香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.4.17 Panasonic 飛達復活慈善跑 (名額己滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   27.67%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐到時見.....見到有長跑網戰衣既行埋黎打個招呼先...

升級   27.67%

該用戶從未簽到

收到確認通知書了....

升級   27.67%

該用戶從未簽到

攞左晶片, 號碼布, 一件背心, 一件T-shirt同埋一條現代褲了....

今日12點半去到, 有成五十幾人排隊....真係幾虛冚.....

升級   27.67%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2011-4-9 20:51 發表
我都攞咗,12點都未夠就去到,都有三四十人,不過好彩都唔係等好耐,連埋揀衫12點半走得,晶片好特別未用過,不過d跑衫就.....

ching, 我諗你走個時我先岩岩到...一點後應該仲多人, 好多人等放工去攞....

晶片同上次跑吐露港10K一樣...我上次都係第一次用依d晶片...d衫我背心同T-shirt都要加大碼, 不過返屋企一試, 發現背心係細好多....不過都岩著既....

升級   27.67%

該用戶從未簽到

原帖由 pirkle 於 2011-4-9 22:18 發表
謝謝兩位CHing

唸住聽日去攞。

係啦...依d最好快d攞, 唔係比人揀哂d碼唔岩著就唔好啦....

升級   27.67%

該用戶從未簽到

智能報名
1. Hawkins
2.
3.
4.

升級   27.67%

該用戶從未簽到

原帖由 hungsing 於 2011-4-14 22:16 發表
如果未拎物資咁點算...

嘩...ching你miss左佢攞野個period呀?

你打去飛達問問好d喎....我都唔知

升級   27.67%

該用戶從未簽到

雖則小弟無長跑網戰衣...但聽日見到各位ching ctze都打個招呼先...

升級   27.67%

該用戶從未簽到

今日真係幾難跑....又濕又熱....

最後我隻錶大約係48分...跑完成個人濕哂....

唔知有冇師兄影到我呢今日

升級   27.67%

該用戶從未簽到

原帖由 Edward 於 2011-4-17 11:57 發表
好焗同好濕 勁辛苦
好耐都未試過要去水站拎水飲
我隻錶就話我48'36"
唔知大會時間幾多

係呀....我估d天氣會越黎越熱...將會越黎越難跑喇....
我跑到入運動場已經越跑越慢, 只係想快d完, 最後尾比2-3個人界低左都唔想加速練過了...

係呢, 有冇ching/ctze知幾時會有證書架?

升級   27.67%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2011-4-17 15:22 發表
小弟 54:01
今季最差時間.........  
之前跑半馬頭 10k 仲快過尼個時間!!!!  

回程見到有跑手在馬場附近訓底左
有職員 call 人幫手
見到佢鼻流血
唔知係咪後尾要送院果位
希望冇事啦...........

咦...原來我今日見到係先進組寄存行理位置前, 做熱身個時見到有個著跑網戰衣都係做緊熱身就係ching你...

係呀...我都見到呀...個頭好似爆缸咁呀....我估係個到比較地滑, 所以去到個頭都慢左...今日濕呀, 好彩冇落雨jar, 唔係仲衰....

升級   27.67%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2011-4-17 15:49 發表

我冇留意身邊有冇 ching 添.........  

登錄/註冊後可看大圖

唔知係咪中暑呢?
我換完衫經過救傷站
見有人訓左係床
我諗係佢
希望唔駛上報紙啦..............  

登錄/註冊後可看大圖

我寄存左行李經過就見你專注地做緊warm up...咪冇打招呼...不過下次有比賽再見ching你, 我就會叫你架喇

我都懷疑佢係中暑, 之後跌低左跌到頭...
希望佢冇事啦...個個跑完都話難跑呀, 依d天氣真係麻麻地適合跑步. 而家仲落雨落到好似紅雨黑雨咁, 好彩朝早唔係咁je

原帖由 齋老味 於 2011-4-17 15:50 發表

參加左兩屆復活跑
次次都好辛苦
四月開始真係唔岩比賽
下年都係唔玩尼個囉............  

出年我都未必會跑依個了...但係d禮物又幾好...條大毛巾幾靚, 夏天去游水岩哂

不過d水好似怪怪地咁, 唔知係咪我冇飲礦泉水啦...