香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   37.6%

該用戶從未簽到

小弟黎報到喇~~~

小二建議你係#1 到放番條linklink去約跑果到喇~~

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-18 22:53 發表 各位跑青公既師兄、師姐,甚至在荃灣出沒的師兄/姐!皇上為我地改了一個型爆既名...叫荃「新」天地吹水會  意思...估計是...我們逢星期五在青公約跑(荃灣西,又係新開post)所以叫「荃新 ...

毛巾一條???  毛巾你都送得出手?!!   比著我就送..............紙巾 一張!

今次又俾你估中我到淩晨時份先出沒.  我今日晏啲會上大陸, 而家要到星期四先知道可吾可以join大家.  如果join到大家的話, 我會儘快報名的.  我估間餐廳臨時加一兩位總可以吧? 難道有生意唔做?

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-19 00:10 發表 係呀,我26.27.28要企3日

jacky師兄, 請問工展會開到幾號?  我27號之後應該可以過去同你打打臍.

升級   0%

該用戶從未簽到

各位「荃」身癲地~~師兄,師姐:

「癲癲地~~聖誕飯局」  (當日照舊有約跑,由mil姐出post)
日期:2011年12月23日(五)
時間:9:30pm (但我地大約9:00pm可以嘗試殺入去)
地點:如x廣場 漁x
費用:$158加一(約$176/位)【6位免1】(玩「精準賽」遊戲)

坦克師兄建議:玩精準賽,各位先講出預定時間(由更衣室至嘉頓),最後最接近果兩個收半價食放題,横掂六送一,如有十二人食可將得獎名額加至四個!

請大家到時自備「計時器」,否則作廢!

請大家人工智能報名及填上「精準賽時間」!

1•坦克 59分鐘
2•小二 (跑到機場展覽中心(約10k) 來回:1:16)
(做咩偷雞呀)
3•根拿 1:02:34
4•成成
5•joe
6•carman
7•kevin
8•阿茂會長
9. 亮哥
來回:1:12
10.
11.
12.

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 00:53 發表
小弟黎報到喇~~~" />" />

小二建議你係#1 到放番條linklink去約跑果到喇~~j" />" />jk

我想等mil姐在約跑區的post 最尾一段,通知向青公友...我地新開了一個「荃身癲地吹水會」
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16385&goto=lastpost#lastpost
詳情請入來吹水!

呢d才叫宣傳策略,mil姐號召力ging d~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-19 04:26 發表

毛巾一條" />" />???  毛巾你都送得出手?!!   比著我就送..............紙巾 一張!" />" />

今次又俾你估中我到淩晨時份先出沒.  我今日晏啲會上大陸, 而家要到星期四先知道可吾可以join大家.  如 ...

送紙巾??好明顯你...一個唔環保既人士啦!!毛巾可以用完再用呀ma~~!!!
邊個青公友唔知andy你係凌晨出沒.... (你要上大陸公幹呀?小心荷包及自身wor ...臨近節日,小心為上,苛k?)

如果你join到,隨時報名lor...玩埋「精準賽」仲正...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 00:53 發表
小弟黎報到喇~~~" />" />

小二建議你係#1 到放番條linklink去約跑果到喇~~j" />" />jk

kevin!早晨!你填左「精準賽」時間未 ...你唔可以學我咁「偷雞」wor...小二只跑10km...(但...坦克師兄已經「炸」我型,佢就黎用部坦克車扁我!!)

升級   0%

該用戶從未簽到

小二姐姐恭喜你新舖開張大吉

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 08:41 發表

kevin!早晨!你填左「精準賽」時間未 ...你唔可以學我咁「偷雞」wor...小二只跑10km...(但...坦克師兄已經「炸」我型,佢就黎用部坦克車扁我!!)

「精準賽」唔係唔帶錶咩? 咁又要自備計時器 即係點??
人太笨 小二ctse 請指教~~

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

新鋪開張, 報個到先, 恭喜恭喜

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜開張大吉!!

升級   4.55%

該用戶從未簽到

新鋪開張 ~ 祝吹水post極速水浸
    恭喜~

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 skylinelin 於 2011-12-19 04:31 發表

jacky師兄, 請問工展會開到幾號?  我27號之後應該可以過去同你打打臍.
    Andy 兄,工展會到3-1-2012 完,你有時間就過來傾碣,有禮物送。。。   ,我靠近糖街入口( 威X電器附近 ),賣電的。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2011-12-19 09:25 發表
    小二姐姐恭喜你新舖開張大吉 hgjD141" />" />hj

有賴各方師兄/師姐支持!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 09:26 發表

「精準賽」唔係唔帶錶咩? 咁又要自備計時器 即係點??" />" />
    人太笨 小二ctse 請指教~~" />" />
    係喔,精準賽係不能自己計時的喔。

升級   100%

慵懶

彭哥,尋日石崗最後跑成點呀?
    原帖由 pck 於 2011-12-19 10:08 發表 恭喜開張大吉!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 09:26 發表

「精準賽」唔係唔帶錶咩? 咁又要自備計時器 即係點??" />" />
    人太笨 小二ctse 請指教~~" />" />

kevin!「精準賽」當然要帶錶啦...唔係咁計算你既時間呀!~~ (打扁你!)
    咁可能有師兄/師姐唔帶錶...都可以用計時器... (係小二既字典...計時錶=計時器)
    又或者小二唔跑...我在終點等大家,我為大家計時又得!

咁你填左時間未呀???

升級   100%

慵懶

小二未玩過唔知啫,應該當日由唔食放題的跑友幫手計時,而參賽者不能帶任何可計時的用品
    原帖由 Jacky 於 2011-12-19 10:24 發表 係喔,精準賽係不能自己計時的喔。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 beepatpat 於 2011-12-19 09:49 發表
    新鋪開張, 報個到先, 恭喜恭喜

beepatpat師兄!23/12 一齊跑青公嗎?跑完我地有「癲癲地,聖誕party」
    (仲有精準賽遊戲...接近自己預計的時間(頭兩名),可享有半價放題)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 pck 於 2011-12-19 10:08 發表
    恭喜開張大吉!!

pck師兄!多謝祝賀,你可以盡情吹水~~
    你在今星期五23/12 來不來跑青公呀?我地應該有排跑...因為玩精準賽!