香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

8.31【第24屆泰基盃10公里賽】 - 留意 1# 關於交通之安排

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

升級   0%

該用戶從未簽到

我都收到號碼布啦, 但係冇車飛既, 係咪下面果陪份就係?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-7-26 12:12 發表
    我都收到號碼布啦, 但係冇車飛既, 係咪下面果陪份就係?

你有冇俾錢?
    獨立一張紙,check清個信封先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2008-7-26 12:16 發表

你有冇俾錢?
    獨立一張紙,check清個信封先

我有比錢wor, 咁我打去問吓先? 咁埋個號碼布下面又係咩來?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

佢用個萬字夾夾住張車飛。

因為呢場比賽無Chips,過左終點後會把號碼布的下面部份用作時間記錄。
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

Just call Thaiquain this morning. She said that for applciation within these 2 weeks, they will handle and send out the bib next week. If still cannot rec'd their letter next week, then please call her again.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

My acceptance letter did not include my coach ticket wor but I did pay the fee.

升級   0%

該用戶從未簽到

今日終於都收到號碼布啦, 831見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-8-1 14:21 發表
    收到錄取信同埋車飛喇!

有信收咩?點解我淨係收到個號碼布既,我明明比咗錢仲冇車飛,打去條女度問佢仲話我冇比車錢 ,但係我明明開咗兩張支票$45+$120入會費,我諗係佢地自己搞亂使。遲d收到銀行 statement 証明係比咗$45,一定再打去嘈吓條女,都唔知佢點做野。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

睇黎的車飛安排出左事,俾左錢而無車飛已經是已發生的問題,但有車飛的到時都唔知上唔上到車,因為可能會有好多無車飛的人去嘈佢。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

新消息 (不是交通問題)
    泰基會員及【第24屆泰基盃10公里賽】參加者,可憑號碼布往【恆富體育用品各分店】,購買跑衫及跑鞋可享有八折優惠,特價貨品有九五折。

恆富體育用品有限公司分店:

1. 天水圍天澤邨天澤商場地下7號鋪 (FREE SPORT)
       2. 天水圍天恩邨天恩商場104號鋪 (恆富)
       3. 荔枝角海麗邨海麗商場地下2號鋪 (恆富)
       4. 長沙灣幸福邨幸福商場地下11號鋪 (恆富)
       5. 長沙灣元洲邨元洲商場地下5號鋪 (FREE SPORT)
       6. 將軍澳都會駅62號鋪 (FREE SPORT)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-8-5 13:14 發表

一般既體育用品店買美記鞋都有7至8折, 不算特別優惠.

上過某d樓上跑鞋店,佢地話美記dealer唔俾佢地做低過85折
    除非舊款鞋就可以8折

7折8折應該慢慢唔再係「一般都有」

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2008-8-5 14:06 發表

上過某d樓上跑鞋店,佢地話美記dealer唔俾佢地做低過85折
    除非舊款鞋就可以8折

7折8折應該慢慢唔再係「一般都有」

Stanley,
    I press the wrong button, sorry!