香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 神童威威

713荃灣比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   78.75%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 100# 的帖子

又濕又熱, 焗跑又真係幾辛苦, 位位C兄跑完好似跌左落引水道上返黎咁, 時間真係用汗水換返黎嫁.

升級   54.9%

該用戶從未簽到

Alan兄張相好正呀! 可惜小弟現場搵極都無相
好彩有Gills兄補番飛炸!

原帖由 leefs 於 2008-7-13 21:35 發表
謝謝Gills兄﹕今日上我身,但都幫我唔到幾多!
現本人自貼一張…

登錄/註冊後可看大圖
?imgmax=512

升級   0%

該用戶從未簽到

剛剛回家

今天

天公做美!小弟"PK"後, 第一次比賽

完成比賽!ok la

時間是比龜速行更龜速行

開心見到 Ching 們

題外話

alan c hing

我和大人由荃灣到中區著住網衫大有廣告效用

所以我大人比賽後先著網衫係有用㗎!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Alan's pic was very nice wor.  Could not find mine!

升級   80%

該用戶從未簽到

今日係我第一次跑10k
    好辛苦ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

alan 's pict is"堅"

i can find my pict

but crop my face

anyway change andy lau 's face  on my pict  later

haha

升級   0%

該用戶從未簽到

"我和大人由荃灣到中區著住網衫大有廣告效用

所以我大人比賽後先著網衫係有用㗎!"

Moving Billboard X 2!

Thank you!

升級   0%

該用戶從未簽到

agree agree

升級   0%

該用戶從未簽到

速行兄有無報9.14?

小弟明天寄form!

另7.26嚟唔嚟尋花問柳?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 110# 的帖子

來緊的日子工作會忙

好可能去不到

ha ha

仲有.......偷懶.........放暑假

升級   0%

該用戶從未簽到

9.14 好多師兄/姐玩喎...8K啫...諗諗吖!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 onon 於 2008-7-13 22:41 發表
    9.14 好多師兄/姐玩喎...8K啫...諗諗吖!

又到我做"場務+打什"啦…

升級   44.2%

該用戶從未簽到

今日係好濕,不過不算好辛苦。
    折返好彩有D風...仲有氣力加少少速;
    跟據我的錶,成績:0: 58:47。
    都叫keep 到水平。

但回到家....有散左的感覺....

Onon: 9.14 要去上二級山藝..冇得跑lu....

升級   0%

該用戶從未簽到

阿倫兄不如一齊玩啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然未能做到47分內完成,但都好滿意個成績(47''33)。 大家今天都玩得好開心,不過經過連續三天的劇烈活動,相信要休息番半個月回回氣喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-7-13 22:47 發表
    今日係好濕,不過不算好辛苦。
    折返好彩有D風...仲有氣力加少少速;
    跟據我的錶,成績:0: 58:47。
    都叫keep 到水平。

但回到家....有散左的感覺....

Onon: 9.14 要去上二級山藝..冇得跑lu....

師姐...什麽是二級山藝?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 waiwaibrother 於 2008-7-13 22:49 發表
    雖然未能做到47分內完成,但都好滿意個成績(47''33)。 大家今天都玩得好開心,不過經過連續三天的劇烈活動,相信要休息番半個月回回氣喇!

waiwai兄跑得好快啊
    小弟sub50既目標都做唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

順利完成第一個10k既比賽 ,因為唔想比太大大壓力自己,所以冇計時間,不過聽到前面跑手講,大約應該50"-52"度,真係已經好滿意 。仲可以同咁多師兄一齊比賽好開心啦,我見到有位師兄(應該係白頭師兄)好快咁己經過咗5k回程,我估計咁既速度應該40"內己經跑完10k....厲害
    來緊8.31同埋9.14既比賽我己經send咗form,之後會計劃一個月跑一次比賽,目標係明年渣打可以係1'45"內完成半馬。
    睇來我都要學吓咁多位開返個blog記錄反自己既訓練同埋比賽,一來可以等自己清楚自己既進度,二來各位師兄又可以用你地既經驗提點吓小弟。

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-7-13 22:53 發表
    順利完成第一個10k既比賽 ,因為唔想比太大大壓力自己,所以冇計時間,不過聽到前面跑手講,大約應該50"-52"度,真係已經好滿意 。仲可以同咁多師兄一齊比賽好開心啦,我見到有位師兄(應該係白 ...

荃灣會話聽日有成績,你到時睇返就得架啦