香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2012.9.16 悉尼馬拉松 Blackmores Sydney Running Festival

升級   2%

該用戶從未簽到

[img]http://www.sydneyrunninestival.com.au/sites/sydneyrunninestival.com.au/themes/custom/srf/logo.png[/img]

有9K,半馬, 全馬揀

9km, Half-marathon, Marathon available.

Details: [url=http://www.sydneyrunninestival.com.au/]www.sydneyrunninestival.com.au/[/url]

+1 0
上一篇︰2012(首屆)和龍國際半程馬拉松賽規程下一篇︰祝8月13日,Turtle(胡So仔)生日快樂!

升級   2%

該用戶從未簽到

thanks felix.

小弟已經報左半馬

HI, 我都報左半馬啊  詳情 回覆 發表於 2013-8-13 18:10

升級   2%

該用戶從未簽到

呢層我真係唔知 因為我嚮澳洲讀緊大學平時都無咩時間出去
但據我所知黎緊好似有兩三場超馬會係sydney countryside果邊搞

升級   2%

該用戶從未簽到

終於跑完第一次半馬 感覺非常良好
大會整賽道同埋水站分佈做得好好
全程都無咩話點辛苦
我就臨尾3K有D拉車 總算都撐到番終點

我既official time係1:50:28,
原本預自己sub2唔到,
點知出到黎比預期好
10K Split 51分

附送靚相~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   2%

該用戶從未簽到

原帖由 warren 於 2012-9-17 03:00 發表
小弟2003年跑過全馬,因為沒有特別練習同準備,所以超辛苦之下第一次5小時完成。但這也是我覺得其中一個好玩的全馬,因為一路風景好靚,又多觀眾沿途支持打氣,而且終點是在奧運公園的田徑場館,最後要跑運動場300 ...
今年賽程去到Anzac Parade就番轉頭 無去到Olympic Park咁遠