香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~NN~
打印 上一主題 下一主題

馬鞍山新人報到

升級   85.6%

該用戶從未簽到

跑山好易受傷的,落斜行好啦.

升級   87.67%

該用戶從未簽到

升級   85.6%

該用戶從未簽到

原帖由 ~NN~ 於 2011-6-30 01:13 發表

我邊夠氣跑山丫…..
慢跑咪得lo,跑上不跑落.

升級   87.67%

該用戶從未簽到

27/6 馬鞍山  <--> 馬場 10K

好耐無跑海濱10K添, 盡量均速跑la, 52’17”

升級   87.67%

該用戶從未簽到

30/6  河畔大勇隊, 沙田運動場

YASSO's 800 Training / Testing (Modified version)
B組:800m 連休7.5' x 8

第二次跑interval, 呢日又識到好多C兄C姊, 好熱鬧呀 !  

依然係好好玩, 依然係好辛苦差d斷氣

3’25” 3’25” 3’22” 3’25” 3’28” 3’32” 3’39” 3’37”
(倦到呢.....最後兩隻幾想扮聽唔到起跑   )

升級   87.67%

該用戶從未簽到

1/7  Wakeboard, 高流灣, 塔門

之前一晚跑完interval, 都預計到第二日會脚仔軟, 但一早約好玩wakeboard咁就照去

早上天氣唔好, 入黃石時落大雨, 出到海依然大風大雨   

咁大浪唔掂bor, 我呢d BB班要風平浪靜咁玩架

好在後來天氣越黎越好, 但玩左一陣就知真係脚仔軟la, 個浪大d都踩唔住, 唉 !

下午太陽伯伯出動, 藍天白雲, 曬住太陽    仲有蚺蛇尖美景, 玩足一日  

(經過今次我知道跑完interval第二日係唔應該安排玩wakeboard嘅 )

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ~NN~ 於 2011-7-3 20:34 發表
1/7  Wakeboard, 高流灣, 塔門

之前一晚跑完interval, 都預計到第二日會脚仔軟, 但一早約好玩wakeboard咁就照去

早上天氣唔好, 入黃石時落大雨, 出到海依然大風大雨   

咁大浪唔掂bor, 我呢d BB班要 ...

人靚係唔同D既,可以係新手報到區頂到7頁紙,勁!!!  
那.....大家聽我講,NN 係一位超靚女既跑手,各位男性跑手請注意

升級   87.67%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2011-7-4 00:35 發表

那.....大家聽我講,NN 係一位超靚女既跑手,各位男性跑手請注意

卓卓師兄,你作到.........咁誇呀?

登錄/註冊後可看大圖

第時大家見到我,噓聲四起,掟晒雞蛋呀,番茄呀,香蕉榴蓮.....嘅時候,你記住幫手擋擋喎!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~NN~ 於 2011-7-4 23:42 發表

登錄/註冊後可看大圖

第時大家見到我,噓聲四起,掟晒雞蛋呀,番茄呀,香蕉榴蓮.....嘅時候,你記住幫手擋擋喎!

登錄/註冊後可看大圖

咁補? 哈哈哈!
這裡是歡迎新來跑手,閣下(NN師姐)已經熟習了,請在https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=48 開一個跑步blog,我們可以去鼓勵閣下,更不會阻礙新來跑手報到,如需將這貼搬去 女子長跑討論區 請告訴小弟,謝謝!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ~NN~ 於 2011-7-4 23:42 發表

登錄/註冊後可看大圖

第時大家見到我,噓聲四起,掟晒雞蛋呀,番茄呀,香蕉榴蓮.....嘅時候,你記住幫手擋擋喎 ...

E......咁味可以英雄救美,哈哈哈

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

有榴槤call我執

好耐冇食過lu

升級   85.6%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2011-7-4 00:35 發表

讚成讚成

升級   85.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-7-5 00:39 發表

咁補? 哈哈哈!
    這裡是歡迎新來跑手,閣下(NN師姐)已經熟習了,請在https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=48 開一個跑步blog,我們可以去鼓勵閣下,更不會阻礙新來跑手報到,如需將這貼搬去 女子長跑 ...
    煩請亮哥幫幫手搬過去了,NN師姐可能怕醜吾敢努煩
    你,呢D野等我地呢D靚做WO.

升級   87.67%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-7-5 00:39 發表

咁補? 哈哈哈!
    這裡是歡迎新來跑手,閣下(NN師姐)已經熟習了,請在https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=48 開一個跑步blog,我們可以去鼓勵閣下,更不會阻礙新來跑手報到,如需將這貼搬去 女子長跑 ...

亮哥,收到收到   

唔好麻煩你搬了,唔該晒呀!  

我有時間會去開架la  

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

北風開始急,緊記多加添衣服。

升級   0%

該用戶從未簽到

人生無常 !

升級   100%

開心