香港長跑網 - 長跑長友

標題: 官塘【三間】減價貨 [打印本頁]

作者: woo    時間: 2010-1-11 20:31
標題: 官塘【三間】減價貨
今日本來去官塘【三間】同【tick】outlet 睇睇,但唔多跑o野,見地下有張海報二樓有一個運動舖,咪中上去睇睇,發覺三間跑鞋全部$299,本來無念住買,都買左對Adizero ,問老闆可唔可以影相,老闆話無問題,咁就影D相俾大家睇,師兄/師姐有興趣自己去睇睇,相信size都幾齊

我自己買個對Adizero,穿上感覺不錯,腳跟位被震ok,跑兩課再comment
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>

其餘的在這裡
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>
[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖
" border=0>
作者: 繽紛寶    時間: 2010-1-11 20:56
都OK 喎
咁啲衫褲又有冇平呢
作者: woo    時間: 2010-1-11 21:00
標題: 回復 2# 的帖子
衫褲很小,我見有件NB背心$90,我覺得太沉色,無買!
作者: woo    時間: 2010-1-11 21:01
忘記一樣野,買滿$500再9折!
作者: 咬花    時間: 2010-1-11 21:27
但我有一次係果度買野~個牙叔好鬼死惡
重有D鞋好似係EU44到...唔係就US7 ....
作者: woo    時間: 2010-1-11 21:32
原帖由 咬花 於 2010-1-11 21:27 發表
但我有一次係果度買野~個牙叔好鬼死惡
重有D鞋好似係EU44到...唔係就US7 ....

你講得o岩,個亞叔睇落去好惡,我試左幾對都是買一對都無炸形!!
size就唔知,我25.5幾隻款都有我size,所以我覺得都好齊size
作者: 咬花    時間: 2010-1-11 23:45
不過E幾對zero得D好大既碼同好細既碼~ching唔驚D鞋氧化左?
作者: 100100100    時間: 2010-1-12 00:08
most are only us7.5 size
作者: woo    時間: 2010-1-12 00:11
標題: 回復 7# 的帖子
我都是第一次去,完來無乜size,我好彩,服細,應該無氧化,我都有check。
作者: Ning    時間: 2010-1-12 00:13
Ching, can you PM me the address of this shop? And will they open on Sat or Sun? Thanks
作者: woo    時間: 2010-1-12 00:28
標題: 回復 10# 的帖子
Ning師兄,已pm
作者: econecon    時間: 2010-1-12 00:53
原帖由 woo 於 2010-1-11 21:32 發表

你講得o岩,個亞叔睇落去好惡,我試左幾對都是買一對都無炸形!!
size就唔知,我25.5幾隻款都有我size,所以我覺得都好齊size

你對腳好細.. 唔怪得有碼..
作者: econecon    時間: 2010-1-12 00:54
原帖由 woo 於 2010-1-12 00:28 發表
Ning師兄,已pm

請你都pm我呀 唔該
作者: econecon    時間: 2010-1-12 01:01
d鞋其實原價幾多?
作者: woo    時間: 2010-1-12 01:19
標題: 回復 14# 的帖子
D鞋原價有5佰幾/7佰幾不等。
作者: woo    時間: 2010-1-12 01:29
標題: 回復 13# 的帖子
econecon師兄,已pm
作者: econecon    時間: 2010-1-12 01:37
原帖由 woo 於 2010-1-12 01:19 發表
D鞋原價有5佰幾/7佰幾不等。

除左三間仲有咩牌子呀? 我收到pm. thx
作者: woo    時間: 2010-1-12 01:45
標題: 回復 17# 的帖子
er..............都有其他,但跑衫跑褲不多,我見有一件nb背心短褲,另外有兩三條美記短褲,但我無興趣,所以我無問有無size。其他美記、老虎、tick跑鞋係一對都無,但可以去下邊outlet睇。
作者: econecon    時間: 2010-1-12 01:47
原帖由 woo 於 2010-1-12 01:45 發表
er..............都有其他,但跑衫跑褲不多,我見有一件nb背心短褲,另外有兩三條美記短褲,但我無興趣,所以我無問有無size。其他美記、老虎、tick跑鞋係一對都無,但可以去下邊outlet睇。

