香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

坦克師兄...你講真ga...真係唔可以帶計時用品....(咁小二屎硬)
不如由jacky師兄
幫手計時...jacky兄...如果你發現小二仲未返來...你可唔可以...放煙花通知我要跑快d呀~~

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 10:29 發表

beepatpat師兄!23/12 一齊跑青公嗎?跑完我地有「癲癲地,聖誕party」(仲有精準賽遊戲...接近自己預計的時間(頭兩名),可享有半價放題)   

收到, 不過我要過多兩日先知果晚得唔得, 如果 OK 稍後會報名

升級   69.25%

該用戶從未簽到

eddy師兄!你慢慢啦...過兩三日都無問題... (小二等你...的回覆!!一諗起精準賽..好似好好玩)

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 10:26 發表

kevin!「精準賽」當然要帶錶啦...唔係咁計算你既時間呀!~~ (打扁你!)
    咁可能有師兄/師姐唔帶錶...都可以用計時器... (係小二既字典...計時錶=計時器)
    又或者小二唔跑 ...

小二! 你帶住錶跑 係人都精準喇~~

除左....跑最尾的你喇....會俾我地so擾~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Bonsir 於 2011-12-19 10:14 發表
    新鋪開張 ~ 祝吹水post極速水浸" />" />
    恭喜~

bonsir 師兄!多謝你的祝賀...團體既力量實在太大啦...
    我地個post d 水已經開始上漲...我怕遲早要搵「水x處」通通渠....哈哈哈!  
    我怕d水沖左入皇上既寐宮...到時小二又要「龍頭鍘」侍候...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-19 10:21 發表
    Andy 兄,工展會到3-1-2012 完,你有時間就過來傾碣,有禮物送。。。   ,我靠近糖街入口( 威X電器附近 ),賣電的。

jacky 師兄!工展會在維園舉行?要唔要小二二公幫手派下傳單及sale野呀 ?小二把口都可以ga..唔係點做「店小二」

升級   52.63%

該用戶從未簽到

嚟遲咗,祝荃身癲地開張大吉!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 10:43 發表

小二! 你帶住錶跑 係人都精準喇~~" />" />" />" />

除左....跑最尾的你喇....會俾我地so擾~~" />" />" />" />

kevin兄,你今日係咪...五行欠打呀!咁串咀..我仲諗住請你食個包tim..
    我真係以為人人都帶備計時用品....(乜你唔知小二係傻傻地ga ma..)

點解我跑最後...會俾你地so擾...(小二唔係好明?)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 00:27 發表 大力師兄:我地今個星期五23/12跑完青公後...去食放題慶祝聖誕呀~~仲有「精準賽遊戲」 你有無時間來呀??「荃身癲地」誠意邀請您!~~

都好喎!反正平安夜好大機會偷懶一次!Friday來青公玩下!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

paul 師兄!歡迎你呀!!我地講緊...23/12 玩精準賽...需要有人計時呀...
    ps:你無遲來...我預備了大量「祝您好」的小二毛巾給大家做吹水會禮物!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 ccomeout 於 2011-12-19 10:56 發表

都好喎!反正平安夜好大機會偷懶一次!Friday來青公玩下!

大力師兄!多謝你呀!小二幫你報左名啦...請你填寫「精準賽」時間...
    我地係7pm開跑...9pm公佈結果...然後「剷」上去食放題...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 10:56 發表

kevin兄,你今日係咪...五行欠打呀!咁串咀..我仲諗住請你食個包tim..
    我真係以為人人都帶備計時用品....(乜你唔知小二係傻傻地ga ma..)

點解我跑最後...會俾你地so擾...(小二唔 ...

我地係曬終點無野做 梗係黎so擾你d時間啦~~

升級   52.63%

該用戶從未簽到

回復 70# 的帖子

小二師妹,其實我都好想參加精準賽及食放題,不過就要明天才能確定!如果冇問題馬上報名!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 11:02 發表

我地係曬終點無野做 梗係黎so擾你d時間啦~~" />" />" />" />

kevin!既然你地咁想再跑多一次青公陪我返終點...歡迎!歡迎!
    事先聲明....你地唔好咁衰...做人肉圍牆...係我前面阻住我wor...苛k?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 paulp 於 2011-12-19 11:03 發表
    小二師妹,其實我都好想參加精準賽及食放題,不過就要明天才能確定!如果冇問題馬上報名!

paul師兄!你慢慢啦!我地隨時歡迎你報名... 不過你唔好介意我地...真係癲癲地...
    因為師兄你很斯文,官仔骨骨,我怕我地嚇親你...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 11:04 發表

kevin!既然你地咁想再跑多一次青公陪我返終點...歡迎!歡迎!
    事先聲明....你地唔好咁衰...做人肉圍牆...係我前面阻住我wor...苛k?  

你終於明白我講咩喇~~

大家識做ga la~~

我仲未諗到跑幾多時間好呀

升級   0%

該用戶從未簽到

小儀姐姐~今星期我不在香港,下次才來參加支持。

升級   52.63%

該用戶從未簽到

回復 75# 的帖子

唔會!因為我係傻傻地架!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

各位「荃」身癲地~~師兄,師姐:

「癲癲地~~聖誕飯局+2011精準賽」  (當日照舊有約跑,由mil姐出post)
    日期:2011年12月23日(五)
    時間:9:30pm (但我地大約9:00pm可以嘗試殺入去)
    地點:如x廣場 漁x
    費用:$158加一(約$176/位)【6位免1】(玩「精準賽**」遊戲)

**精準賽規則:搵1-2位唔食放題的青公跑友,為我們計時。請各位先填寫預定時間(由更衣室至嘉頓),最後最接近果兩個收半價食放題,因為六送一,如有十二人食可將得獎名額加至四個!

請大家人工智能報名及填上「精準賽時間」!

1•坦克 來回:59分鐘
    2•小二 來回:1:35  (你地要等埋小二呀...)
    3•根拿 來回:1:02:34
    4•成成
    5•joe
    6•carman
    7•kevin
    8•阿茂會長
    9. 亮哥 來回:1:12
    10.大力
    11.
    12.

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 paulp 於 2011-12-19 11:16 發表
    唔會!因為我係傻傻地架!

paul師兄!呢樣我都知! 因為你都係傻傻地...所以就join左我地跑青公...
    係wor...查實師兄有無報比賽呀??