香港長跑網  - 長跑長友

樓主: queenielty
打印 上一主題 下一主題

queenielty 跑步日誌

升級   16.75%

該用戶從未簽到

queenielty 師姐,

你好. 我斷斷續續都跑咗幾年, 不過今年開始認真跑 (啫係研究訓練方法呀, 練 speed 呀, 之類.

見你都有睇關係跑步書, 想同你分享下.  唔知你鍾唔鍾意睇英文, 其實關於跑步, 而圖書館可以借到的英文書, 都有唔少.  我睇過有個叫 Dean Karnazes 的美國人寫嘅書, 佢試個喺美國每一個州連續每日跑一個馬拉松, 本書紀錄每日的事, 都幾有趣.  

我仲有睇開本叫 Runners' World 的雜誌 (通常睇美國版).  佢哋部分 articles 會放上網.  如果你有興趣, 又唔介意我拎到本雜誌'wrinkle' 哂, 我可以同你 or 其他網友分享啊, 過去幾期我仲未掉.

升級   16.75%

該用戶從未簽到

回復 81# 的帖子

queenielty 師姐,

我都係師姐啦

我今晚返屋企執執啲雜誌先, 再 pm 你啦.  呀仲有, 宇宙長跑會有個跑手出咗本書, 本書介紹佢哋會裡啲跑友.  你冇呢本我都可以借你.

升級   16.75%

該用戶從未簽到

queenie,

好"海角七号" feel ah!

希望你快啲好番啦.