有冇tight? 短褲美記係咪split咁短?
作者: woo    時間: 2010-1-12 02:03
標題: 回復 19# 的帖子
無tight,美記跑褲是黑低兩邊有紅色個種。
作者: econecon    時間: 2010-1-12 02:41
原帖由 woo 於 2010-1-12 02:03 發表
無tight,美記跑褲是黑低兩邊有紅色個種。

咩價位? 不過紅色唔太岩, 小弟應該著S
作者: rockiec    時間: 2010-1-12 08:04
原帖由 woo 於 2010-1-12 01:29 發表 econecon師兄,已pm

我都有興趣, 唔該pm埋!
作者: econecon    時間: 2010-1-12 09:55
原帖由 rockiec 於 2010-1-12 08:04 發表

最怕斷碼去左都... 晒時間

始終樓主25.5既腳係斷碼腳既size

不過當然好感謝樓主啦
作者: 新手中坑    時間: 2010-1-12 10:33
原帖由 woo 於 2010-1-12 01:45 發表

有一間近碼頭上二樓ooutlet專賣N記同美記,唔知師兄係唔係講果間,上個月上過去,tight褲賣,仲有Rider13紅色$499,不過唔知堅定流,冇買
作者: 711MF    時間: 2010-1-12 11:07
作者: woo    時間: 2010-1-12 11:20
原帖由 新手中坑 於 2010-1-12 10:33 發表

有一間近碼頭上二樓o既outlet專賣N記同美記,唔知師兄係唔係講果間,上個月上過去,有tight褲賣,仲有Rider13紅色$499,不過唔知堅定流,冇買

我講不是這間,我住官塘都唔知有,唔該師兄提供先,咁近得閒去睇睇先
作者: woo    時間: 2010-1-12 11:23
標題: 回復 22# 的帖子
rockiec 師兄,已pm
作者: woo    時間: 2010-1-12 11:23
標題: 回復 25# 的帖子
711MF師兄/師姐,已pm
作者: 711MF    時間: 2010-1-12 11:26
作者: 新手中坑    時間: 2010-1-12 11:40
原帖由 woo 於 2010-1-12 11:20 發表

我講不是這間,我住官塘都唔知有,唔該師兄提供先,咁近得閒去睇睇先

地址唔記得,o係開源道,近三間outlet見倒個廣告牌之後走上去,買左條長tight,
我都係住官塘區,等我返HK,有詳細地址後再報告
作者: econecon    時間: 2010-1-12 11:54
原帖由 新手中坑 於 2010-1-12 10:33 發表

有一間近碼頭上二樓o既outlet專賣N記同美記,唔知師兄係唔係講果間,上個月上過去,有tight褲賣,仲有Rider13紅色$499,不過唔知堅定流,冇買

rider 13 499.. 度度都係.. 有咩咁奇其實. 允X都八折啦
作者: econecon    時間: 2010-1-12 11:55
原帖由 新手中坑 於 2010-1-12 11:40 發表

地址唔記得,我o係開源道,近三間outlet見倒個廣告牌之後走上去,買左條長tight褲,
我都係住官塘區,等我返HK後,有詳細地址後再報告

你係邊度買長tight? 價錢如何? 我想買因為 唔該
作者: paulsiu    時間: 2010-1-12 12:09
原帖由 rockiec 於 2010-1-12 08:04 發表

thx!!!!!!
作者: 田中雅茂    時間: 2010-1-12 12:31
原帖由 新手中坑 於 2010-1-12 11:40 發表

地址唔記得,我o係開源道,近三間outlet見倒個廣告牌之後走上去,買左條長tight褲,
我都係住官塘區,等我返HK後,有詳細地址後再報告

係開源道陶源酒家斜對面嘅凱源工業大廈二樓,
同前面駱駝漆大廈樓上買三間鞋嗰間舖同一個老細.
作者: econecon    時間: 2010-1-12 12:42
原帖由 田中雅茂 於 2010-1-12 12:31 發表

三間減價店(個post主力講果間)同 2XXX Sports(唔記得名不過係舊樓度,d貨好舊果間, 有NB同美記)係同一個老細?
作者: econecon    時間: 2010-1-12 12:43
原帖由 田中雅茂 於 2010-1-12 12:31 發表

