: 2010-1-11 22:39
CTSE 生日快樂呀!預祝渣馬pb先!
作者: nc    時間: 2010-1-11 22:40
祝Tarry生日快樂, 身體健康, 長跑長友
作者: Harvey    時間: 2010-1-11 23:09
Happy birthday to Tarry ctse  
作者: 亞平    時間: 2010-1-11 23:18
Tarry姐,生日快樂!!
作者: 蘭西•韋    時間: 2010-1-11 23:31
Tarry,生日快樂!繼續跑得開心D!
作者: 天鬼    時間: 2010-1-11 23:43
Tarry ctse生日快快樂呀~~渣打一齊努力pb完成啦~
作者: 法蘭    時間: 2010-1-11 23:47
Tartar,
生日快樂呀~~~
希望你心想事成..
天天開心~~~
作者: laputa99    時間: 2010-1-11 23:54
Tarry生日快樂, 身體健康
作者: 零下十度    時間: 2010-1-12 00:22
Tarry~~生日快樂~~ 長跑長有~~
作者: 狗哥    時間: 2010-1-12 00:32

祝 Tarry 師姐生日快樂
越跑越健康~ 越跑越fit~ 越跑越快~ 長跑長有~

作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-1-12 06:42

登錄/註冊後可看大圖

作者: 火仔11    時間: 2010-1-12 06:57
Tarry ctse 生日快樂

作者: 迪迪仔    時間: 2010-1-12 07:25
標題: 生日快樂啊TARRY姐

作者: Samuel    時間: 2010-1-12 08:29
Happy...Happy...Birthday!
作者: running-sue    時間: 2010-1-12 08:52
Tarry ctse, Happy Birthday
作者: witchycatcat    時間: 2010-1-12 09:24
TARTAR:
生日快樂~
之後愈跑愈fit,玩多d全馬~

作者: mill    時間: 2010-1-12 09:27
Tarry Ctse 生日快樂~
作者: 快活人    時間: 2010-1-12 10:25
TARRY TARRY ~~~~ 生日快樂 !!!!
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-1-12 10:27
Tarry 師姐生日快樂 萬事勝意 身體健康 恭喜恭喜  
作者: runrun    時間: 2010-1-12 10:46
祝Tarry

生日快樂!
身體健康!

作者: 曲奇    時間: 2010-1-12 10:53
tarry ctse 生日快樂~~
渣打全馬努力呀~~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-1-12 13:52
祝tartar生日快樂呀!!!
愈來愈fit, 愈跑愈快
作者: Tarry    時間: 2010-1-12 14:05
多謝各位, 今日壽星妹比較忙, 今晚會逐一回應, 長跑長友
作者: vhtober    時間: 2010-1-12 14:51
HAPPY BIRTHDAY TO TARTAR~~~ 祝你...越跑越fit...長跑長友~
作者: 麥麥    時間: 2010-1-12 16:13
生日快樂!
作者: 智智爺爺    時間: 2010-1-12 20:31
Tarry 師姐祝妳生日快樂 身體健康 長跑長有友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:00
原帖由 jogging_cat 於 2010-1-11 20:29 發表

祝 Tarry ...

jogging_cat, 多謝妳ar, 妳既祝福照單全收, 多謝妳廈馬就住我跑, 如果唔係, 我想信妳會係5小時之內, anyway 長跑長友 , 願意我哋能互相在神的愛中建立, 彼此激勵
作者: 龜速行    時間: 2010-1-13 00:04
Tarry c tse

生日快樂  

長跑長友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:10
原帖由 allanccl 於 2010-1-11 21:21 發表
祝 Tarry ctse
生日快樂
越跑越快
長跑長有
場場PB!

亮兄, 多謝晒, 我能順利完成在廈馬, 實在有賴你為我哋團友打點一齊, 唔洗我哋費神. 我係時候為下次廈馬裝備一下la , 我真係跑上癮ar, wow..............長跑長有.................友, 仲有多謝你幫我哋影靚靚相tim ar, 仲有好高興能認識你太太ar
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:12
原帖由 cc 於 2010-1-11 22:01 發表
TarTar........生日快樂~~
越跑越強~~
越跑越靚~~   

cc, 多謝晒, wow.........照單全收, 最緊要係長跑長有...............友, 妳都要加油ar
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:16
原帖由 shogikin 於 2010-1-11 22:29 發表
61006 58456316 59 51446

堅爺, 多謝晒, 雖然唔係好明你d, 波斯密碼...........風中密碼, 你既祝福全單照收
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:23
原帖由 喪Ken 於 2010-1-11 22:39 發表
CTSE 生日快樂呀!預祝渣馬pb先!

