香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

今日終於"的"起心肝跑步減肥,但係真係跑得唔多..

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 rovertse 於 2009-6-18 02:15 發表
仲有仲有, 我阿媽都成200磅, 佢見我跑瘦左佢又跑. 佢只係係屋企原地跑2000下, 跑左兩個月, 有次仲試過落球埸跑左5個圈, 用左半個鐘. 佢一路跑時, 我老豆一路係佢身邊行來吋佢慢. 宜家佢開始見成績啦! 肚腩第一次細過 ...

rovertse, 你同你媽媽都好叻呀!!
我都要加油努力!
多謝你分享經驗呀! 你媽媽個經驗的確振奮人心! (振到我)

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 DR_Dre 於 2009-6-20 00:35 發表
今日又去左跑,今次堅持到15分鐘,初頭跑OK既,去到6,7分鐘左右,就慢左好多
速度可能只係快過人地行路少少,因為我跑果度1個人都無,所以只係估計
真係行路既un下un下版...sosad
希望後日再跑可以keep到15分鐘,唔好 ...

hill門係... 跑多d... 跑慢d, 就唔會喘得過份. 心急不來. 我就係成日太心急. 太介意自己慢到傻, 介意俾人笑...
但你睇 rovertse 媽媽, 慢慢一樣可以減到磅. 好似rover媽咁, 慢慢跑, 日子有功跑到瘦下來.
睇黎唔係跑步無用, 只係我無恆心去跑, 俾太多藉口自己去放棄.
一齊努力, 努力!