你講果間似200x sports(唔記得左個名)
作者: 新手中坑    時間: 2010-1-12 13:27
原帖由 econecon 於 2010-1-12 11:54 發表

rider 13 499.. 度度都係.. 有咩咁奇其實. 允X都八折啦

係呀小弟長駐大陸..返到HK好少行街..唔知價咁賣D野唔係平喎印像中好似近鴻運星期六返到HK再睇下..有咩野想睇請講以免各位師兄白走一趟
作者: econecon    時間: 2010-1-12 13:29
原帖由 新手中坑 於 2010-1-12 13:27 發表

係呀…小弟長駐大陸..返到HK好少行街..唔知價…咁賣D野唔係平喎…印像中好似近鴻運…星期六返到HK再睇下..有咩野想睇請講…以免各位師兄白走一趟

美記跑鞋做八折就允x有. 所以唔駛去咩地方專登搵, 要買平d真係要搵搵

樓上舖我估多數都係做八折最多
作者: econecon    時間: 2010-1-12 13:30

係呀…小弟長駐大陸..返到HK好少行街..唔知價…咁賣D野唔係平喎…印像中好似近鴻運…星期六返到HK再睇下..有咩野想睇請講…以免各位師兄白走一趟

係大陸不如入番對李宁玩下, 有ching係度講呢個品牌既跑鞋早排
作者: 田中雅茂    時間: 2010-1-12 14:11
原帖由 econecon 於 2010-1-12 12:42 發表

三間減價店(個post主力講果間)同 2XXX Sports(唔記得名不過係舊樓度,d貨好舊果間, 有NB同美記)係同一個老細?

係呀!就係同開源道47號嗰間2xxx同一個老細呀!
作者: econecon    時間: 2010-1-12 16:39
原帖由 田中雅茂 於 2010-1-12 14:11 發表

係呀!就係同開源道47號嗰間2xxx同一個老細呀!

果間野賣既貨較為舊. tight你買幾錢呀果時? 你好似買long tight
作者: wty16    時間: 2010-1-12 18:30

Ching, can you PM me the address and contact no. of this shop again Thanks
作者: paulsiu    時間: 2010-1-12 20:09
原帖由 woo 於 2010-1-12 00:11 發表
我都是第一次去,完來無乜size,我好彩,服細,應該無氧化,我都有check。

PM to me OK,THX
作者: gc9543    時間: 2010-1-12 23:53
請你都pm我呀 thank u
作者: woo    時間: 2010-1-13 00:15
標題: 回復 34# 的帖子
師兄,唔該晒地址,等我去睇睇先,橫掂咁近!!
作者: woo    時間: 2010-1-13 00:18

我可能早過你,我明天就去睇,到時報告有無好o野!!
作者: woo    時間: 2010-1-13 00:20
原帖由 wty16 於 2010-1-12 18:30 發表

Ching, can you PM me the address and contact no. of this shop again Thanks

師兄,你是不是問我pm??
作者: woo    時間: 2010-1-13 00:23
標題: 回復 43# 的帖子
Paulsiu師兄,已pm。
作者: woo    時間: 2010-1-13 00:23
標題: 回復 44# 的帖子
gc9543師兄,已pm。
作者: chanlouis911    時間: 2010-1-13 00:56
can you PM me the address of the shop? C-hing!!
作者: woo    時間: 2010-1-13 01:12
標題: 回復 50# 的帖子
chanlouis 師兄,已pm。
作者: rockiec    時間: 2010-1-13 08:06
尋日去咗!

第一間: 2樓果間全部斷碼7號半, A記但唔啱
第二間: 地下都係A記, 款式未見過, 唔值
第三間: 凱X大廈2樓, N記、M記都有... 結果買咗2對M記 VS1 @$279, 點知番到屋企樓下係賣緊 $232...

先知醒起呢間好似以前响舊鱷魚恤地下果間, 以前行過都知道貴...

依家其實好多舖頭做緊年晚大減價, 分分鐘平過呢三間!
作者: econecon    時間: 2010-1-13 13:33
原帖由 rockiec 於 2010-1-13 08:06 發表
尋日去咗!

