香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2010.02.11 港區年尾流流口水型男索女:強身健體慶團年 [打印本頁]

作者: cu83    時間: 2010-2-5 09:40
標題: 2010.02.11 港區年尾流流口水型男索女:強身健體慶團年
日期:
2月11日(星期

地點:
跑馬地馬場
交通指引可參考 => https://www.longrun.hk/forum/view ... =page%3D1#pid136373

集合位置:
男女更衣室外
有 locker 儲物及沖涼設施請自備鎖頭

是晚節目分開兩部份(由超版安負責精心策劃)
1)
一齊做下體能 + 輕鬆慢 Jog
2)地獄式團年特訓

作者: cu83    時間: 2010-2-5 09:40
第一部份:體能 + 輕鬆慢 Jog

時間:
7:00 pm 熱身
7:30 pm 開始

計劃 :
熱身超慢跑
2)基本體能動作

3)
輕鬆慢跑馬場幾圈

警告及聲明
1.此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘),身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。

8. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

9. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。

第二部份:地獄式團年特訓

時間:
9:15 pm 熱身
9:30 pm 開始

地點:
金海閣海鮮火鍋專門店
銅鑼灣登龍街31-35號地下
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=5448  

消費:約 $100-120

2月11日報名人士名單:
1. onon - (1+ 2)
2. cu83 - (1 + 2)
3.
4.
5.

註:(1 + 2)= 參加第一 及 第二部份

作者: 馬飛    時間: 2010-2-5 10:41
1. onon -             (1+ 2)
2. cu83 -             (1 + 2)
3. matthew~文 - (1 + 2)
4.
5.
作者: onon    時間: 2010-2-5 10:55
今晚我同班朋友都會去金X閣團年, 順手留位先!

超過8位
可以霸間房...最多坐12-14位!
作者: Simon So    時間: 2010-2-5 11:52
1. onon -             (1 + 2)
2. cu83 -             (1 + 2)
3. matthew~文 - (1 + 2)
4. Simon So -      (1[tbc] + 2)
5.
作者: wadee    時間: 2010-2-5 12:01
2. cu83 -              (1 + 2)
3. matthew~文 -  (1 + 2)
4. Simon So -       (1[tbc] + 2)
5. wadee-            (1 + 2)
6.
作者: piyrag    時間: 2010-2-5 12:17
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-2-5 12:22
年28晚公司食團年飯, 想來都來唔到....可惜!
作者: 肥哥哥KC    時間: 2010-2-5 13:14
2. cu83 -              (1 + 2)
4. Simon So -       (1[tbc] + 2)
6. gary                 ( 1 + 2 TBC,年廿八有機會沒有空 )
7. kcchu               (2)
作者: 肥哥哥KC    時間: 2010-2-5 13:17
原帖由 cu83 於 2010-2-5 09:40 發表
第一部份:體能 + 輕鬆慢 Jog

時間:
7:00 pm 熱身
7:30 pm 開始

計劃 :
1)熱身超慢跑 (4'-4'30"/k)
2)基本體能動作 (做到屎為止)
3)輕鬆慢跑馬場幾圈  (3'30-4'/k)

警告及聲明:
1.此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘),身體並無任 ...

作者: mc    時間: 2010-2-5 13:21

6. gary                 ( 1 + 2 TBC,年廿八有機會沒有空 )
8. smchan2          (1 + 2)
作者: cu83    時間: 2010-2-5 13:47
原帖由 肥哥哥KC 於 5-2-2010 13:17 發表

SCM 就快到,
但會玩D咁甘架啦,
放鬆跑 + 均速跑 為主!

作者: 肥哥哥KC    時間: 2010-2-5 13:54
原帖由 cu83 於 2010-2-5 13:47 發表

SCM 就快到,
但會玩D咁甘架啦,
放鬆跑 + 均速跑 為主!

