香港長跑網  - 長跑長友

樓主: MJ576
打印 上一主題 下一主題

七,一回歸跑2008

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我舊年跑4.1K嗰組用咗23分幾,頭段上斜都幾甘吓,但各位如準備報跑,記得起跑爭頭位,因去到中段山路啲人莫氣就會行,頂住後面啲跑手,影響成積,尾段落斜小心失控,衝線記得係跑返去起點先係終點,試過有跑手落完斜就以為係終點。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 13/6/2008 14:44 發表
想問吓跑過這路段Ching,
       應該着厚底跑山鞋,亦或輕身比賽鞋 ?
         (因為上次跑沙田 cross country race,  滑到 P.K. ,有啲跑手仲跌倒 tim !)

近排落咁多雨,到時山路一段可能係泥漿,要小心。

升級   0%

該用戶從未簽到

我聽日去幫手做嘢。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 1/7/2008 15:48 發表
小弟打聽過, 新巴 15 號, 係由中環交易廣場開出, 途經灣仔峽公園去山頂,  小弟都係第一次去咋, 所以都係見人(疑似參賽者)落車咪落車囉

在參賽過程中, 小弟亦感謝 ONON Ching 在背後的支持 :handsh ...

我今日做派衫嗰個,淨係見到MJ ching一個着網衫,sorry呀MJ ching,唔得閒同你打招呼,失覺哂!另如招待得唔好,請見諒。