第三間: 凱X大廈2樓, N記、M記都有... 結果買咗2對M記 VS1 @$279, 點知番到屋企樓下係賣緊 $232 ...

a記差點以為係asics

你好抵呀.. 232.. 住邊咁抵
作者: rockiec    時間: 2010-1-14 07:52
原帖由 econecon 於 2010-1-13 13:33 發表 a記差點以為係asics你好抵呀.. 232.. 住邊咁抵

已pm 俾你, 有興趣去睇下! 但記住真係要格價
作者: paulsiu    時間: 2010-1-14 12:10
原帖由 rockiec 於 2010-1-14 07:52 發表

x2
作者: econecon    時間: 2010-1-14 12:46
原帖由 rockiec 於 2010-1-14 07:52 發表

收到. thx
作者: paulsiu    時間: 2010-1-14 20:32
旺角"凍驚"有特價Mizuno tight. 任君選擇.. 一舊起...
作者: sunshine    時間: 2010-1-14 21:50
原帖由 paulsiu 於 2010-1-14 20:32 發表
旺角"凍驚"有特價Mizuno tight. 任君選擇.. 一舊起...

好多斷碼,多數得加大
作者: sunshine    時間: 2010-1-14 21:53
原帖由 rockiec 於 2010-1-13 08:06 發表
尋日去咗!

第三間: 凱X大廈2樓, N記、M記都有... 結果買咗2對M記 VS1 @$279, 點知番到屋企樓下係賣緊 $232 ...

我都想知邊度咁平呀ching
作者: econecon    時間: 2010-1-14 22:34
原帖由 paulsiu 於 2010-1-14 20:32 發表

冇得試.. 驚驚..

上個星期去過唔見有平野.. 去左第二度買第二條mid tight, 貪平冇得試.. 有d緊.. 不過都好過鬆
作者: rockiec    時間: 2010-1-15 07:50
原帖由 sunshine 於 2010-1-14 21:53 發表 我都想知邊度咁平呀ching

已pm!
作者: sunshine    時間: 2010-1-15 11:28
原帖由 econecon 於 2010-1-14 22:34 發表

冇得試.. 驚驚..

上個星期去過唔見有平野.. 去左第二度買第二條mid tight, 貪平冇得試.. 有d緊.. 不過都好過鬆

真係好難見到有平tight賣
作者: run_money22    時間: 2010-1-15 19:13
唉,我呢d 27cm實無多-.-
作者: econecon    時間: 2010-1-15 22:14
原帖由 run_money22 於 2010-1-15 19:13 發表
唉,我呢d 27cm實無多-.-

我同你一樣. 咁正常, 實冇
作者: woo    時間: 2010-1-16 00:09
sorry!!我之前報錯料,我以為對對都有我size就齊size
唔好意思要D師兄白走一尚!!
作者: Morpheus    時間: 2010-1-16 00:45
原帖由 econecon 於 2010-1-12 13:30 發表 係大陸不如入番對李宁玩下, 有ching係度講呢個品牌既跑鞋早排
我本人嘅經歷是:4對李寧鞋,
1對非常舒服而且好輕,但系已經停產
2對20公里內會將我嘅脚板磨出水泡
還有1對10公里冇事,30公里跑完,指甲都壓出血印變紫
作者: wewahaha    時間: 2010-1-16 11:42
原帖由 Morpheus 於 2010-1-16 00:45 發表

嗯..ching對李寧都好情有所鍾,有四對咁多,
但係似乎經驗唔多好,兒家著乜牌子多?
作者: econecon    時間: 2010-1-17 10:28
原帖由 Morpheus 於 2010-1-16 00:45 發表

咁恐佈..
作者: Morpheus    時間: 2010-1-18 15:18
[quote]原帖由 wewahaha 於 2010-1-16 11:42 發表

登錄/註冊後可看大圖
嗯..ching對李寧都好情有所鍾,有四對咁多,但係似乎經驗唔多好,兒家著乜牌子多?
幾年前,突然直接開始跑步咯陣時,亦都唔知道么嘢牌子好,隨手就著咗一對李寧(亦都喺我之前講嘅最啱我嘅果對,好輕,一隻鞋220g,可惜已經停產)
但之後嘅經歷都喺被呢一對迷惑咗。

舊年4月去北京出差,春暖花開之際遊完故宮,突然愣起圍繞著紫禁城跑兩圈的想法,就又買咗一對李寧頂檔。
故宮出邊果四條街,一圈落來喺5.3KM,結果,從故宮後門跑到天安門,喺腳弓位就磨咗個泡,勉強一圈后,被逼停止。

