香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

[ 你 ] 依排聽乜歌?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

哈哈,各位跑友不如分享下平時最愛聽的歌   " />" />" />" />

One Night In 北京

One Night In 北京 MV version

+1 0
上一篇︰大家對琴晚京奧閉幕有咩感覺下一篇︰帶眼鏡跑步的困擾

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

我奧運期間聽得最多ge 就係祖國國歌
    不過我都幾鐘意聽肯雅國歌
    好似只在田徑場上聽
    閉幕都有

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 26-8-2008 10:21 發表
    我依排都是聽緊幾位女歌星的歌,其中幾首已是8-9個月前的作品。

Kenneth兄,你都好啦...聽緊8-9個月前D歌, 我聽果D唔知你聽過未:

林志美(唔係打錯字,係志美, 唔係志玲) - 偶遇 http://www.youtube.com/watch?v=XTVrJtEul0o
    陳百強 - 偏偏喜歡你, 當我想起你, 等
    張德蘭 - 情義兩心堅 http://www.youtube.com/watch?v=GAT2dMqzoQg

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Gills 於 2008-8-26 12:36 發表

Kenneth兄,你都好啦...聽緊8-9個月前D歌, 我聽果D唔知你聽過未:

林志美(唔係打錯字,係志美, 唔係志玲) - 偶遇 http://www.youtube.com/watch?v=XTVrJtEul0o
    陳百強 - 偏偏喜歡你, 當我想起你, 等
    張德蘭 -  ...

我最多都係聽下BEYOND 歌~
    不過呢排冇聽好耐了
    我發覺有d 歌好易"上腦"的

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-8-26 12:51 發表

乜...閣下咁念舊?

小弟也是,hehe....

爱上一个不回家人 - 林忆莲

想念你 庾澄庆

如要post歌,可上 www.haoting.com .

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-8-25 23:02 發表

是否陳昇的歌? 我都仲意呀.
    最近情感大痳俾, 有冇歌曲聰入耳添, 國歌聽得最多啦, 一開電視就聽到.

我只知呢首歌是 信乐团 其中一首,是否陳昇唱的就不知了,Sorry .

呢首歌 從 歌詞 + 電子音 + 京腔 既唱法 實在無得頂,完全無dead air ,小弟力薦各位一聽!!!

瘋狂兄,唔知你又喜歡聽什麼歌的呢.....

升級   1.35%

該用戶從未簽到

我就喜歡聽國語女歌手,如梁靜茹,孫燕姿,F.I.R.甚至S.H.E.....0系0米好有時代惑la

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

阿Lam首"成吉思汗", 聽咗廿幾年, 跑LSD一定聽! 重有YMCA和Jennifer Beals首Flashdance, 呢3首歌以經condition咗小弟, 唔聽唔得! All classics!!!

成吉思汗

Flashdance

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-8-27 13:08 發表
    阿Lam首"成吉思汗", 聽咗廿幾年, 跑LSD一定聽! 重有YMCA和Jennifer Beals首Flashdance, 呢3首歌以經condition咗小弟, 唔聽唔得! All classics!!!

成吉思汗

Flashdance

lvrunner hing,
    Flashdance...如無記錯, 這套戲差唔多30前

升級   0%

該用戶從未簽到

我會聽Justin Timerlake 同Eminem, 節奏快, 啱跑步

升級   1.35%

該用戶從未簽到

梁靜茹(Fish Leong)唯一的廣東歌,水準超越local female singer.

http://www.youtube.com/watch?v=y9dnFImQ2o4&feature=related

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-8-27 04:46 發表
    lvrunner hing,
    Flashdance...如無記錯, 這套戲差唔多30前

Alex hing,

閣下忘記咗小弟係老餅一名呀 !