甘唔甘係唔同人有唔同定義,可能對你黎講呢D係輕鬆跑呢~
作者: onon    時間: 2010-2-5 14:58

9. TerrySze           (TBC)

幫Terry留個位先...
作者: Kc@ruby    時間: 2010-2-5 15:28

9. TerrySze           (TBC)
10. kc                   (1[TBC] + 2)

幫Terry留個位先...
作者: TerrySze    時間: 2010-2-5 16:17

9. TerrySze            (1 + 2)
10. kc                   (1[TBC] + 2)

及時趕到地獄 !!!
作者: oh-man    時間: 2010-2-5 17:45
你o地全男班喎
作者: onon    時間: 2010-2-5 17:51
CU Sir...活動2人數有冇上限?
作者: TerrySze    時間: 2010-2-5 17:56
原帖由 oh-man 於 2010-2-5 17:45 發表
你o地全男班喎

歡迎CTSE你帶幾個靚女黎.....
作者: 繽紛寶    時間: 2010-2-5 21:43
來唔到呀
撞正公司食飯
作者: onon    時間: 2010-2-6 11:33
留咗間房, 一張大檯, 8-10位好舒服,

最多12位...再多要企哪!

作者: GreyGrey    時間: 2010-2-6 11:46
可能去dinner 到 同大家say 個 hi
作者: piyrag    時間: 2010-2-6 11:52
作者: XiaoEm    時間: 2010-2-7 12:05
好想join你地,但是11號我不在香港啦

預祝大家虎年身體健康!事事如意!多D - PB!

Xiao Em
作者: 馬飛    時間: 2010-2-8 02:23
原帖由 XiaoEm 於 2010-2-7 12:05 發表
好想join你地,但是11號我不在香港啦" />" />

預祝大家虎年身體健康!事事如意!多D - PB!

Xiao Em

xiao em 都唔去...
依然係全男班-,-
作者: cu83    時間: 2010-2-8 15:52

6. gary                 ( 1 + 2 )
9. TerrySze          (1 + 2)
11. 小朋友             ( 1 + 2 )
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:32
作者: onon    時間: 2010-2-8 16:35
小男朋友定小女朋友呢?

作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:36
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:37
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:38
作者: onon    時間: 2010-2-8 16:40
原帖由 piyrag提督 於 2010-2-8 16:37 發表
onon,金海閣收唔收開酒費架?

sh....低調d可以搞惦!
作者: onon    時間: 2010-2-8 16:41
原帖由 piyrag提督 於 2010-2-8 16:38 發表
搵到,收成30蚊一支,咁無野啦。

佢敢!?
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:45
作者: cu83    時間: 2010-2-8 16:45
原帖由 piyrag提督 於 8-2-2010 16:32 發表
小朋友?有幾小同邊度小先?

到時你咪知囉,記住黎食飯喎!
好似孖辮女咁 Cute-ti 架!

作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:46
作者: cu83    時間: 2010-2-8 16:47
原帖由 onon 於 8-2-2010 16:35 發表
小男朋友定小女朋友呢?

話時話,我都唔係好清楚!
作者: cu83    時間: 2010-2-8 16:49
原帖由 piyrag提督 於 8-2-2010 16:46 發表
牛奶妹、公如深定豬脷亞伯突

~~ what is that?
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:49
作者: onon    時間: 2010-2-8 16:50
原帖由 cu83 於 2010-2-8 16:47 發表

話時話,我都唔係好清楚!

當晚由你驗明正身...

作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:51
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:51
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:52
作者: cu83    時間: 2010-2-8 16:55
原帖由 onon 於 8-2-2010 16:50 發表
當晚由你驗明正身...

不如派 Gary 操刀啦,
佢經驗豐富呀!

作者: piyrag    時間: 2010-2-8 16:59
作者: cu83    時間: 2010-2-8 17:02
原帖由 piyrag提督 於 8-2-2010 16:59 發表
.......我收左山好耐,要我出山幫你地驗明正身,我收費好貴架。

你同 OnOn 收啦,
呢個 post 佢開既,
港區係佢揸 Fit,
盤數都係佢睇架!
搵 OnOn 收啦!

作者: piyrag    時間: 2010-2-8 17:05
作者: onon    時間: 2010-2-8 17:10
原帖由 cu83 於 2010-2-8 17:02 發表

你同 OnOn 收啦,
呢個 post 佢開既,
港區係佢揸 Fit,
盤數都係佢睇架!
搵 OnOn 收啦!" />" />

究竟邊位要驗? 邊位要收錢? 邊位要俾錢呀?

作者: piyrag    時間: 2010-2-8 17:13
作者: cu83    時間: 2010-2-8 17:20
原帖由 onon 於 8-2-2010 17:10 發表
究竟邊位要驗? 邊位要收錢? 邊位要俾錢呀?