由於對第一對鞋的癡迷,當時心愣應該喺自己撿錯咗鞋,就按照之前最舒服果對嘅後繼型號,又買咗對用來跑學校塑膠跑道(就喺30KM將自己兩邊兩隻腳趾迫出血印呢對)。
幾個星期喺塑膠跑道此此跑10KM,試落來冇事。所以,馬巒山跑山咯時又買咗對李寧嘅跑山鞋,結果山上落來腳上4個泡。
同故宮果對一樣,全部都喺鞋墊同鞋底交界嘅邊緣磨出來的。而同期購入的Adi同埋Mizuno,都未曾出現此類問題。

後尾又發生咗30KM果單嘢,由此醒悟,李寧應該喺工廠未去嚴格控制生產質量嘅原因。
之前一直撐國貨,雖然我本人亦都喺大陸人士,但系講真一句,大陸呢邊做嘢方式太過於粗糙,片面追求數量和速度。
唉,冇嘢講,下周準備過港來買對鞋準備參加渣打,香港邊度M記,Adi,同埋NB比較平,請各位跑友介紹嘅地址PM我啦,小弟先在此多謝!

BTW,一直唔明,各路大俠喺呢度互稱Ching同埋CTS,喺么嘢意思,邊位指教下,

作者: hotbloodedalva    時間: 2010-1-18 15:31
原帖由 Morpheus 於 2010-1-18 15:18 發表
[quote]原帖由 wewahaha 於 2010-1-16 11:42 發表

登錄/註冊後可看大圖
嗯..ching對李寧都好情有所鍾,有四對咁多,但係似乎經驗唔多好,兒家著乜牌子多?
幾年前,突然直接開始跑步 ...

Ching=師兄...CTS=師姐
作者: Morpheus    時間: 2010-1-19 00:14
原帖由 hotbloodedalva 於 2010-1-18 15:31 發表 Ching=師兄...CTS=師姐
多谢呢位Ching!
作者: woo    時間: 2010-1-19 01:16
標題: 回復 69# 的帖子
跑到起水泡 ,師兄如果是我,第一對有水泡已經例入黑名單!!
作者: Morpheus    時間: 2010-1-19 08:15
原帖由 woo 於 2010-1-19 01:16 發表 跑到起水泡 ,師兄如果是我,第一對有水泡已經例入黑名單!!
woo兄,都话咗喺被第一對鞋迷惑咗嘍,跟住第三對一開始跑10KM又唔錯啵。同時,國內市場始終比唔上香港,可以選擇嘅範圍真喺唔夠大,NB904香港一早賣哽HK$3**,尋日經過深圳萬象城,嗰價掛喺¥788,郁都唔郁
作者: econecon    時間: 2010-1-19 12:52
原帖由 Morpheus 於 2010-1-19 08:15 發表
woo兄,都话咗喺被第一對鞋迷惑咗嘍,跟住第三對一開始跑10KM又唔錯啵。同時,國內市場始終比唔上香港,可以選擇嘅範圍真喺唔夠大,NB904香港一早賣哽HK$3**,尋日經過深圳萬象 ...

呢邊NB好多時都可以做3xx. 好正常

至於呢邊既李宁店真係靜到.. 同埋係冇跑鞋賣.. 好貴真係..
作者: woo    時間: 2010-1-19 13:24
標題: 回復 73# 的帖子
我係深圳去萬象城、茂業百貨都睇過,NB都其他外國產品大部份都貴過香港!!!
作者: SKY^~^    時間: 2010-1-20 01:05
攪錯~!老闆唔俾我影慨~!>"<
我班小朋友都掃左四對^~^"
留意~!得返小碼...........
作者: woo    時間: 2010-1-20 03:24
標題: 回復 76# 的帖子
哈哈,我上次幫襯買一對,都俾我影,你買四對唔俾影!
咁你咪再有9折,圍起大約$260蚊一對!
作者: econecon    時間: 2010-1-23 20:28
原帖由 woo 於 2010-1-20 03:24 發表
哈哈,我上次幫襯買一對,都俾我影,你買四對唔俾影!
咁你咪再有9折,圍起大約$260蚊一對!

真係幾吸引. !!!
作者: digital_1234    時間: 2010-1-26 15:21
n you PM me the address of the shop? C-hing!!.

