香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今個星期好多ching/ctse跑Unicef,
不如星期六跑10K, 7:30集合, 7:45起跑時, 好唔好?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-25 12:48 發表
"電后"

最得人驚係 佢倆個 仲有講有笑,好似大把在手添牙

大力哥哥, 你係咪有錯覺呀, 得電后一個係大把貨之嘛  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-25 18:38 發表
JC, 你PB左未?

未....... 所以今晚冇得跑

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ching/ctse, 唔好意思, 今個星期公司很忙, 加上又病, 疏懶團務, 抱歉... 抱歉...

集合地點先定為寶翠, 如大家無需儲物及沖身, 再改回TKO運動場集合.

[TKO備戰2010渣馬] 之操練(六) 28/11/2009 (9k小跑)

注意:  參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料

由於1129有Unicef 賽事, 加上大家操練已達28K, 故今次操練會輕鬆為主, 只跑大圈一次,
如個別隊友沒有比賽, 而想加碼, 可考慮先跑再加入大隊.

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 28 / 11 / 2009 ( 六 )
集合時間:7:45am (8:00am準時起跑, 逾時不候)
集合地點:
寶翠公園
                   (TKO動動場沒有沖身及儲物設施, 參加者如有沖身及儲物需要, 請提出)
               *** 因有可能變更集合地點, 已報名跑友請於27/11中午後覆閱POST#1 公佈 ***
路線 : 將軍澳大圈

寶翠公園有食水補充 (另有需要者請自備)

路程: 約  9K

預計完成時間:1小時內
難度(5*為最高):** (沿途95%平路)

早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

28/11/2009 報名:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
..........

升級   0%

該用戶從未簽到

冧把肥到 ~
大家早晨  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-11-26 10:04 發表
JC~~JC~~~
今星期六 會跟 R CHING 試行樂善條路 . 我今WEEK 吾JOIN 喇 ~~

活活...... 俾心機啊 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

我星期六可能要OT呀........
(聽日confirm)

升級   0%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 之操練(六) 28/11/2009 (9k小跑)

注意:  參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料

由於1129有Unicef 賽事, 加上大家操練已達28K, 故今次操練會輕鬆為主, 只跑大圈一次,
如個別隊友沒有比賽, 而想加碼, 可考慮先跑再加入大隊.

集合時間:7:45am (8:00am準時起跑, 逾時不候)
集合地點:
寶翠公園
                   (TKO動動場沒有沖身及儲物設施, 參加者如有沖身及儲物需要, 請提出)
               *** 因有可能變更集合地點, 已報名跑友請於27/11中午後覆閱POST#1 公佈 ***
路線 : 將軍澳大圈

路程: 約  9K

預計完成時間:1小時內

早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

1. chairman
2. Peter (以跑會友)

3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
..........

升級   0%

該用戶從未簽到

我又跟......... 大家早晨喇

升級   0%

該用戶從未簽到

我confirm左聽朝要OT, 黎唔到跑喇......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-11-27 17:58 發表
如改跑24k  . 時間會 更改為早上 7:30開跑 . 請覆我有無問題

真係唔好意見, 哩幾真係好忙, 冇時間上黎跟下個約跑, 不如就 7:30 集合左先, 到時唔想跑24.5k既話, 亦可以一圈後停止都得 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(六) 28/11/2009

集合時間:7:30 am (準時起跑, 逾時不候)
集合地點:
寶翠公園

路線 : 將軍澳大圈 x2 加大草原

路程: 約  24.5K (如不跑全程, 可一圈後停止)

預計完成時間:2.5 小時內

1. chairman  <=========== 請確認知道更改集合時間及路程
2. Peter (以跑會友)   <====== 請確認知道更改集合時間及路程
3. 活 ( 明天取消試路)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
..........
如果明天 有報 聯合國的 ching/ctse 吾來 . 我地 以上 幾位可以 加碼 跑24.5k . 比d 意見 ( tko 大圈x2 + 大草原)

升級   0%

該用戶從未簽到

唔舒服加上明早要開工, 早抖喇

活活, 車仔, Peter....... 唔好意思, 勞煩大家confirm 明天約跑啊 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

藍子ching, 你好呀......
有時間一齊跑下, 當識多班跑友,
不過我地一邊跑, 一邊掛住吹水,
唔好嫌我地慢喎  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

吓..... 又28K, 明明上星期話回氣減K, 出到黎又收唔到制  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 藍子 於 2009-11-28 15:54 發表
嘩,JC ching,言重喇,我厘d,完全係唔識,亂黎架咋!請多多指教先得呀!

ching你亂黎都17K跑1:25?  追到我索晒氣喇  

升級   0%

該用戶從未簽到

唉....... 今日好似仲病過早幾日, 宜家喉痛到儍左,
點解次次比賽先至黎病架,
上次FILA係咁, 今次又中,
聽朝又要出我既絕招 [跟跑陪賽hea完成]

各位有跑 1129 既 ching/ctse, 努力加油啊, 俾心機 pb 喇  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨, 迪迪尼見 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-11-29 15:54 發表
michael, 千祈唔好氣餒, 加油呀

咪係囉, 比賽都好講狀態ma, Michael 俾心機啊
我今日都慢過FILA啦, 唔緊要既