香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我鍾意嘅球隊都幾冷門, 仲要係好多ching ctse嘅同市對頭 --  拖肥.
鍾意原因: 廿幾年前仲讀緊小學時嘅足總盃愛華頓對曼聯, 當時年紀小唔識波, 見隊名個"愛"字就愛上咗佢, 一直愛到依家. 好彩近幾年隊波終於叫做踢得似樣d, 今屆仲可以入fa cup四強, 都算超額完成!

如果有波踢都預埋我, 除咗守龍之外乜位都得, 不過多數踢dm或閘.

升級   0%

該用戶從未簽到

依家都差不多夠一隊踢大場喎!  仲差一個goalkeeper...

A隊
1. loudspeaker (我打左閘)
2. stanwong (我打右閘)
3. Kopo
4. 細明哥
5. TNT
6.
7.

後備
8.
9.
10.

B隊
1. 大圍新跑手
2. TerrySze (右翼)
3. batigoal (中場)
4. 李奧 (右閘)
5.慢子(左翼)

6.
7.

後備
8.
9.

升級   0%

該用戶從未簽到

有得踢的話邊度都冇問題, 對腳太痕喇, 點都盡量就時間. 
唔該晒咁多位幫手book場嘅ching

升級   0%

該用戶從未簽到

風兄, 我都想要件啊! 網T嘅L係唔係同渣打L一樣size 呢, 如果係就L啦! 否則M都OK.  千萬個

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-3-20 14:34 發表 x7辛苦你了馬王兄!

x8,  呢個任務實在太偉大喇!! 

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:4月19日(星期日)
時間:8:00-9:30am
地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
2. stanwong (我打右閘)
3. Kopo
4. 細明哥
5. TNT      <----- 到!!
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備

8. 長毛
9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
11.
12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
5. 慢子(左翼)
6. Alex (中堅)
7. 神童威威(位置冇所謂)

後備

8. xo523
9. 瘋狂坦克車 (前鋒)  -------------到 !!  
10.peter6565652003
11.
12.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-24 11:11 發表

這裡咁鬼多利迷...
歐聯8強,我都係潛下水先...
不敢多言...

cookie ctse, 唔係人多就要怕佢地ge!
唔通得我一個愛迷我就唔出得聲咩... 大家都係捧自己隊波je...
btw, 我隊愛隊都係藍軍, 我撐妳!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-3-30 17:35 發表 我買咗對白钣魚,18皮.....

Peter 兄, 著白飯魚好傷腳喎! 學stan兄買番對boot啦, 長踢長友丫嘛! 

升級   0%

該用戶從未簽到

我驚我唔係興奮得滯起飛腳, 而係出腳遲鈍得滯...踢唔到波踢咗腳!
有咩得罪, 多多包涵!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-4 13:06 發表

最fit就係9:30am-11:00am果一節,可惜次次都唔夠人地快手..." />" />

唔緊要啦, 有得踢都好好架喇, 多謝馬王兄咁落力幫大家book場!

升級   0%

該用戶從未簽到

係咪要另外開番個post 5.3 約踢波呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

乜唔係一隊著網衫, 一隊著渣打咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

如果太大雨會唔會cancel?

升級   0%

該用戶從未簽到

今日真係玩得好開心, 可惜自己表現真係不濟, 成日甩漏, 同埋A隊破唔到蛋

再次多謝schnix咁辛苦幫大家影相同movie, 下次手攰就停下唔使拍啦, 拍成場movie真係好攰架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-19 20:10 發表

suggest each team 11 members in maximum. & suggest B team dress RED shirt. Because I love red devils. " />" />

Sorry 瘋兄, red devil is out of FA Cup!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-20 10:55 發表

Never mind.
贏到英超同歐聯機會高唱入雲." />" />

我都希望紅魔攞到英超冠軍, 唔好俾利記爬頭!!

升級   0%

該用戶從未簽到

有瘋兄喺度, 佢地唔會亂嚟ge...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-20 21:04 發表

原本仲諗住話全力支持拖肥糖30/5成功拆車,勇奪足總盃.

宜家決定收番,改為支持曲奇師姐成功搭左粒拖肥糖

多謝迪迪仔(第一句話永遠係最真嗰句)!!
至於第二句... 曲奇師姐, 為咗滿足迪迪仔嘅要求, 我就請妳食粒拖肥糖係啦, fa cup就辛苦d俾愛華頓捧啦!