Tks
作者: woo    時間: 2010-1-26 15:24
標題: 回復 79# 的帖子
digital_1234 Ching PMed
作者: Chocolate    時間: 2010-1-26 20:41

咁多唔多女裝ar??THX
作者: woo    時間: 2010-1-26 20:59
標題: 回復 81# 的帖子
鞋我唔知有無分男女裝,女裝衫褲都有D,但唔多!
作者: Chocolate    時間: 2010-1-26 21:22
不過冇得試真係煩左d
作者: econecon    時間: 2010-1-27 12:41
原帖由 Chocolate 於 2010-1-26 21:22 發表
不過冇得試真係煩左d

tight一定 要試. 小弟唔試買左條S Size Tick Mid Tight 好似有d緊. 幸好跑過10k覺得都ok
作者: Chocolate    時間: 2010-1-27 22:47
有冇xs ga 女裝
作者: 1010    時間: 2010-1-28 15:04

兄台 莫非你就是IRUN年会坐在大河旁边的MORPHEUS?
作者: 驚青    時間: 2010-1-31 09:49
原帖由 woo 於 2010-1-11 20:31 發表
今日本來去官塘【三間】同【tick】outlet 睇睇,但唔多跑o野,見地下有張海報二樓有一個運動舖,咪中上去睇睇,發覺三間跑鞋全部$299,本來無念住買,都買左對Adizero ,問老闆可唔可以影相,老闆話無問題,咁就影 ...

唔知仲有冇呢? 我25.5, 可以pm我address嗎?
作者: woo    時間: 2010-1-31 12:50
標題: 回復 87# 的帖子
驚青師兄 PMed
作者: 驚青    時間: 2010-1-31 20:58
原帖由 woo 於 2010-1-31 12:50 發表
驚青師兄 PMed

唔該晒, 等我有時間落去睇睇...
作者: 驚青    時間: 2010-2-3 22:38
原帖由 woo 於 2010-1-31 12:50 發表
驚青師兄 PMed

今日去左, 真係好多adizero, pro/mana/cs/rc/lt/lt+, 我已有lt, 想買cs, 但怕佢保護唔够...最後冇買, ching 著過cs未
作者: woo    時間: 2010-2-3 23:00
標題: 回復 90# 的帖子
我上次就係買左對CS,和我朋友一人一對,再有9折,都是二佰六拾幾蚊,著過兩次,一次跑街和係運動場衝圈,另一次跑北潭涌19k,著上腳幾輕,都算貼腳,衝圈時反應幾好,跑完19K雙腳都無痛,我本人覺得腳跟同前掌被震都幾好,二佰六拾幾蚊有咁效果,我覺得幾低,而個鞋款都唔差,我自己有對Asics Gel feather,當然asics會再好D,我跑長課都著Gel feather ,但一對可以買2又2分一對CS
作者: 驚青    時間: 2010-2-4 15:08
原帖由 woo 於 2010-2-3 23:00 發表
我上次就係買左對CS,和我朋友一人一對,再有9折,都是二佰六拾幾蚊,著過兩次,一次跑街和係運動場衝圈,另一次跑北潭涌19k,著上腳幾輕,都算貼腳,衝圈時反應幾好,跑完19K雙腳都無痛,我本人覺得腳跟同前掌被震都 ...

唔該woo兄, 我著LT衝圈, 很貼腳, 爪地幾好, 都好輕, 但跑長保護略不足, 想試下CS會唔會好D,
asics鞋真係幾貴, 唔知耐唔耐著呢

作者: aLex529    時間: 2010-2-5 22:21
唔該CHING可唔可以P一PM個ADDRESS俾我..
有空過去睇下..!
作者: woo    時間: 2010-2-5 22:53
標題: 回復 93# 的帖子
alex 529師兄已PMed
作者: mc    時間: 2010-2-5 23:40
woo ching, can you pm me also?

thx
作者: woo    時間: 2010-2-6 12:03
標題: 回復 95# 的帖子
smchan Ching PMed
作者: chanlouis911    時間: 2010-2-6 23:44
all running shoes size---> No over 7.5 ga wor...Please note ar...
作者: econecon    時間: 2010-2-8 14:23
原帖由 chanlouis911 於 2010-2-6 23:44 發表
all running shoes size---> No over 7.5 ga wor...Please note ar...

好彩冇去到
作者: vileung    時間: 2010-2-12 16:02
pm me address
作者: pnb    時間: 2010-2-12 22:33
我都想知道地址呀..THZZ

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2