amaslie 發表於 2013-5-25 09:48:29

我也是荃灣新手

搬來荃灣半年多, 時常由西鐵那邊跑到深井 , 也想找找新的路線跑!!

見到您們荃灣朋友時常約跑, 不過平日晚上時間比較難就. 工作比較晚下班, 所以只在星期六/日跑步.

找個星期六/日早上有沒有荃灣朋友一起去約跑?

mill 發表於 2013-5-25 11:49:22

Hello, 我們逢星期5跑青山公路的, 星期6,日我就比較少跑, 因為我星期6,日不用上班的, (我在荃灣上班)
你可留意吓其他的約跑活動啦! 間中都會有跑星期6,日的荃灣約跑的. hjhjD135hjhj

keithlky 發表於 2013-5-25 12:16:37

Hi,我也是荃西,也時常晩上 10點才起步,間中星期六日做長課。
你平均pace time 幾多。

龜兔競跑 發表於 2013-5-25 14:48:28

Ching 您好! 我需然不是住荃灣區, 但最喜愛作客到荃灣跑:loveliness:

amaslie 發表於 2013-5-25 21:20:59

大家好, 我沒有計確實時間, 應該 6分鐘左右吧, 盡量一小時來回深井

有機會一起約跑吧

vcbid 發表於 2013-5-25 22:12:00

amaslie 發表於 2013-5-25 21:20 static/image/common/back.gif
大家好, 我沒有計確實時間, 應該 6分鐘左右吧, 盡量一小時來回深井

有機會一起約跑吧

1個鐘來回深井好快啵, 荃灣西站去到嘉頓都5k幾, 去到深井來回應該有成12k

tth777 發表於 2013-5-26 13:14:09

C Hing好快!有機會跟C Hing跑下!雖然應該跟吾到

amaslie 發表於 2013-5-28 12:58:54

我見到版寫住10km 就返轉頭 ga la. :)

細康 發表於 2013-5-28 16:57:38

Hihi ~ 我都係呢度新手, 亦都跑開荃西來回深井嘉X. 不過 pacing 就 慢過師兄很多了.....
有機會一齊約跑~

laputa99 發表於 2013-5-31 14:59:53

Welcome ching :)
頁: [1]
查看完整版本: 我也是荃灣新手

香港長跑網