香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

12.26 大西北聖誕翌日攪 (跑+晚飯+交換禮物)

關閉 [複製鏈接]

升級   13.67%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1.  wong sir
2.  亞平(跑+食+禮)
3.  sue
4.  花Dee
5.  Kin
6.  B
7.  Patrick
8.  Tarry  (歲晚收爐, 我想book場打羽毛球, 要4隻腳)
9.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
10. 豆豆媽  (食、換禮物)
11. Esther
12. Kenny Choi
13. 神童威威
14. Nancy
15. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
16. 高佬 ( 霸住位先 )
17. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
18. May (食)
19. Stephen
20. 洛虎添
21. 勝哥 (跑+食+禮)
22. 細明哥
23. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
24. 平嫂
25. 天鬼
26. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
27. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物。有羽毛球yeah!)
28. 智智爺爺 ( 羽毛球我又打 )

升級   13.67%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-12-27 00:28 發表
多謝Wong sir,Sue姐,蘭西姐攪今晚的約跑+晚宴
多謝平兄,run run ctse,scchu ching,豆豆媽,Parco爸幫我地影相
多謝豆豆媽的曲奇餅
多謝壞人的禮物,還有好開心可以拍 ...

X2......

好開心同大西北眾師兄師姐一齊歡度 Boxing Night
仲有特別多謝 Wong Sir 俾水我飲又袋錢落我袋
期望每年都攪一攪