喪Ken ching, 多謝晒ar, 不過渣馬, 我食半隻咋, 5.5個鐘頭真係無信心, 廈馬算順利完成5"54.30, 淨跑5"15"50, 因為後9-12K跑1K就要拉下筋, 所以大會時間同自己時間相差咁多lor, 今年希望裝備好d, 2011渣馬見
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:32
原帖由 nc 於 2010-1-11 22:40 發表
祝Tarry生日快樂, 身體健康, 長跑長友

nc, 多謝 , 我哋一於長跑長友, 預祝妳渣馬順利完成, 自己地方相信妳會PB, 有好身體狀況 + 加油 + 堅持 + 毅力 + 信心 = 順利完成 + PB , 多謝妳陪我完成廈馬
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:39
原帖由 Harvey 於 2010-1-11 23:09 發表
Happy birthday to Tarry ctse  

Harvey ching, 多謝晒 , 可以一齊跑已經係最好既生日禮物, 仲有多謝你哋請我食一頓豐富晚餐 + 生日蛋糕 + 生日卡 + 生日禮物, 真係好開心ar, 日本渣馬加油 ~~~~~~, 最緊要長跑長友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:42
原帖由 亞平 於 2010-1-11 23:18 發表
Tarry姐,生日快樂!!

平兄, 多謝晒 , 長跑長有................友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:45
原帖由 蘭西•韋 於 2010-1-11 23:31 發表
Tarry,生日快樂!繼續跑得開心D!

Nacy, 多謝晒 , 大家都係咁話, 長跑長有................友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:48
原帖由 天鬼 於 2010-1-11 23:43 發表
Tarry ctse生日快快樂呀~~渣打一齊努力pb完成啦~

天鬼, 多謝晒 一頓豐富晚餐 + 生日蛋糕 + 生日卡 + 生日禮物, 我渣馬食半隻咋, 無信心食全隻ar
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:51
原帖由 法蘭 於 2010-1-11 23:47 發表
Tartar,
生日快樂呀~~~
希望你心想事成..
天天開心~~~

法法, 多謝 你既祝福照單全收, 你星期六黎唔黎ar
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:54
原帖由 laputa99 於 2010-1-11 23:54 發表
Tarry生日快樂, 身體健康  

成成, 多謝晒 , 今晚跑得好開心 + 食得好開心 + 長跑長友, 渣馬加油~~~~~
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:57
原帖由 零下十度 於 2010-1-12 00:22 發表
Tarry~~生日快樂~~ 長跑長有~~

lulu, 多謝~~多謝, 幾時行吓山ar, 渣馬妳食半隻 / 全隻? 加油~~~~
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 00:59
原帖由 狗哥 於 2010-1-12 00:32 發表

祝 Tarry 師姐生日快樂
越跑越健康~ 越跑越fit~ 越跑越快~ 長跑長有~

狗哥, 多謝晒 , 照單全收, wow............長跑長有................友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:03
原帖由 慢子 Wilson 於 2010-1-12 06:42 發表

登錄/註冊後可看大圖

慢子ching, 多謝 照單全收
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:05
原帖由 火仔11 於 2010-1-12 06:57 發表
Tarry ctse 生日快樂   

火仔11 ching, 多謝晒, 長跑長有..............友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:12
原帖由 迪迪仔 於 2010-1-12 07:25 發表

迪迪仔, 多謝晒, 做mud咁耐唔浦頭, 好忙ar, 有時間過黎跑吓la, 遲d我驚你連我既車尾燈都睇唔到ar, 梗係................我跑響你後面, 你梗係睇唔到la, ha~~~~~~~ha~~~~~~
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:14
原帖由 Samuel 於 2010-1-12 08:29 發表
Happy...Happy...Birthday!

Samuel ching, thank you, see you
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:16
原帖由 running-sue 於 2010-1-12 08:52 發表
Tarry ctse, Happy Birthday

running-sue, thank you so much
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:21
原帖由 witchycatcat 於 2010-1-12 09:24 發表
TARTAR:
生日快樂~
之後愈跑愈fit,玩多d全馬~

catcat, 多謝 , 妳既祝福照單全收, 渣馬加油ar + 毅力 + 堅持 + 信心 + 體能狀態 + 裝備 = 順利完成
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:22
原帖由 mill 於 2010-1-12 09:27 發表
Tarry Ctse 生日快樂~

mill mill ctse, 多謝晒
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:24
原帖由 快活人 於 2010-1-12 10:25 發表
TARRY TARRY ~~~~ 生日快樂 !!!!

