香港長跑網 - 長跑長友

標題: 美孚新手 [打印本頁]

作者: sss    時間: 2010-4-9 14:11
標題: 美孚新手
停左幾年無乜點跑,重左30磅,近幾個月先至的起心肝去練返跑,希望可以減下磅~~~~
作者: Tarry    時間: 2010-4-9 17:52
原帖由 sss 於 2010-4-9 14:11 發表
停左幾年無乜點跑,重左30磅,近幾個月先至的起心肝去練返跑,希望可以減下磅~~~~

街坊, 打個招呼先
作者: sss    時間: 2010-4-10 02:01
kenneth,點解叫我CHING ?????

Tarry,街坊你好,荔枝角公園見~~~~
作者: =chairman=    時間: 2010-4-10 02:28
原帖由 sss 於 2010-4-10 02:01 發表
kenneth,點解叫我CHING ?????

Tarry,街坊你好,荔枝角公園見~~~~

ching(師兄), ctse(師姐) 是大家彼此互相尊重的稱謂。
歡迎你來到長跑網丫 ~~
作者: sss    時間: 2010-4-10 12:51
OIC....明白了...咁叫我CTEE~~~~
作者: Tarry    時間: 2010-4-12 13:34
原帖由 sss 於 2010-4-10 12:51 發表
OIC....明白了...咁叫我CTEE~~~~

sss ctse, 妳好, coming Thu有興趣黎荃灣西跑番轉ma, 荔枝角我覺無mud地方跑, 妳想join既話, 可以去約跑區睇下, see you
作者: sss    時間: 2010-4-13 16:29
Tarry ching 你好,ctee即係師弟呀,唔係ctse~~~~
荃灣西你係邊度跑,有時我都會係美孚跑到荃灣西或者入青衣~~~~~
作者: chengcc209    時間: 2010-4-14 16:07
標題: 回復 8# 的帖子
我想請問你由美孚跑入荃灣西或青衣的路線如何?
是否經青山公路葵涌段?
作者: chengcc209    時間: 2010-4-14 16:09
標題: 回復 7# 的帖子
其實由荔枝角可經青山公路葵涌段跑到和宜合道或安蔭,來回都有10幾K。
另外,我知道有好多人會由美孚跑上華景山莊……
作者: sss    時間: 2010-4-15 09:22
多數由荔景山道去,青山公路太斜,跑太多驚跑傷~~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2