同意,邊位要知就邊位俾錢!
請參閱#30 & 31
作者: onon    時間: 2010-2-8 17:21
原帖由 piyrag提督 於 2010-2-8 17:13 發表

應該係cu驗,但cu要我出山,所以我要收錢。

俾錢就你地當晚個個夾份囉,公平起見,有人出錢先有人做野既。

...應該由小朋友比哂!
作者: TerrySze    時間: 2010-2-8 21:24
原帖由 cu83 於 2010-2-8 17:20 發表

同意,邊位要知就邊位俾錢!
請參閱#30 & 31 " />" />" />" />" />" />" />" />

我對小朋友沒興趣....只係對索女有興趣
作者: cu83    時間: 2010-2-8 21:51
原帖由 TerrySze 於 8-2-2010 21:24 發表

Searching Mode....ON....
作者: TerrySze    時間: 2010-2-8 21:56
原帖由 cu83 於 2010-2-8 21:51 發表

Searching Mode....ON....

Any fast mode ?
作者: Simon So    時間: 2010-2-8 22:03
原帖由 TerrySze 於 2010-2-8 21:24 發表

內地車模,死未 ?

[attach]11332[/attach]
作者: 肥哥哥KC    時間: 2010-2-8 22:10
原帖由 simonso 於 2010-2-8 22:03 發表

內地車模,死未 ? " />" />" />" />

如花..
作者: Simon So    時間: 2010-2-8 22:16
原帖由 肥哥哥KC 於 2010-2-8 22:10 發表

如花..

ching 保重 !
作者: 馬飛    時間: 2010-2-8 23:23
原帖由 simonso 於 2010-2-8 22:03 發表

內地車模,死未 ? " />" />

死左....死哂=.=""
作者: piyrag    時間: 2010-2-8 23:30
作者: 比因    時間: 2010-2-8 23:36
唔...唔...

無野講 (!)
作者: cu83    時間: 2010-2-8 23:49
原帖由 piyrag提督 於 8-2-2010 23:30 發表
CU.....乜搵d咁既野攪呀

你睇清楚啦,
唔係我 search 出黎架!
我唔鐘意呢D架!

小強你啱唔啱?
作者: Simon So    時間: 2010-2-8 23:54
係我做的好事,唔關 cu ching 事 !  

仲有另一張車模大頭相呀,不過唔知再出會唔會俾人打 ~
作者: 馬飛    時間: 2010-2-9 00:11
原帖由 cu83 於 2010-2-8 23:49 發表

你睇清楚啦,
唔係我 search 出黎架!
我唔鐘意呢D架!
小強你啱唔啱?

我想睇....上次我睇唔到
作者: onon    時間: 2010-2-9 00:20
果然地大物博...多奇珍異獸...
作者: TerrySze    時間: 2010-2-9 20:56

內地車模,死未 ? " />" />

作者: piyrag    時間: 2010-2-10 00:00
作者: piyrag    時間: 2010-2-10 00:22
作者: piyrag    時間: 2010-2-10 12:34
作者: onon    時間: 2010-2-10 12:39
原帖由 piyrag提督 於 2010-2-10 12:34 發表
onon,我地11個人有無房呢你估?

肯係有! 一早訂咗房啦!
作者: piyrag    時間: 2010-2-10 12:47
作者: cu83    時間: 2010-2-10 15:52
原帖由 piyrag提督 於 10-2-2010 12:47 發表
good good good

OnOn 係超版,
佢做事,大家可以放心!

作者: piyrag    時間: 2010-2-10 16:12
作者: cu83    時間: 2010-2-10 16:30
原帖由 piyrag提督 於 10-2-2010 16:12 發表
之本上,版主或超版做事我都極度放心

Objection!
版主 cu83 佢做事,我就唔係好放心喇!
都係搵超版安 follow up 吓好 D!

作者: onon    時間: 2010-2-10 16:47
原帖由 cu83 於 2010-2-10 16:30 發表

Objection!
版主 cu83 佢做事,我就唔係好放心喇!
都係搵超版安 follow up 吓好 D!

放心! 我會俾心機睇住你做ga-la!
作者: cu83    時間: 2010-2-10 17:08
原帖由 onon 於 10-2-2010 16:47 發表
放心! 我會俾心機睇住你做ga-la! " />" />

作者: piyrag    時間: 2010-2-10 17:13
作者: TerrySze    時間: 2010-2-10 18:47
原帖由 piyrag提督 於 2010-2-10 00:00 發表
是晚大會提供提子汁一支

Good.... i like 提子汁 !