活活, 多謝 , 妳星期六黎唔黎得ar, 詳情睇SSP la
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:28
原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-12 10:27 發表
Tarry 師姐生日快樂 萬事勝意 身體健康 恭喜恭喜  

花子 ching, 你既祝福照單全收, 長跑長有.................友, wow你個頭象好sweet..........sweet wor, 有機會可以介紹一下ma
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:30
原帖由 runrun 於 2010-1-12 10:46 發表
祝Tarry

生日快樂!
身體健康!

runrun ctse, 多謝 , 妳隻腳好番d ma, 渣馬有無報ar, 加油~~~~
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:33
原帖由 曲奇 於 2010-1-12 10:53 發表
tarry ctse 生日快樂~~
渣打全馬努力呀~~

曲奇, 多謝ar, 我食半隻咋, 無信心ar, 5.5個鐘, 裝備好d先, 希望2011 la
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:36
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-1-12 13:52 發表
hgj088" />" />hj 祝tartar生日快樂呀!!!hgj088" />" />hj
hgjD124" />" />hj 愈來愈fit, 愈跑愈快hgjD124" />" />hj

菲菲, 多謝晒, 妳既祝福我會照單全收, 渣馬我哋4朵金瓜, 加油~~~~
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:40
原帖由 vhtober 於 2010-1-12 14:51 發表
HAPPY BIRTHDAY TO TARTAR~~~ 祝你...越跑越fit...長跑長友~

vv, 多謝, 妳既祝福我照單全收, 渣馬加油~~~~~, 4朵金瓜加油~~~~~~, 長跑網加油~~~~~, 長跑長 有.............友, wow
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:41
原帖由 麥麥 於 2010-1-12 16:13 發表
生日快樂!

麥麥 ching, 多謝
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 01:44
原帖由 智智爺爺 於 2010-1-12 20:31 發表
Tarry 師姐祝妳生日快樂 身體健康 長跑長有友

智智爺爺, 多謝 , 你既祝福照單全收, 長跑長有..............友
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-1-13 10:06
原帖由 Tarry 於 2010-1-13 01:28 發表

花子 ching, 你既祝福照單全收, 長跑長有.................友, wow你個頭象好sweet..........sweet wor, 有機會可以介紹一下ma" />" />hk

哈哈~~當然可以啦Tarry 師姐,同我好sweet sweet 呢個女仔妳都應該識,佢係蔡.....曉.....慧~~
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 11:57
原帖由 龜速行 於 2010-1-13 00:04 發表
Tarry c tse

生日快樂  

長跑長友

龜 ching, 多謝, 你既祝福一定照單全收, 渣馬食半隻, 你呢? 到時見, 麻煩你幫我哋長跑網跑友影番d靚靚相, 我一定會擺番個靚post, 長跑長有.........友
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 12:05
原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-13 10:06 發表

哈哈~~當然可以啦Tarry 師姐,同我好sweet sweet 呢個女仔妳都應該識,佢係蔡.....曉.....慧~~hgjD115" />" />hj

嘩, 金牌泳手黎ga wor, 咁都可以同佢影相, 咁你既泳術一定好了得la, 好x慕〈唔識寫個字tim〉花子兄, 你係唔係玩開三項ga, 嘩犀利ar, 我淨係一項, "跑" 都唔掂ar
作者: 上水馬王    時間: 2010-1-13 13:03
補祝Tarry生日快樂
身體健康,長跑長友!
作者: Tarry    時間: 2010-1-13 13:28
原帖由 上水馬王 於 2010-1-13 13:03 發表
補祝Tarry生日快樂
身體健康,長跑長友!

馬王, 多謝, wow..........長跑長友, 渣馬加油~~~~~~
作者: =chairman=    時間: 2010-1-13 14:19
AR!!!!遲左!!!!!補祝Tarry生日快樂
作者: bolo    時間: 2010-1-14 00:32
Tarry.....生日快樂......長跑長有
作者: Tarry    時間: 2010-1-14 00:34
原帖由 =chairman= 於 2010-1-13 14:19 發表
AR!!!!遲左!!!!!補祝Tarry生日快樂

chairman, 多謝, 唔遲唔遲, 你既祝福, 全單照收la, 長跑長有....... 友

作者: Tarry    時間: 2010-1-14 00:36
原帖由 bolo 於 2010-1-14 00:32 發表
Tarry.....生日快樂......長跑長有

bolo ching / ctse, 多謝, wow.......長跑長有........友, 渣馬加油~~~~
作者: 非比    時間: 2010-1-14 13:56

Tarry!
, PB
,!!!
作者: Tarry    時間: 2010-1-15 01:17
原帖由 非比 於 2010-1-14 13:56 發表

祝Tar ...

非比, 多謝, 我一定索10,20,30,40,42.195K, 承妳貴言, 加油ar~~~~, 長跑長有......友

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2