香港長跑網  - 長跑長友

伊斯坦堡.跨越歐亞馬拉松

升級   67.67%

該用戶從未簽到

上周日去伊斯坦堡,只參加了15公里,如同行的Runner's World德國版記者Claus Dahms所言,這個15公里可能是世界上,最美麗的十五公里,伊斯坦堡市中心,最好的景色都被囊括在賽道內。

相片如下:

www.facebook.com/album.php?aid=153566&id=539715648&l=222c041017

www.facebook.com/album.php?aid=152282&id=539715648&l=3117e0be60

要花些時間,才可以再寫多一點。

評分

查看全部評分

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Thanks for the amazing pictures taken!

I wonder why the race course being so wet in such blue sky.

By the way running in such beautiful city is just an amzing experience!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hychong 於 2009-10-23 16:46 發表
    上周日去伊斯坦堡,只參加了15公里,如同行的Runner's World德國版記者Claus Dahms所言,這個15公里可能是世界上,最美麗的十五公里,伊斯坦堡市中心,最好的景色都被囊括在賽道內。

相片如下:

www.facebook. ...

師兄,伊斯坦堡的天氣媽媽地o...
    最美麗的十五公里 <---唔覺 ,不過d女打鼓幾靚.
    你連人d小便都影...果然報導全面!

升級   67.67%

該用戶從未簽到

謝謝。

比賽頭45分鐘下雨,但天氣很快好轉。

應該係我影得唔好,其實條賽道真係好靚,除了有歐亞大橋,還有好多古建築、宏偉的清真寺、還有一座Ottoman的行宮、大橋、公園及舊城。伊斯坦堡遊客會去的景點,都在這裡了。

小便是最有趣的,一定要影囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

個完成獎牌好靚,恭喜晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hychong 於 2009-10-24 00:39 發表
    謝謝。

比賽頭45分鐘下雨,但天氣很快好轉。

應該係我影得唔好,其實條賽道真係好靚,除了有歐亞大橋,還有好多古建築、宏偉的清真寺、還有一座Ottoman的行宮、大橋、公園及舊城。伊斯坦堡遊客會去的景點,都這裡了。

小便是最有趣的,一定要影囉!..

俾我有相機一定ZOOM過去 .........
    有機會我都會邊跑邊影,樂趣好大...

升級   49.45%

該用戶從未簽到

多謝晒D靚相!!! D相映得幾靚!!我上年都有跑15KM. 不過0個日落好大雨. 全程水戰. 不過睇番D相, 今年條路線又變左小小. 我上年出左BOSPHORUS BRIDGE 之後經後面的公路落番BASITAS STADIUM旁邊, 所以無經過DOLMANCHE PALACE個條路, 所以睇少好多景, 其他的路應該一樣. 過左GALATA BRIDGE 之後, 兜個圈經TOKAPI PALACE再上BLUE MOSQUE做終點. 話時話, 我上年開跑前都有在歐亞大橋上和其他跑手一齊痾尿, 幾壯觀架.   馬拉松的話, 仲多景點比你睇!!!! 我今年因玩ITU三項, 所以去唔到. 如果唔係都會去跑番轉.真係幾好玩架.成個城市停晒交通任你週圍跑.

升級   67.67%

該用戶從未簽到

係呀,今年改左賽道,睇黎呢個比賽同落雨好有緣,開波落左半個鐘後雨先停。聽跑全馬的人講,多出來的27公里,風景無特別,最好的已在15公里賽中,所以大家無捐失,唔驚蝕低!