wty16 發表於 2011-4-16 20:29:56

原帖由 mill 於 2011-4-15 09:48 PM 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
hjhjD131hjhj今晚要多謝3位令仔陪跑, 又焗又熱, hjhj067hjhj真係跑得好辛苦吓!
好彩你地"就"我跑慢D啫!唔係我就屎緊...
下次再約過再跑過hjhj089hjhj

好啊... 無嚇到你, 跑得錦落力
卑個 good 你

mill 發表於 2011-4-17 17:17:42

原帖由 wty16 於 2011-4-16 20:29 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

好啊... 無嚇到你, 跑得錦落力
卑個 good 你

你地3位咁"就"我, 慢慢跑, 我緊係知啦! 多謝都離唔切呀!
hjikgyufyu下次又再跟你地學野喇!

wty16 發表於 2011-4-17 18:26:39

原帖由 mill 於 2011-4-17 05:17 PM 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

你地3位咁"就"我, 慢慢跑, 我緊係知啦! 多謝都離唔切呀!
hjikgyufyu" />" />下次又再跟你地學野喇!

好啊.... 大家都系返下姐... 客氣客氣
PS 今早 同猿兄練左轉 互有高低 好熱啊

mill 發表於 2011-4-17 18:29:27

原帖由 wty16 於 2011-4-17 18:26 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

好啊.... 大家都系返下姐... 客氣客氣
PS 今早 同猿兄練左轉 互有高低 好熱啊

你地兩個咁勤力嫁...我下次都追唔倒你地喇 !ghjhgjghjg

TKOer 發表於 2011-4-17 20:38:13

16,咁熱你地都跑成20k,小弟點敢開聲同你地跑呀…
本來仲想問有無人聽日跑個10k,我而家都係收聲好啲:L

馬拉 發表於 2011-4-17 20:57:04

咁晏至跑,仲成20k呀,好彩今朝唔得閒冇跟到:Q :L

TKOer 發表於 2011-4-18 00:36:16

星期一晚有無人跑呀?無腳呀!唔想一支弓!有人跑既話,距離多少全收!!

monsterjoe 發表於 2011-4-18 00:41:28

原帖由 TKOer 於 2011/4/18 00:36 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
星期一晚有無人跑呀?無腳呀!唔想一支弓!有人跑既話,距離多少全收!!

聽晚唔落雨...我都想跑, 幾點呀?

TKOer 發表於 2011-4-18 01:52:26

6:45-7:00運動場開跑ok?

TKOer 發表於 2011-4-18 06:56:47

祖祖,今晚想跑幾多?16嗰條線我未跑過呀,想試下喎,你有無咁多時間同我癲?
你比個開跑時間我呀,其實我今日幾點起跑都無問題的。

monsterjoe 發表於 2011-4-18 09:09:26

阿江....CHECK PM 留佐電話俾你...

TKOer 發表於 2011-4-18 11:40:13

原帖由 monsterjoe 於 2011-4-18 09:09 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
阿江....CHECK PM 留佐電話俾你...

請check pm

wty16 發表於 2011-4-18 15:16:12

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

第13話 - 鬆鬆腳

日期:   2011/4/18(Mon)
集合時間:   6:30pm (6:45 ~7 pm起跑, 人齊就跑)
集合地點:   TKO 運動場附場                

路線 : 隨心

路程:隨心 (斷估, 請更正)

預計完成時間: 隨心 (斷估, 請更正)
難度(5*為最高):*(沿途有上下斜, 平路, 各半)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 22-26度 .
個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
               2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
               3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
               4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
溫馨提示:
~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
~水站 : ...

1. Joe
2. TKOer
3. Desmond

mill 發表於 2011-4-18 16:29:50

:L 你地今晚又來, :o 咁明晚仲跑唔跑呀?

TKOer 發表於 2011-4-18 16:53:52

16,你昨日跑完20k今晚又黎!!:L
一陣6點半到見你啦!
你跑唔跑得返嗰20k呀?好想試下條線

TKOer 發表於 2011-4-18 16:57:14

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

第13話 - 鬆鬆腳

集合時間:   6:30pm (6:45 ~7 pm起跑, 人齊就跑)

難度(5*為最高):*(沿途有上下斜, 平路, 各半)  (斷估, 請更正)

個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
               3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
               4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
溫馨提示:

1. Desmond
2. TKOer
3.

----
101.袓袓黎唔到

哈利330 發表於 2011-4-18 17:20:55

勁呀16,毅行 sub 16 指日可待。;P

原帖由 TKOer 於 2011-4-18 16:53 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
16,你昨日跑完20k今晚又黎!!:L
一陣6點半到見你啦!
你跑唔跑得返嗰20k呀?好想試下條線

馬拉 發表於 2011-4-18 18:11:36

第13話 - 鬆鬆腳

溫馨提示:

1. Desmond
2. TKOer
3. 馬拉(等埋我啊!)

----
101.袓袓黎唔到

wty16 發表於 2011-4-18 22:19:07

第13話 - 鬆鬆腳

路線 : TKOSG>澳景路>藍田>寶達>順利>壁屋>大埔仔>坑口>TKOSG

路程:~20Km (斷估, 請更正)

完成時間: ~2hrs (斷估, 請更正)
難度(5*為最高):*** (沿途有上下斜, 平路, 各半)  (斷估, 請更正)

1. Desmond
2. TKOer
3. 馬拉
----
101.袓袓黎唔到

跑完好累, 真的累了. images/smilies/onionsmilies3/onion_icon_087.gif無曬胃口5肚餓, 一碗飯都吃5落.images/smilies/onionsmilies2/59.gif
琴琴聲沖D水特補返D鹽+水, 先好返DDimages/smilies/onionsmilies2/a03cbf1e.gif
明天休息, 後天看狀態.....images/smilies/onionsmilies2/485c3a61.gif

TKOer 發表於 2011-4-18 22:31:30

多謝16、馬拉兩位師兄陪我跑新路呀,好好玩呀!
辛苦你了16,連續兩日跑兩個20k。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: [TKO自由突擊跑] 踢腳仔

香港長跑網