香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-11-17 17:44 發表

爆左光啦

係我衰~ 攪到你咁~ 搵人鍚返呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-18 09:17 發表

一睇就知lee隻99養唔熟啦!  叫佢比左手, 佢就掉頭走.

流浪犬邊會咁聽話~

早晨呀咁多位TKO跑友~ 好鬼大風同涷呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-11-21 22:53 發表

今日跑完先去攞, 點解我件衫係Tee, 唔係大家所講既 chicken wing 既  ~ " />" />" />" />

唔係播...我今日下午去拎...又係 chicken wing黎架wor... 我果件係 M size...
但幫人拎果件 S Size 又係 TEE黎,咁奇怪

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2009-11-28 11:11 發表

我都差D認左 laputa ching
早呀~

第一眼我都以為 laputa 改左名

升級   0%

該用戶從未簽到

各位TKO戰將~ 明日渣油~ 努力~ 祝位位都跑得開心 & PB~
聽日見~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-11-29 18:36 發表

迪士大佬既的士台收風真係快,
不過我係扣左停低果幾分鐘, 先至 1:48,
所以都係冇pb  

團長咁比PB梗有義意~ 向團長致敬~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelyw 於 2009-11-29 15:06 發表
跑完了  愈跑愈慢∼
好似見到Terence 兄你在中後段過左我,不過人太多所以SAY唔到HI。
經此一役,我需要重新評估自己的步速,根本就跑唔返之前的步速,就算有沒有慢隊存在都分別不大。算吧,跑完石門和大埔兩個1 ...

一次半次不如意,只要唔好自己打沉自己~ 下次一定可以跑得更好~ 米兄加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-12-8 13:44 發表

放火===經思考後所作出o既行為, 可調控快慢, 即係睇住你黎食~  代表人物: 256大師兄

縱火===o係不自控下所作出o既行為, 往往會一放到底, 連食塵o既機會都唔會俾你~ 代表人物: 昌

等我再補充:

救火===每每經過冷靜分析及視察現場環境,鎖定放火&縱火疑兇,再以相同實力尾隨,係適當時候將火救熄(但多數係終點位)~ 代表人物: 火仔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-12-8 15:23 發表
狗仔, 你好明顯係搜索犬啦, 次次放頭等我地跟住你四圍走

唔識路唯有做個乖孩子

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-11 22:40 發表
Mill、非比、lulu、活活 咁多位 ctse
-R-、大力、 boloup 咁多位 ching
星期日俾心機, 慢慢行, 最緊要快; 唔使急, 最緊要嬴!

加油、努力!!

X9
聽朝走完長課夠時間就過黎終點同各位打打氣影下相

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜~~~

ee: 亞軍
Wing: 季軍
根根: 第五名
finewong: 第九名
rockiec: 亞軍

升級   0%

該用戶從未簽到

祝TKO跑友大家聖誕快樂~ 過一個又滿足又幸福既假期~

升級   0%

該用戶從未簽到

車主席好野~ 超標完成~ 有信心一定得~ 渣馬你一定無問題~
根根好野~ 梁兄第一你第二~ 無得頂呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-1-10 14:18 發表

小弟病倒了,今日做左逃兵,所以唔知佢地好唔好玩.......
宜家只係想快d好番,下星期日既CCM唔使又做多次逃兵........

噢~ 要多休息~ 下星期就係攞你命CCM
唔怪得今日唔多覺眼迪迪仔你

升級   0%

該用戶從未簽到

你快d報名走長課呀昌兄,你儲埋儲埋d勇氣再唔用就慢慢會洩晒架啦,渣油渣油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-1-15 12:01 發表
日期:     16 / 1 / 2010 ( 六 )
集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: TKO運動場主場跑道側                 & ...

昌兄好野~ 不過走長課你唔好亂咁放火

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-1-15 12:28 發表

我需要狗哥既磅住,星期六預埋你嫁啦!

因為我個個星期六都要返半日 你想見到我...即係想我...俾我老細炒魷

升級   0%

該用戶從未簽到

祝TKO各位新年快樂~
身體健康~ 財源廣進~ 心想事成~ 越跑越勁~

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

好似呢度都有幾位基督徒woo,不如喺度為渣馬收集下大家有咩需要,尤其有傷病嘅ching ctse,祈個靚禱!不論基督徒與否都可以留言!為大家打打氣!
“我靠著那加給我力量的、凡事都能作。” (腓4:13)

1. Vincent (呢個幾月有一節脊骨成日痛,希望跑果陣唔好痛啦!大家都有氣有力完成,尤其有傷病嘅ching ctse!)
2. 駿3(大家無傷無痛回家鄉,照顧當天天氣, 因有成6萬人, 一亂都幾大件事)
3. jogging_cat (所有參賽既師兄師姐都能順利完成,享受比賽過情,仲有唔好受傷,長跑長有)
4. 昌(大家點樣去尖咀,就點樣離開維園)
5. uncle & auntie (uncle: 我仲係傷膝中年,平常心去跑,享受比賽啦)
6. 大雄 (所有想sub3, sub4, sub5, subx 既ching/ctse都能sub晒返黎,就算sub唔到都能享受比賽!)
7. JC (希望我可以回復既狀態, 無論跑得幾多都好, 平安完成.  另外希望所有跑手都享受賽程, 大會安排暢順)
8. Terence (大家平平安安起跑,順順利利完成,開開心心特訓)
9.明(心情都有些緊張和大家一齊跑了一段時間入了長跑網,認識了跑友十分開心)
10. 山比(為當日有天氣,所有跑手同工作人員有平安和享受賽事。順便分享下小妹學跑後最喜歡的經文:「豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。」哥林多前書9:24)
11。 活 ( 與大家共同進退己4個月,希望能與大家一齊完成賽事。)
12. -R- (曾經努力過, 必定有收獲)
13. chairman (希望有得跑)
14. 狗 (祝願各位無傷無痛平平安安,賽事年年有,留得雙腳在,哪怕無路跑~)