香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.11.15 香港十公里挑戰賽 by Terry

升級   0%

該用戶從未簽到

Position : 最後3百米

Part I     :http://picasaweb.google.com.tw/TerrySzeWang/20091115#
Part II   :http://picasaweb.google.com.tw/TerrySzeWang/20091115PARTII#

+1 0
上一篇︰Adizero Aegis Vs Mana Vs Boston下一篇︰長野 Marathon

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝大家欣賞..........影相唔辛苦,汁相就比較花時間. 期望下次同大家跑

cc....做咪今日唔藉網3, 今日兵荒馬亂,唔藉網3真係好難睇到. .. SORRY SORRY..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-11-15 23:10 發表
Terry哥...d相好靚噃...不過冇我份嘅? " />" />

我知錯啦..onon..
掛住影靚女....miss佐你....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豆豆媽 於 2009-11-15 23:31 發表
好靚呀" />" /> , 師兄企左手邊係影得好d喎" />" />
你部電腦一定好快, 一個下晝就執左咁多張相" />" />

豆豆媽,我部電腦係3年前的的電腦,一d都唔快, : P4, CPU 2.8G, 2G Ram,我都想UPGRADE下電腦去雙CUP.
我以前用photoshop一張張汁相,影相就開心,汁相就想死.
我而家用ADOBE LIGHTROOM汁相(簡單RESIZE, BRIGHTNESS...),一次過汁幾百張,最後一次過EXPORT,快好多.
如果你有興趣LIGHTROOM....可以私下pm條ftp俾你

原帖由 Parco爸 於 2009-11-15 23:28 發表
Terry兄...
唔該晒..辛苦晒..

係fotop開個相簿啦..唔好晒左D相

Parco爸,今日沒漏影你....
你的相片的取景角度俾佐我好多啟發
我咩都影餐飽,太多相又唔精,我放係自家SEVER: http://221.127.2.234/index/index.htm
成曰DOWN,e排沒UPDATED.........遲d要外面搵個SEVER.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-16 09:51 發表
Terry...
大客氣啦...
次次比賽場上大家都匆匆忙忙...
硬係無機會坐定定吹下相雞口水...

相簿...
考累到好多相簿都被壓縮處理
load相又有一定時間....
影得再好既相...都有點浪費...

暫時自己&朋友..主 ...

我下個月得閒會去搞foto account....太多相,好頭痕.
我以前用minolta,前兩年先用canon,所以software方面都係用photoshop為主.唔用跟機software.

原帖由 runrun 於 2009-11-16 11:09 發表
多謝Terry靚相,辛苦哂!

哈哈,俾你影到我偷懶睇書添!

仲有亮哥左擁右抱張相好得意,佢個樣好得戚呀!

宮心計的造型.....

原帖由 miller 於 2009-11-16 11:46 發表
又俾你點左相添…

米拿,自己唔跑就點其他人跑...

原帖由 B 於 2009-11-16 16:08 發表
thank you Terry 靚靚正相啊~

b哥,琴日好快 !
我見到你就狂掃,有相交

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-11-17 08:46 發表

我有跑架,o個朝應該行加跑都差唔多10k架喇…

好勤力O...