香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

馬鞍山新人報到

升級   87.67%

該用戶從未簽到

各位師兄師姊你地好,同大家打個招呼先,Hello !! Hello !!
唔知在馬鞍山海濱有無見過大家呢?
希望有機會同各位前輩一齊跑呀!
請多多指教!
+1 0
上一篇︰71口號下一篇︰2011新網衫

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

~NN~    歡迎呀~!

今朝先由馬鞍山出發跑左一轉,熱死人呀

呢度好多馬鞍山街坊架,歡迎一齊黎跑呀

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5367&extra=page%3D1&page=330

呢度都有時會跑馬鞍山<>元洲仔來回,都一樣歡迎你架

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=6968&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

Ching 你好。

我都在馬鞍山留下很多腳毛的!

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

~NN~歡迎呀
    我都是馬鞍山友
    有時間就一起練跑啦

升級   87.67%

該用戶從未簽到

kf 師兄你好
    今日勁熱呀你都照跑,勁呀!
    我通常夜晚在海濱跑到沙田畫舫來回咋,夜晚有點風無咁熱
    我都希望跟各位師兄師姐學野呀,留意一下黎緊嘅約跑先 (但我怕跟唔上你地wor )

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ~NN~ 於 2011-6-6 00:16 發表
    kf 師兄你好
    今日勁熱呀你都照跑,勁呀!
    我通常夜晚在海濱跑到沙田畫舫來回咋,夜晚有點風無咁熱
    我都希望跟各位師兄師姐學野呀,留意一下黎緊嘅約跑先 (但我怕跟唔上你地wor )
    我地d約跑都係快慢隨意,無任歡迎

升級   87.67%

該用戶從未簽到

慢子Wilson ching 你好
    我 … 唔係ching黎架 ,應該無乜腳毛留低
    但一定在馬鞍山流過好多汗嘅
    你常在海濱跑嗎?

升級   87.67%

該用戶從未簽到

Kin8333 ching 你好
    請問你地有無夜晚約跑呀?eg 馬鞍山運動場or海濱長廊 ?

升級   85.6%

該用戶從未簽到

原帖由 ~NN~ 於 2011-6-6 00:34 發表
    我成曰跑馬鞍山的,由石門出發至馬鞍山錦豐苑尾的停車場,
    得閒一齊跑下,新界東>石門10km.

升級   13.2%

該用戶從未簽到

慢子, 好耐冇見你, 最近在馬鞍山哪邊留腳毛多?

~NN~, 我就間中夜晚在海濱長廊hea慢跑藍色, 近來那裡好似好旺, 氣氛好好.

升級   13.2%

該用戶從未簽到

豬兄, 好想戒煙就戒啦, 正是「食萬x路, 不如去跑步」

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~NN~ 於 2011-6-6 00:25 發表
    慢子Wilson ching 你好
    我 … 唔係ching黎架 ,應該無乜腳毛留低
    但一定在馬鞍山流過好多汗嘅
    你常在海濱跑嗎?

原來是 ctse呀

yes,小弟常在海濱跑,今日都會........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2011-6-6 08:11 發表

slowrunner , long time no see.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~NN~ 於 2011-6-6 00:34 發表

我一星期有幾天在大約17:45hrs由廣源村跑去馬鞍山或大圍橋回程,星期六或日會同kin8333跑去大埔海濱公園再回程。

升級   85.6%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2011-6-6 08:11 發表
    食煙容易介煙難....我食小左嫁啦

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

原帖由 豬兜1 於 2011-6-6 22:26 發表
    食煙容易介煙難....我食小左嫁啦

豬兄介煙唔難,我食了30幾年都可以介到,對自已有信心就得啦.祝你成功

升級   87.67%

該用戶從未簽到

原帖由 豬兜1 於 2011-6-6 02:16 發表
    我成曰跑馬鞍山的,由石門出發至馬鞍山錦豐苑尾的停車場,
    得閒一齊跑下,新界東>石門10km.

豬兜師兄你好
    我由馬鞍山公園跑到畫舫就回程,如你唔嫌我慢可以一齊跑喎
    請問明晚有無師兄師姐跑海濱約10K ?

升級   87.67%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2011-6-6 08:05 發表
    慢子, 好耐冇見你, 最近在馬鞍山哪邊留腳毛多?

~NN~, 我就間中夜晚在海濱長廊hea慢跑藍色, 近來那裡好似好旺, 氣氛好好.

Hello , slowrunner 師兄
    我都有跑藍色緩跑徑,係呀近來好多人,點解咁熱反而多左人?
    仲有幾個人潛水添你見到嗎? 著晒wetsuit + fin + 大光燈,唔知玩什麼 ??

升級   87.67%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2011-6-6 12:03 發表

原來是 ctse呀

yes,小弟常在海濱跑,今日都會........

慢子Wilson ching我明晚約八九點跑,你去嗎 ?

升級   87.67%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2011-6-6 20:02 發表

我一星期有幾天在大約17:45hrs由廣源村跑去馬鞍山或大圍橋回程,星期六或日會同kin8333跑去大埔海濱公園再回程。

denis3885 ching, 我無咁早返到馬鞍山wor
    跑去大埔來回咁長路程請問是否黃昏跑架  ??