Prepare to return HK now...so happy !!

MY ITB is still paintful now . ...I make the booking with EC in Jordan on Firday 5-6pm
作者: piyrag    時間: 2010-2-10 19:36
作者: 馬飛    時間: 2010-2-10 20:41
夠啦~~~
因為.....我係啤酒在迷~HAHA
作者: onon    時間: 2010-2-10 21:17
原帖由 piyrag提督 於 2010-2-10 19:36 發表
我想問下一支提子汁夠唔夠大家飲呢?

夠啦...打邊爐都係冰凍啤酒爽d!
作者: cu83    時間: 2010-2-10 21:29
原帖由 piyrag提督 於 10-2-2010 19:36 發表
我想問下一支提子汁夠唔夠大家飲呢?

問其他人啦,
我呢排唔飲酒(except 啤酒)!
作者: 肥哥哥KC    時間: 2010-2-10 22:05
期待港島水區第一次團年
作者: cu83    時間: 2010-2-10 22:08
期待好耐無見既港島水區第一食神:KC肥哥哥
作者: Simon So    時間: 2010-2-10 22:27
提子汁我會飲適量。

我更加期待向各位港區 ching say 個 hi !!
作者: 馬飛    時間: 2010-2-10 22:53
大家都中情啤油~~haha

我都好期待
而且聽日開始放大假~~~真開心~
作者: wadee    時間: 2010-2-10 22:55
原帖由 cu83 於 2010-2-10 21:29 發表

問其他人啦,
我呢排唔飲酒(except 啤酒)!

我飲維他奶
作者: wadee    時間: 2010-2-10 22:57
原帖由 matthew~文 於 2010-2-10 22:53 發表
大家都中情啤油~~haha

我都好期待
而且聽日開始放大假~~~真開心~

我要返到星期五上晝
作者: 馬飛    時間: 2010-2-10 23:01
原帖由 wadee 於 2010-2-10 22:57 發表

我要返到星期五上晝" />" />

haha~~~咁我無年假ma~~~
係得新年先有咁長放下.....
作者: mc    時間: 2010-2-10 23:15
原帖由 wadee 於 2010-2-10 22:55 發表

我飲維他奶" />" />hiuijhkj

我鐘意可樂多D...
作者: GreyGrey    時間: 2010-2-10 23:20
原帖由 smchan2 於 2010-2-10 23:15 發表

我鐘意可樂多D..." />" />

x2
coke zero 唔該
作者: 肥哥哥KC    時間: 2010-2-10 23:58
原帖由 cu83 於 2010-2-10 22:08 發表
期待好耐無見既港島水區第一食神:KC肥哥哥

你係咪好想睇下我有無變韜韜??
作者: onon    時間: 2010-2-11 00:13
哈...有張"鮑魚令"...入座每位可免費享南非翡翠鮑魚壹隻!

唔知幾頭呢?

作者: 馬飛    時間: 2010-2-11 00:20
原帖由 onon 於 2010-2-11 00:13 發表
哈...有張"鮑魚令"...入座每位可免費享南非翡翠鮑魚壹隻!

唔知幾頭呢?

多數係30啦....
作者: onon    時間: 2010-2-11 00:27
原帖由 matthew~文 於 2010-2-11 00:20 發表

多數係30啦....

唉...好過冇啦...
作者: cu83    時間: 2010-2-11 06:09
原帖由 onon 於 11-2-2010 00:13 發表
唔知幾頭呢?

正,我諗D鮑魚應該會幾彈牙喇,
戴假牙既你要小心扒假牙甩掉!

作者: cu83    時間: 2010-2-11 09:41

6. gary                 ( 勁hea1 + 主力2 )
9. TerrySze          (1 + 2)
11. 青年才俊          ( 1 + 2 )
12. 朋友仔             ( 1 + 2 )
13. 同學仔             ( 盡量趕黎 )

各位港區型男索女,今年見!
作者: onon    時間: 2010-2-11 09:50
原帖由 cu83 於 2010-2-11 06:09 發表

正,我諗D鮑魚應該會幾彈牙喇,
戴假牙既你要小心扒假牙甩掉!

全身都假最真棚牙!
作者: onon    時間: 2010-2-11 09:56
請投CU神聖一票 " />" />

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=8461&goto=lastpost#lastpost

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2