香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-5 23:13 發表

C 喇 .TKO友我淨係見到你咋. MONKEY 都係佢同我SAY HI 至知..
EE 簡直見佢吾到. 至於QOO 我衝更终點所以無氣力叫加油...." />" />" />" />" />hjk

haha~ 因為你快得很... 見唔到我啦...
而 qoo... 我在大壩見到佢... 我大叫佢,"就快跑完啦...加油丫 "
(我都唔明做咩果陣仲有氣..仲咁大聲... )
qoo ctse 當堂加速

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-5 23:15 發表

NONONO..15K 你已在我前面喇. 我又吾知你起步幾點. 我要成1分半先起到步呀..." />" />

15k 你果日病之 ma~
如果唔係我邊有機會在你前面...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-5 23:14 發表

唔好特登跑錯路要我追番黎 " />" />

我星期六果日唔係特登跑錯 ga~
人地真係唔多認得路...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-5 23:21 發表

即SAY 你仍未盡全力羅..." />" />
邊有甘多氣叫呀..
所以118 你如盡力跑, 時間一定好過美記." />" />

不過我對腳累得要命呢...
想跑快 d 都唔得啦....
我個心肺同對腳唔係唔夾....

118 都係果句盡力啦.. 我唔會想跑步都咁大壓力

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-5 23:21 發表

我在D場見到火 ching 的肌肉 ...... 驚閣下跑錯路我追唔到 ~ " />" />

就係頭像果張 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-6 00:40 發表

估唔到各位ching/ctse咁快回復,我而在要"龜速"update 返先

chairman ching:
小妹07年才開始參巨B其實多是報名參賽才臨渴挖井,所以跑得唔係好好....
十二月放縱後,小妹惟望來者可追,上星期開始練返跑+游 ...

ctse.. 小妹都係咁丫..上年小妹跑渣打半馬係臨時拉夫..在臨跑之前一兩星期之前才跑下...
能夠完成半馬純屬小妹之前做 gym 積回來的恩...

長跑係長時間練習才會跑得好... 希望 ctse 有時間有興趣的話...可以一直支持各網友間既約跑活動.. 在互相鼓勵支持下力求進步 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-6 16:52 發表
下次跑幾時呀~~~請問

本星期六大家都去晒萬宜長課...
下次既逍遙早餐團應該要下星期六啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-6 17:48 發表
而家等我擬定一下之後的計畫先 ~ 如果大家有任何意見,歡迎提出,謝 ~

10/1 (六) 逍遙團暫停,改去新界東萬宜長課 + BBQ

17/1 (六) 擬定由呀文兄帶隊,由將軍澳出發,經澳景路跑往油塘方向,上山往墳場為 u-turn 位,之後原路折返。

24/1 (六) 待定 ( 長課 ?? )

31/1 (六) 擬定行山 ( 嘿嘿,其實係小弟有私心想當日行山 )

呢一課應該比較難跑.. 小妹記憶中除0左澳景路要上斜之外.. 由油塘上墳場應該都係大斜..
小妹在 18/1 要跑中國沿岸... 所以未必可以 handle 兩日都玩上落斜啦~ 其實你地可以唔駛理我去0左跑呢段路先,...
咁小妹可以..休息一天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 raymond417 於 2009-1-6 22:28 發表
我都PB呀!今次跑1小時41分54秒,比上次快分幾鐘.

我在烏蛟騰見到你丫.... 但係你又好似呆呆地咁..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-1-7 09:52 發表
今次的跑我真係好史...超晒時,有負各位的打氣,特別有位ching幫忙開路添,還覺得著住件長跑衫失禮街坊" />" />" />" />" />hjk
原本好唔開心,但上到嚟見到各位的支持,立即開心番唔少..." />" />
果日我的狀態真係好差,可 ...

qoo ctse.. 見到你留番個 message 俾我地真係好啦
果日果位係 kinkin ching

見你果日在大壩仍然肯堅持去完成整個賽事... 呢種精神值得我地去驕傲..
病0左影響狀態都無法子.. 當前急務就係好好保重身體...
好番之後跑多 d 長課.. 咁渣打果陣自然得心應手 gala~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-8 17:21 發表

哈哈 ~ 當然。" />" />

車亞文..你做咩拎住把刀丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-8 18:03 發表

下 ? 乜唔係條尾黎架咩 ? g" />" />" />" />" />jhk " />" />

雖然你年紀少... 但都唔好咁天真丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-8 19:02 發表

" />" />hj" />" /> 下!吾系尾黎嫁???
我同你一様…………" />" /> 會吾會比人打呢?

小華兄..你年紀都唔細啦.. 做咩都咁天真丫~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-8 19:57 發表
小弟已經改番晒前一兩頁的公仔 ~! 如果之前d公仔令大家有誤會,真的唔好意思 ~ 小弟以後會睇清楚先用 ~

另外要多謝 ee 提小弟,如果唔係小弟仲係朦盛盛 ......

嘻嘻...唔駛咁客氣....

車亞文兄.. 咁又唔駛改晒 d 公仔既..不過下次小心啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-8 22:13 發表
哎呀~~~~ 車亞文,
有樣野...真...真...真...真...真...真...真...真...真...真...真...真...真...真...真...真係唔好意思~!
星期六公司有事, 所以10/1萬宜長課+BBQ唔能夠出席,
因為係突然工作調動, 今日先confir ...

真係可惜啦..你 miss 0左 中國沿岸 pre-trip 既機會....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-8 22:27 發表

唯有18/1頂硬上 hgjD115" />" />hj

你跑0左咁多次澳景路...一定得~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jonathanmok 於 2009-1-9 07:53 發表
嘩, arm arm 跑完個8K, 發現太耐冇跑, 力不從心" />" />
在寶林跑到去尚德已經唔係好得," />" />hj" />" />
所以skip jor 將軍澳運動場個圈
我對腳重跑到, 但心肺功能跟唔上
連warm up, 我要1:30先番到屋企,ugjgyjfh ...

唔好啦..你試0左第一次唔好玩才決定啦...
一個人跑同一班人跑係唔同 ga~
如果心肺跟唔到..就慢少少啦....
(小妹次次跑果陣..都係舉步為艱...呼吸順暢..)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-11 11:16 發表
想問一問, 我地有幾多位ching/ctse十八號會跑CCM, 會唔會約埋一齊搭車呢 ?
原帖由 =chairman= 於 2009-1-11 11:21 發表

ee ctse 會跑,不過 ctse 住在藍田,未必同路 ~~

我會去九龍塘坐大會車過去丫~~~

jc 兄... 你有柴可夫車你去 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-1-11 17:54 發表

哈哈running-sue你要趺眼鏡" />" />今日比起元旦跑(不過都係慢)慢左少少...不過仍然開心" />" />
因為小腿痛慢慢跑,順便睇風景,真正享受比賽...
schnix我諗你勤力過我好多,我以前最怕上體育堂,連巴士都唔肯 ...

不用計較快慢..至緊要跑得開心...

qoo ctse..支持你 !

升級   0%

該用戶從未簽到

你唔落去坑口坐 van 仔入西貢?