香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kennysze

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

早晨:Kenny師兄!相信你現在已經出門挑戰100k,...今日凍左...小二和所有癲友會支持你
我會將你既最新情況,與他們分享....

ps:你剛加入癲友會...唔好俾「根拿屎=Ryan師兄」洗腦...佢緊係想我開blog啦...
到時你地成班友仔...一定日日入來搗旦,玩餐飽...(我知你們想點...)

升級   37.6%

該用戶從未簽到

快d 開blog la~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-25 09:23 發表
" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

快d 開blog la~~

你地唔好每人一句「快D開blog啦~~」(音波功...想搞到班長發惡夢咩....)

kevin...又唔見你開....

" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />(" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

[size=3]kenny師兄最新消息:

1 小時前(由青衣出發,跑到屯門......已跑左24公里,在屯門嘆緊早晨~~)

10:20am,他已跑了37.6公里,到達流浮山
10:44am,
跑了42公里,到達邊境路!

12:40am,跑了50公里,到元朗站
13:12am,跑了59公里,到達文天祥公園!

班長食左藥....要大昏迷... 等kenny師兄回來和大家分享啦....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

恭喜Kenny師兄!今日成功挑戰105.6km~~

大家攞定「登」仔,等kenny師兄分享佢既105長征之旅...

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

2012年1月25日年初三
    今日個GPS網站有D問題,D檔案匯出唔到,先俾張iphone 入面的圖大家睇住先!
    條路線斷開果D位係個GPS APPS唔知點解認唔到,第一次出現這個在戶外地方都無端端認唔到! 等我要好保守咁估計依D斷開的距離!
    不過點都好今日真係好鬼開心,可以跑超過100公里,最叻仔依次,以前試住買架單車就係想玩下超過100公里的旅程,估唔到幾年後我用腳跑到! 哈哈!

今朝六點出發,跑到下午六點半,中間坐下來吃了一次早餐和一次午餐!!! 共跑了105公里,用了12小時30分!

詳細路線圖: http://www.mapmyrun.com/routes/fullscreen/66143696/

終於成功匯出motion X的路線圖了

登錄/註冊後可看大圖

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-25 17:59 發表
    恭喜Kenny師兄!今日成功挑戰105.6km~~

大家攞定「登」仔,等kenny師兄分享佢既105長征之旅...

升級   16.32%

該用戶從未簽到

回復 85# 的帖子

恭喜新年新開始就完成創舉!

升級   100%

慵懶

回復 85# 的帖子

勁呀..100K,50K我都未敢玩呀...仲要係渣打前玩...!!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-25 22:13 發表
    今日個GPS網站有D問題,D檔案匯出唔到,先俾張iphone 入面的圖大家睇住先!
    條路線斷開果D位係個GPS APPS唔知點解認唔到,第一次出現這個在戶外地方都無端端認唔到! 等我要好保守咁估計依D斷開的距離!
    不過點都好今 ...

kenny c 兄 還要加上沿途見到多數隻狗呀~

升級   0%

開心

哈! 係喎! 沿途見的痀唔到,大約十隻左右,好多都無理我,有兩隻隔住閘吠! 班長依段路都算OK! 哈哈!

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-26 00:16 發表

kenny c 兄 還要加上沿途見到多數隻狗呀~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-26 06:25 發表
    哈! 係喎! 沿途見的痀唔到,大約十隻左右,好多都無理我,有兩隻隔住閘吠! 班長依段路都算OK! 哈哈!

但你跑左100公里wor..無狗狗既路...只怕班長無力跑晒...

升級   0%

開心

可分開幾段跑O麻!

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-26 07:26 發表

hgjD092" />" />hj 但你跑左100公里wor..無狗狗既路...只怕班長無力跑晒...

升級   0%

開心

mail2terence師兄, 多謝晒!!
    坦克車師兄, 我慢跑咋,當旅行!

升級   0%

開心

12年1月26日,年初四,尋日跑完105公里之後,本來打算今日休息下,點知班長約到腳跑步,一於再玩,好彩對腳係慢D,不過都無乜大問題!
    多謝坦克車師兄、Kevin師兄、Paul師兄一齊來玩! 協助我完成了一項創舉,連埋今天的14公里,我打破O左每個月總跑步距離,之前的紀念在11年4月,是418公里,今個月已累積到425公里了!

路線圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-26 10:27 發表
    尋日跑完105公里之後,本來打算今日休息下,點知班長約到腳跑步,一於再玩,好彩對腳係慢D,不過都無乜大問題!
    多謝坦克車師兄、Kevin師兄、Paul師兄一齊來玩! 協助我完成了一項創舉,連埋今天的14公里,我打破O左每 ...

真係多得班長唔少~~~

升級   0%

開心

回復 94# 的帖子

感激不盡!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

kenny師兄:如果你感到吃力(需要休息),請通知我地...因為我地係「癲既

升級   0%

開心

緊係唔好俾佢停!!  我仲想試下在暑假,連跑20天,每天50公里的紀錄!!
    分享一段片俾大家睇,http://www.youtube.com/watch?v=8AaZBzWo4_M&feature=related
    希望有機會可以用腳台灣環島!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-26 18:10 發表
    緊係唔好俾佢停!!  我仲想試下在暑假,連跑20天,每天50公里的紀錄!!
    分享一段片俾大家睇,http://www.youtube.com/watch?v=8AaZBzWo4_M&feature=related
    希望有機會可以用腳台灣環島!

kenny師兄:有志者事竟成!小二和癲友相信你可以成功!

到暑假的時候...小二可以隔幾日,試下食你塵...一齊跑仲開心...

或者我叫癲友每人輪流每日跟住你,每日25公里x 2位癲友!!哈哈哈哈!

PS:你分享既片...簡直係「吹淚彈....」

升級   0%

該用戶從未簽到

段片好好睇呀!
    有機會我都想跟kenny師兄跑番轉、學下野!