香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-10-31 22:14 發表

有人通知小弟,唔好咁揚喎﹗﹗

平平唔好咁揚, 定係魔鬼角唔好咁揚先 

升級   61.1%

該用戶從未簽到

即係晚上開會係咪? (Rico 1700 - 1900 上堂)

升級   61.1%

該用戶從未簽到

咁就唔好咁遠離市區好D啦, 行完即刻開埋

升級   61.1%

該用戶從未簽到

不過諗下又覺得 1 -2  我地行得最少, 如果時間夠行完出來開會, 都係一個唔錯既安排

升級   61.1%

該用戶從未簽到

若行 1 - 2 的話 . . . . .

當 0815 起步, 用5 小時 連大休 完成,

1315 在北潭凹, 等車+行車 要 25-30 分鐘
1345 到西貢, 搭小巴至彩虹30分鐘/搭小巴至旺角50分鐘
1415 到彩虹   或   
1435 到旺角

預算 1430 回到彩虹  / 1445 到旺角

若掌握得好, 時間上應無大問題

升級   61.1%

該用戶從未簽到

rico 你星期6  (6/11/2010) 可唔可以join到呢個短課? (因為我未必一定來到)

升級   61.1%

該用戶從未簽到

下午開會來到, 早上短課未必到

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-11-1 22:48 發表

星期六唔得...............不如呢個星期三喇~~" />" />

去唔到短課就做返次support, 跟住開會, 唔使改期既

(另一方面, 星期3晚斧山我都來到)

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-1 23:00 發表

有support ar..." />" />" />" />" />" />" />" />" />" />jhk" /> 咁我想換鞋+換3 ar....你同我帶wor...kekekek!!!
(我地要洗盡佢ar cc!!!!!!hohohohohohoh" />" />" />" /> " />" />" />" />  )
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-2 10:13 發表

" />" />" />" /> 唔知比因點support 呢~~~
btw, 其實第1-2段條路我都ok熟, 因為上次樂善pretrip都叫做行左第2段大部份路
如果唔洗諗住認路, option 2 & 3 好似大家都方便d喎~~~
不如等我再問埋2粒jelly先~~~hjokkjl ...

要夾下時間 

如果來到一齊行就當然無support啦!

行唔到, 時間又夾到岩既, 你地up得出既野夠裝晒我40L背囊至好講出來wor !!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-4 13:58 發表
hgjD124" />" />hj 各位jelly仔&十卜~~~
昨晚辛苦大家啦, hgj088" />" />hj
我位私人助理都辛苦了, 但佢未特別野會報喎
今個sat壇野又點? 約左時間地點未?
我今日好好多, 無鼻水, 但開始咳咳 ...

鼻水倒流引致咳嗽 . . . . . . 

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我覺得我地來緊周六, 如果 行1 -2 係唔使5小時的

對上一次行(31/7/2010)係勁熱, 同埋(我)有D突發事阻左大家

計埋條數預到 3 點出到市區其實都幾鬆動

行完我地會搭94去左西貢先, 係鄧記或者網球場沖完, 搭van仔出旺角應該都係再遲多 30分鐘左右, 又方便rico早D開完返屋企換衫上堂

各位覺得好唔好? 等我聽日再睇埋我來唔來到 ,再聯絡.

升級   61.1%

該用戶從未簽到

若行 1 - 2 的話 . . . . .

當 0815 起步, 用5 小時 連大休 完成,

1315 在北潭凹, 等車+行車 要 25-30 分鐘
1345 到西貢,
1415 沖完涼 (搭小巴至彩虹30分鐘/搭小巴至旺角50分鐘)
1445 到彩虹   或   1505 到旺角

預算 1445 回到彩虹  或   1505 到旺角

若掌握得好, 時間上應無大問題

升級   61.1%

該用戶從未簽到

呢幾日早上起身都寒架, 朝早著返件褸好D
今日下午又落左場冷雨

各位保重, 食多個橙
聽日下午我會知到我來唔來到短課, 臨放工再問晒4位隊員, 睇下你地點啦!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-4 22:21 發表

-----> 掛住食!

指望你就九更啦, 我地講到去沙田凹, 你就渣住個電話問人 "北潭凹" 個 "潭" 字點寫, 仲要寫左個 "西" 字, 企圖引領我地去你心目中既   "西潭凹"  !!!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-4 23:22 發表

我個心真係想打個北字ka..唔知點解..係都寫左個西字..可能因為係西貢區la...hohoho..

是但la...你地用number la....我文盲來ka!hohoh! 一陣我 + 你地d飯盒..去左西潭x 等你地ka~~~~咁真係要好似 ...

我諗呢度應該係個好地方, 值得一去 

升級   61.1%

該用戶從未簽到

今次呢場係冷雨,你地兩個未好返哂,好似搏唔過wor...

升級   61.1%

該用戶從未簽到

咁就準備定個chairman位啦!

我會約13:30到!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-11-8 14:18 發表 查實..............係咪你兩個靚twins令到世伯收ticket?

佢地上車之前係加士居道天橋中快相!

其實唔關jelly仔事既,我交左,由佢啦!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我有少少擔心你地識去人地都識,個朝會唔會好多野賣晒架?