香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kennysze
打印 上一主題 下一主題

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   17%

奮鬥
  • 簽到天數: 15 天

原帖由 kennysze 於 2012-3-6 18:40 發表
    Jacky,師兄,有大概想跑的路線,最重要是會先下載果個地區的地圖在手機上,之後可以開番個GPS來搵路,最少知道自己的位置,咁樣就點跑都唔驚!!
    班長, 我跑到見到多人食O既店就入去食,包保萬無一失!
    Joe師兄, ...

Kennysze,

請問用乜野 apps 下載地圖到手機上,之後可又開番個GPS來搵路 ??

可否講解多 D,因為我 4 月要去外地跑,厘個方法好有用

升級   17%

奮鬥

原帖由 kennysze 於 2012-3-6 23:20 發表
    班長,笑死人了! 不過諗過整晒同我一齊跑過朋友O既樣落去,都應該幾得意!

orgafish師兄,我用iphone,有隻GPS軟件叫motionX GPS,佢最強的地方就是可以下載地圖,在離線時使用,簡單易用,強烈推介,如果用落有乜 ...

唔該曬,等我 download 落嚟試下先,長跑一萬公里-----地上最強

升級   17%

奮鬥

原帖由 kennysze 於 2012-3-9 22:16 發表
    阿貓,無問題,再約啦!
    Turtle師兄,謝謝! 希望有機會一齊跑!!!
    Jacky and orgafish師兄,等我依一兩日整番個使用教學俾大家睇先!

有教學睇就好嘞,我都唔係幾攪得佢掂