香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2008.11.23 NIKE香港 3/10公里挑戰賽 [10公里組已滿額]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 23-11-2008 10:44 發表
Lots of you PB today !! Congrat!  Congrat!
You guys all run very well~~~~
Haha I wanna run so much while taking photos , see u guys in the UNICER HM/10K n ...

辛苦哂Desmond兄, 跑來跑去全程攝記, 多謝支持各位先有咁好成績.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 23-11-2008 11:34 發表
返呢啦......
42:24 hgjD103" />" />hj

7兄有冇Jog返屯門當LSD.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 23-11-2008 12:12 發表
各位
有相睇啦
恭祝各位ching/ctse順利完成賽事,創出徍績

以下係desmond兄辛苦影出黎既靚相 :

http://s125.photobucket.com/albu ... %2023%20NOV%202008/

唔該哂紅紅姐及SSP Twins, 又快又靚....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 23-11-2008 13:03 發表

唔該晒redred姐desmond兄咁多位~~效率真係快
37:55~~仲差12s pb

唔係鬆鞋帶, 你一定PB啦, 期待下次石門10k,一齊PB啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 23-11-2008 15:43 發表

的確係你..恭喜你.你上左電視啦(長跑網都上電視)

的確係Leung兄,我就係後面睇住佢地衝線, 總之跑快多兩步駁上鏡, 最後果條斜路跑到死咁滯.

升級   0%

該用戶從未簽到

順便都報吓成績, 暫時10k比賽, 今季最好尼場.

38'05"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 24-11-2008 10:57 發表
真係要唔該晒d 攝影ching ctse,仲見到好多ching ctse,因有事趕住走,有機會再同各位 say hi....
我個人都做到 pb 46'40"..   已對自己有交待....

batigoal兄, 恭喜你PB, 跑完可以同C兄主動黎打招呼,及與我同sleung兄握過手, 今次比賽又一得著, 認識了多位新跑友.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 24-11-2008 11:29 發表
大夫真係越跑越快,勁
另小弟發現做攝記仲有一個好處,就係可以近距離觀察前列跑手的跑姿:我留意到帶頭的跑手用前掌發力呢個動作都做得好好,其實都係大夫執藥時教過的,不過老實講小弟懶左好耐無點練過 ...

Desmond兄, 你都係當跑友好D, 今次批相好正, 千萬個唔該, 期待再與C兄閣下一同出賽.