香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-11-20 11:44 發表

慶祝逍遙團成立1周年暨冬至晚會

日期: 暫定12月16日 (星期三)
集合時間: 晚上7:00pm
集合地點: 有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領隊確定
起跑時間: 晚上7:15pm

路線:有待JC團長/R校長/活活副校/車仔領 ...

嘩 ~ 宣傳部效率奇高, 真係唔講得笑........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-20 13:58 發表
聽日果幾位 ching / ctse 都係快腳, 驚驚 ....

係囉, 係囉........ 我唸起都驚驚 @@"
(confirm聽朝唔使OT, 有得跑喇  )

升級   0%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(五) 21/11/2009

意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料
         2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
         3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
         4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      21 / 11 / 2009 ( 六 )
集合時間: 7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: 寶翠公園  <======= 留意更改

路線 : 將軍澳大圈 x 3
       寶翠公園有食水補充 (另有需要者請自備)
路程: 約  27K

預計完成時間:   3小時內
難度(5*為最高):** (沿途95%平路)

早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

21/11報名名單:
1. JC (星期六可能要OT, 不過都報名先, 就到時間一定黎  )
2. 昌(跑埋最後一次)<======================================已SMS更改集合地點, 未回覆
3. 活 ( 當日不特訓,要趕入西貢開會) <==============================已SMS更改集合地點, 未回覆
4. Peter (以跑會友)   <======================================已 PM更改集合地點, 未回覆
5. 大力 (好凍 .... 希望個水喉鼻到時會收制)(家有惡妻/犬各一,不能特訓了 ..... )  <===已 PM更改集合地點, 未回覆
6. Terence (天氣凍咗,大家記住早少少食啲嘢先跑呀)<================已SMS更改集合地點, 未回覆
7. michael  <============================================已SMS更改集合地點, 已回覆
8.
.............

升級   0%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(五) 21/11/2009

意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料
         2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
         3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
         4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      21 / 11 / 2009 ( 六 )
集合時間: 7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: 寶翠公園  <======= 留意更改

路線 : 將軍澳大圈 x 3
       寶翠公園有食水補充 (另有需要者請自備)
路程: 約  27K

預計完成時間:   3小時內
難度(5*為最高):** (沿途95%平路)

早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

21/11報名名單:

1. JC
2. 昌(跑埋最後一次)<======================================已SMS更改集合地點, 未回覆
3. 活 ( 當日不特訓,要趕入西貢開會) <==============================已SMS更改集合地點, 未回覆
4. Peter (以跑會友)   <======================================已 PM更改集合地點, 未讀PM
5. 大力 (好凍 .... 希望個水喉鼻到時會收制)(家有惡妻/犬各一,不能特訓了 ..... )  <===已 PM更改集合地點, 已回覆
6. Terence (天氣凍咗,大家記住早少少食啲嘢先跑呀)<================已SMS更改集合地點, 已回覆
. michael  <============================================已SMS更改集合地點, 已回覆
8.  Harry (如知醒 / 已知寶翠集合)
9.
............

升級   0%

該用戶從未簽到

腳痕仔病左, 發燒感冒 " />" />

聽朝應該黎到, 但係如果夠鐘唔見我, 就唔使等喇~

goodnight  

升級   0%

該用戶從未簽到

一陣見........

21/11報名名單:

1. JC
2. 昌
3. 活
4. Peter
5. 大力
6. Terence
7. michael
8. Harry

升級   0%

該用戶從未簽到

今日大家跑得好開心, 沿途邊跑邊吹水, 好有逍遙feel,
共28K, 時間2:44, 平均pacing 5'51", 全程keep往均速跑 ........ " />" />

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelyw 於 2009-11-20 16:56 發表
我也拿了Unicef 跑手包,明早我會來跑。

今日跑完先去攞, 點解我件衫係Tee, 唔係大家所講既 chicken wing 既  ~

升級   0%

該用戶從未簽到

五次操練成績, 請參考 page 1 post #2
大家繼續努力  

升級   0%

該用戶從未簽到

可能唔夠貨, 拎番D Tee 出黎派, 因為件衫冇印年份.
都好既, 環保D, 同埋我鐘意 tee 多過 chicken wing.

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨喇  
今朝有D陽光, 暖番少少 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-23 14:17 發表
係街講既對白梗出得街啦 ....

你係咪懷疑團長用詞不雅  

今日忙D, 少上黎一陣姐,
又上左檯  @@"

其實果日大家既 pacing 都 keep得好穩定丫, 值得一讚架  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-11-23 15:28 發表

原來個ching 叫 Peter,同唔到你跑足全程真係唔好意思,跑到16個時都要放棄,下次我會做足準備嫁啦!

昌兄, 你16K放棄, 可能係放火放到悶姐, 我地一齊邊跑邊吹水, 其實不經不覺就跑完28K架喇, 隊友精神上既支持, 有時仲好過一支保抗曆啊  

升級   0%

該用戶從未簽到

今日周身唔舒服, 手軟腳軟喉嚨痛,
可能中左腳痕仔D感冒兵.......
哎, 點解次次都係比賽前先至黎病架  @@"

正在排隊睇醫生, 康復目標時間係兩日,
希望pb到啦, 星期日要比賽呀 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-23 21:39 發表
昌哥,你跑的真的是很快,我還以為同專業跑手練習當中..........

Peter兄, 你終於知道昌哥既真正身份喇  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-23 22:31 發表

take care, JC.  PB or not doesn't really matter, right?  

大力兄誤會喇, 我希望pb係感冒好返既時間(目標時間係兩日內), 唔係比賽呀  

比賽既野, 對我哩D超慢腳黎講, 從來都係[跟跑陪賽hea完成], 唔pw就算架喇  

升級   0%

該用戶從未簽到

唔記得同大家早晨添, good morning everybody  ^^

最近天氣驟暖驟冷, 大家小心身體啊,
我尋晚係診所迫左三十幾人, 排左兩粒鐘, 好多人病呀, 大家保重保重 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-24 10:30 發表
oic, hope you pb this time la.  will you join wed's session?

要睇下好返未, 兼且公司放唔放人,
所以唔報名住, 到時黎到就黎  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-11-24 10:42 發表
CALLING CALLING ~~~團長 / 校長
琴晚 見到 輝仔 ,原來 16/12 佢考試中, 改期到21/12好吾好呢?????

我冇問題, 反正未出post,
其他ching/ctse有冇意見?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-11-24 11:25 發表

OK~~
依個 WED 見到其他 CHING/CTSE 再問一問 .....

似乎21/12仲多人唔得 ^^
其實好難就到一日個個得,
不如照舊16/12, 大家盡量抽時間聚一聚啦 ~