香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   37.6%

該用戶從未簽到

1月24日(星期2)初二青衣行大運~
日期:2012年1月24日 (星期2) 年初二
集合地點:青衣城近馬莎個出口 (即係A出口)
集合時間 : 8 : 00 Am 準時起跑(不見不散)
路線 : 青衣大圈 (一圈約12.3km) http://www.mapmyrun.com/routes/fullscreen/65291264/
早餐  : 自行完成     

報名:

1. 小二
2. 坦克車
3. monkeywsk
4. kennysze
5.
6.
7.
8.
9.
10.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。
3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
6. 參加者的個人保險須自行負責。
7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。
8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1
9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   37.6%

該用戶從未簽到

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-23 23:29 發表 kevin! 班長唔准你咁同阿全師兄咁講野...好串咀lor...哈哈哈! ("車"完你個頭唔痛ar ma?下次唔好啦!苛畸?) 阿全師兄:明早8am在小二島開跑,是體驗性質...因為我 ...
對唔住。.,請班長你下次帶阿全c兄喇,亠

升級   37.6%

該用戶從未簽到

早晨~~好凍呀

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-28 12:23 發表

mil姐,坦克兄:小二今星期只係跑左4次jar...每次都係14km內...唔算操勞啦...
但醫生都好唔明...點解小二體內可以苛出10磅水 " />" />" />" />" />" /> (第一次飲水特....原來好好飲...小二成支係咁「隊」gh ...

糖水黎 梗係好飲喇~~

咁我跑多過你小小~~我失頭哥都有少少痛~~呢個星期要休息夠本~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-28 12:48 發表
依家先黎痛:-#
好好休息喇要!

可能尋日回程 又凍 又跑得慢..加上重有好多級樓梯掛~
少少only 休息1-2日應該ok~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2012-1-29 05:05 發表
渣馬嗰日使唔使攞埋折凳去呢? 半馬倒屎組跑完連攞埋行李應該都系8點幾,全馬啲師兄大概9:30-10:30返到來,計落仲有兩個鐘要企。  有經驗嘅各位唔該俾啲意見。" />" />

我12點幾先番到~~

你去飲住茶等都得~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm

5/2
(星期日)

部 分 時 間 有 陽 光 。 早 上 有 薄 霧 。

" />" /> " />" /> " />" />

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-29 13:46 發表
kevin晨早陽光唔可怕,濕度高先難攪呀!

唔怕呀 不過我要跑到11-12點時仲曬ge話 就大獲~

不過ok呢d情況見得多~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

咁你呢3日食左d咩?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-1 09:35 發表

小二今日好番晒啦...剛去完跑運動場....30個圈....痴左線.... 呵呵呵

應該係自轉吧~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

轉自小二班長12月10日的留言: 《跑去嘉頓??...有排都未得....我由起點去到汀九橋底回程,沿途無停過...我都覺得超越了跑運動場的極限
我跑運動場最頂點都係跑到15個圈就屎屎下 ....我出去踩單車啦...有call到~~》 ...................小二班長進步神速,過多下個月估計可以跑全馬了

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-1 21:58 發表
Jacky師兄你好呀! 在班長口中久聞閣下大名! 有機會一起跑啊!

kenny, 現在只有你能夠"鞭"策班長呀 我地都唔敢呀~~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-3 10:27 發表
早晨呀,咁多位.仲有二日咋,大家都要保重呀!!渣馬見啦

我已經好緊張喇~~心跳不停加速中~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-3 10:31 發表

Kevin,不如你好似坦克咁去青公望吓海,聽吓海浪聲,洗滌吓你ge心靈

家境清貧 望落街只有馬路同車聲∼

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-3 11:30 發表
kevin,我去海灘聽浪聲咋,唔駛錢架" />" />  

所以我喜歡搭11號巴士上山睇風景呀∼

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-4 05:40 發表
無問題,如果班長去到呢個地步,我就捨命陪靚女啦

你係去陪班長 定係陪靚女先~

登錄/註冊後可看大圖

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-4 09:57 發表
Kevin,記住日行一善呀hgj" />" />" />" />jufgu

好好...先行"替班長行善"~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-4 10:29 發表
我諗緊好無12:20左右大家在銅鑼灣廣場樓下的打氣區等齊人一齊殺上茶樓定有無第個建議?

好呀 過左呢個時間見唔到我就唔好等喇~~~

已有作戰6小時的心理準備 wakaka~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-4 10:39 發表
kevin預5小時咪啱啱好囉" />" />  

唔賣老抽咪係lor ...
一於做番你上年個時間