香港長跑網 - 長跑長友

標題: 星期日全城跑出正能量,你準備好未? [打印本頁]

作者: chanlouis911    時間: 2010-2-25 22:49
標題: 星期日全城跑出正能量,你準備好未?
各位我的心情好興奮,好期待星期日。。。

好想係lee度同大家講聲 "加油" 同埋 "星期日大家一齊努力完成同享受比賽"呀。。。
作者: 得得地    時間: 2010-2-25 23:03
舊年跑十公里, 跑之前冇乜嘢, 跑完之後興奮咗一個星期.

今年跑半馬, 跑之前哩個星期, 準備當中, 亦都好興奮.
擒晚仲發夢跑渣馬, 不過就冇準備冇計劃, 跑到亂晒.
(今日已經睇咗半馬分析, 做咗個 plan.)

下年... 梗係全馬啦 !   

大家都加炭加油 !     
加多啲油, 唔駛油錢架 !     
過西隧都唔駛俾錢呀 !     

作者: Simon So    時間: 2010-2-25 23:09
準備好啦,連港島區最有特色交通工具都準備埋添喇。
[attach]11549[/attach]
作者: wilson    時間: 2010-2-25 23:31
大家加油呀!
作者: 天天跑    時間: 2010-2-25 23:50
原帖由 得得地 於 2010-2-25 23:03 發表

(今日已經睇咗半馬分析, 做&# ...

得得地ching,小弟第一之參加渣打,尼幾日行街巴身、電車、地鐵車身,電視、電台,都有廣告,甚至我朋友都有討論過,氣氛真係好好,希望下年跑全馬,同埋同各位ching/ctse講聲「加油呀」!
作者: TerrySze    時間: 2010-2-26 00:02

先前跑開全馬....舊年走去跑10k挑戰組,.....天未光就跑完....完全沒feel...都係上馬好d.,包你興奮一個月
作者: oscar    時間: 2010-2-26 00:11
作者: chanlouis911    時間: 2010-2-26 00:28
原帖由 oscar 於 2010-2-26 00:11 發表
喜愛吹水的朋友,全馬永遠是你的選擇,因為會經過唔同景點,遇到唔同情況,還有天氣,也許可以看到人生百態或跑態。跑完全馬,可以吹足一世!大家星期日加油,維園見!

Agree Agree Agree Agree really can 吹足一世 ga....hahahahaha
作者: 草兄弟    時間: 2010-2-26 00:51
大家加油呀~~  
作者: witchycatcat    時間: 2010-2-26 09:26
我都好興奮呀~~~~~
大家俾心機!

作者: arnold    時間: 2010-2-26 09:48
標題: 回復 6# 的帖子
同意,同意,同意!

去年我跑10公里, 雖然我跑得慢 (54min), 但都覺完得好快, 不夠high.
今年跑半馬,起碼睡多一小時至起身,也可以影d好d的相.
希望多d人跑10/21/42k,不去索K.
作者: snoopyccy    時間: 2010-2-26 10:02
第一之參加渣打........跑半馬心情真係好興奮
大家努力同享受比賽.....俾心機!........加油!
作者: eccodogdog    時間: 2010-2-26 11:53
得得地,

wa, 你係我偶像呀!!!
1st yr --- 10km
this yr ---- 半馬
next yr ---- 全馬

勁勁勁!!!

我, this yr ---- 10 km. 之後年年都係 ----- 半馬 !
作者: chanlouis911    時間: 2010-2-26 12:08
This is my 3rd time to join this event

2008 - HM - 2:19
2009 - HM - 1:50
2010 - FM - (traget 3:45)

I hope I can make it la...
作者: 得得地    時間: 2010-2-26 12:09
原帖由 天天跑 於 2010-2-25 23:50 發表
得得地ching,小弟第一之參加渣打,尼幾日行街巴身、電車、地鐵車身,電視、電台,都有廣告,甚至我朋友都有討論過,氣氛真係好好,希望下年跑全馬,同埋同各位ching/ctse講聲「加油呀」!

係呀... 舊年我覺得, 跑一次渣馬, 齊心一齊去跑,
個感覺就好似一次過就識咗 55000人做朋友.   

原帖由 TerrySze 於 2010-2-26 00:02 發表
先前跑開全馬....舊年走去跑10k挑戰組,.....天未光就跑完....完全沒feel...都係上馬好d.,包你興奮一個月

全馬就真係會好辛苦, 要準備好多, 不過, 下年一定嚟 !   

原帖由 eccodogdog 於 2010-2-26 11:53 發表
得得地,
wa, 你係我偶像呀!!!
1st yr --- 10kmthis yr ---- 半馬next yr ---- 全馬
我, this yr ---- 10 km. 之後年年都係 ----- 半馬 !

我... 只不過係順住咁去啫. 過獎.
一生人要跑至少一次全馬 !   
作者: 司機    時間: 2010-2-26 12:12
i'm ready
作者: frankie28    時間: 2010-2-26 12:56
原帖由 oscar 於 2010-2-26 00:11 發表
喜愛吹水的朋友,全馬永遠是你的選擇,因為會經過唔同景點,遇到唔同情況,還有天氣,也許可以看到人生百態或跑態。跑完全馬,可以吹足一世!大家星期日加油,維園見!

係呀, 舊年渣打係我第一次完成全馬, 當日d片段我而家仲記得好清楚~~~
作者: chisuet    時間: 2010-2-26 13:31

我慢你一年, 去年渣打未到時已開始練, 今年10K, 出年半馬, 再過兩年後全馬.
作者: amos    時間: 2010-2-26 13:54
今年第一次跑渣打, 一黎就半馬, 依家返緊工都諗緊啲畫面, 好期待.  希望唔好訓唔著.
下年就會升呢去全馬, 好興奮呀.
作者: 阿餅    時間: 2010-2-26 15:42
舊年第一次玩渣打, 亦係第一次跑半馬, 事前雖然好擔心, 但跑完後心情非常興奮, 同埋個氣氛實在太正啦!
所以今年再接再厲, 半馬again!

雖然今年天氣咁潮濕, 但大家都要加油呀!!
作者: alfredfong    時間: 2010-2-26 23:44
大家加油呀!!! 十分期待
作者: owl_2005    時間: 2010-2-27 16:47
[quote]原帖由 得得地 於 2010-2-26 12:09 發表

登錄/註冊後可看大圖

係呀... 舊年我覺得, 跑一次渣馬, 齊心一齊去跑,
個感覺就好似一次過就識
作者: chanlouis911    時間: 2010-2-27 23:39
Good Luck and Add Oil ar.....
作者: Delta    時間: 2010-2-27 23:58
Everybody, good luck and have fun tmr
作者: chanlouis911    時間: 2010-3-1 00:13
成功完成...3:47:31...PB

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2