香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 肥哥哥KC
打印 上一主題 下一主題

羽毛球迷揮手Say Hi 區

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-1 01:23 發表

馬王:
你好似未同我打過羽毛球wor,我一定唔係高手啦,一來我從來未學過打羽毛球,二來我都唔係成日打,又點會係高手呢。
只係d高手唔會係度出現or未出現咁解。

我一定係低手啦, 我都輪俾大圍.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

我有入來睇呀, 不過櫴覆帖之MA.

加上右肩成日痛, 唔可以太用力, 只可細細力打

登錄/註冊後可看大圖

(EE 實唔高興啫!)

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-4-2 13:41 發表
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:45 發表

大圍好喜歡 book 場打波耶~

btw... tarry 都係高手來丫 hgj" />" />ghj

ee, 我鐘意打啫, 唔算得係咩野高手, 除咗跑步, 跑友都有唔同喜好麻, 話個秘密 ...

有冇同Tarry兄打過呢? 我冇乜心乾

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 13:41 發表

壞人兄...
你細細力打得咁貼網... 點都係打死0左我啦.... " />" />

EE, 我只係盡量張個波放4隻角度而唔係中間, 呢個都係要訣之一

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-2 15:56 發表

我仲慘....我既水準只係盡量去四隻角救波,任人魚肉。

大圍兄既水準只可用三個字形容:
快!狠!準!

Tarry 原來係 CTSE, Sorry Sorry.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

真係唔夠人就我頂啦

登錄/註冊後可看大圖