香港長跑網  - 長跑長友

查看: 2351|回復: 14

有沒有ching參加了馬拉松訓練課程(初班)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   3%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

升級   26.32%

該用戶從未簽到

我遲到了半個鐘 ,請問c hing 開頭講了名什麼?
    另外,我上渣打馬拉松個網站都找不到講者所講的訓練計劃之網上系統登入?!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   3%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

[quote]原帖由 kfc1999 於 2008-11-3 21:57 發表

頭半個鐘沒什麼特別,其實成個鐘都沒什麼特別 (可能本人問題 ....

完全同意

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kfc1999 於 2008-11-8 22:27 發表
    訓練計劃之網上系統找到了,但是想問問login id同password是什麼呀?
    http://www2.rs.polyu.edu.hk/hkmarathon/login_b.asp?action=1

*Please use your HKID first 6 digits as the Username                   and your Mobile Phone Number as password for the first time                   login.

升級   0%

該用戶從未簽到

祝好運...實習幾堂係同一個教練!

舊年足足有3位教練...各施各法...大家都有少少混亂!

升級   26.32%

該用戶從未簽到

我的 muscle power and endursnce measurement 最後兩項是負數, input data 後 submit 唔到  
    於是我唔入負號(eg. -50 => 50),又submit 到 "Your Physical Training Profile"。
    但我現在想改 data 又唔見有得 rest
    另外我又想改 "Your Personal & Running Profile" 又係唔見有得 rest
    好麻煩,星期一要打 去問

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   26.32%

該用戶從未簽到

有無C hing 都好似我咁最後兩項muscle power and endursnce measurement 是負數?

升級   26.32%

該用戶從未簽到

Physical Fitness Profile 有得edit了
    但是 Personal & Running Profile 有一項 Event going to participate in SCM09 又寫錯我
    我是跑HM,佢寫我跑10KM。
    另外,有無C hing 識得填 Enter Your Training Log,裡面有這幾項??  我唔識
    Fractional Grade
    VO2

METs(ml.kg-1.min-1)
    Total energy expenditure (kcal)

有無人知這個馬拉松訓練課程direct hotline or email?

Thanks

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   26.32%

該用戶從未簽到

恭喜Ching 可以登入網站
    我D問題都解決晒了