香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-26 21:17 發表

BATBAT 。你是否想SAY正統呀。。。j" />" />" />" />jk
好呀好呀。 等我學多D 正統的跑步。甘來年2010的渣打睇下可吾可以有一番作為。。。" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />jhk

係呀係呀....哈哈,我d中文唔好...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-26 20:01 發表
EVERYBODY~~MERRY CHRISTMAS AR~~~D PHOTO IS OK LA~~ENJOY THE PHOTO AND OUR PRECIOUS MOMENT~CHEERS~

http://picasaweb.google.com/vhtober/ChristmasParty#

wow...  thanks!!!
o係大陸e 左隻腳?得唔得呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-27 10:35 發表
預祝你地新年快樂, 跑步快如閃電, 表現突飛猛進....

我會在28號跑KAPPA 30K, 但係24號唔舒服 , 25-27號都無練習....

我估我都無可能係3.5個小時內完成 ...但我都會去比賽, 完成賽事

祝身體健康...

...

最緊要過到自己個關啦....努力呀ching

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-27 21:17 發表

kinkin....我星期二晚到依加都未跑過呀....大獲啦

等我聽日跑去你主場,,,之後返歸...不過...希望我起到身啦...

8點跑去...應該8點9到...

其實我都係今日先跑番....狀態都好似都ok...
今日衝圈,衝到冇晒....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-28 00:12 發表
幾時可以同你再衝圈就好啦, 雖然我跟唔到你, 但係我覺得我頭5K均速好似快

係呀?恭喜晒呀! 搵日玩下啦!我約左2個朋友星期一衝圈,佢地53-56min 跑10k,如果你速度差唔多可以一齊玩下....不過你好似快過我d朋友喎....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 00:05 發表

迪迪.....haha 都係在運動場跑左5-6k 之嘛, 我今日去推拿完...嘩...好鬼痛ar ~好似比人打完咁......

其實推拿係mud?同massage係唔係一樣呀?我記得好似有套戲叫推拿....武俠片來....如果係甘,妳就真係比人打完呀!哈哈!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 00:43 發表

其實我都唔知有咩分別~中醫c做law..好痛ar...之前拔x 都無事...wow..比佢係咁"卒"隻腳.......痛到我死ar...眼淚都"之"埋出來~~~~hgjD092" />" />hj

妳好似mud 方法都去試下既?睇住wow....不過而家妳都可以跑下,應該就快好番啦!早日康復啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 01:01 發表

haha~唔係ar..拔x 同 推拿係同一個人來ka...咁佢話2樣一齊好ar ma..咪試下law~~等個墊ok...就應該可以一切如常la 掛..你都知~偏平足係無得醫好ka la~

batbat 明天係唔係去斧山ar?仲唔sleep~

唔去lu...時間唔

升級   56.2%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 17:40 發表
各位SSP小隊跑友,我今日跑完石崗30K啦,2'34完成都幾滿意。
今日有件事幾突然又幾開心,話說我跑到15K個水站

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 17:40 發表
各位SSP小隊跑友,我今日跑完石崗30K啦,2'34完成都幾滿意。
今日有件事幾突然又幾開心,話說我跑到15K個水站sport drink飲見杯野得好少,叫個女仔幫我倒滿d,點知個女仔突然叫我個名 ...

恭喜晒喎 ,好快呀!有機會渣打全馬3.5hr wor....
我就慘啦,今日食完早餐覺得唔係好舒服,本來打算跑今年最後一次長課,最係只係跑左半粒鐘....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-28 22:13 發表

嘩...圍圍好勁呀 2'34~~~30k~~~跑得好快~~~恭喜恭喜....
30k, 我3個鐘都唔得呀

batbat, 你無事嘛~你1號4號都有比賽~要跑好返黎, 如果唔係就要打你個八月十五~~~

我買左鞋啦...好開心呀...本身出左旺角 ...

都唔知點解d野仲係個胃到....好似消化唔到甘...
你對鞋mud model ar?我應該聽日會去買對新戰鞋...heeee

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 23:00 發表

batbat聽日係咪去灣仔搵丁記手執平鞋呀?
我要星期三放工先去到...到時唔知仲有冇~

唔係喎...mud 個間好平咩?有冇地址呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-26 23:58 發表
wei 係ar...有無ching/ctse 要買鞋ar...
tst 有一間..唔知係royal sport, 在隧道入面ka...好平ar..平過mk ar...有美記...我原先想買果對~alchemy...出面原價好似59x~佢35x 咋....大家可以考慮下ar~我在mk 入左 對ni ...

vv,妳講個間又係係邊?係唔係海港城個間呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:14 發表

batbat....無事ma? 你食左咩ar~可能太肥膩wor......e + 仲係唔舒服呀~~~咁會唔會唔止消化不良, 而係腸胃炎ar?????

wei 你買鞋ar...bonbon 都想買ar~不如一齊去la~多d 人ma~~hgjD115" />" />" />" />hj 可能有多d discount ...

一定唔會有多d discount la...  隨非妳地用美人計啦!" />" />
一齊買冇問題呀!幾時得閒呀?我聽晚唔得...星期二,三都得...下晝都得呀,我仲放緊假....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-28 23:19 發表
我都有參加, 成績: 3:12, 都係自己目標內, 好開心,

但係我將我個鎖匙包留在公

真係有喜亦有悲....
屋企洗唔洗換鎖呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:32 發表

hahahahha係咪ka.....用美人計有多d discount ka ma??咁就靠晒bonbon la
原先想同bonbon 星期1去ka, 不過我check 下, 我都唔得ar....如果可以呢, 我地可以星期2ar...不過買完鞋, bonbon 要同我去買3~hahah 好唔 ...

到時試下得唔得law...
waa...  買3...有排定wor...唔緊要,我都有jacket 想買...但係又唔舍得...好貴....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:33 發表

batbat

仲放緊假.......你甘鬼 "嘆" " />" />

遲d可能長假期 tim ar.....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:51 發表

yeah, 鍚晒bonbon" />" />hkjhk ~~~有discount 掛...e + 唔係咩都有discount ka 咩???? 我好少去window shopping ka wor..應該平掛~無ar~我見e + 唔係一定要formal dressing, 想買d causal d 既33~

哈~~,原來妳買野唔睇價錢呀....真富貴....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:51 發表
batbat
唔打緊la....甘你快d plan 下 你個 long vacation 有咩做la~~~~

如果真既,唔洗plan la...  手頭上已經有幾個....haaa....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

我就唔係好想啦...如果真係既話,唔知幾時先搵到份工.....