香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2011国内马拉松赛事一览

升級   0%

該用戶從未簽到

今年報名還未開始,現在的網上報名是舊年的,所以佢話報名已完。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2011-5-2 16:53 發表
Thanks...亮哥。

不用客氣,小弟也想跑這個,有個上海人的視障運動員好想跑這個,佢只想跑半馬,但我想跑全馬,心裡在鬥爭,我2007年已跑過第一次半馬(2007年東麗杯),今年好想跑全馬,但我的能力不能訓練他成為全馬運動員。難!難!難!    唉!

升級   0%

該用戶從未簽到

柔詠師兄,我真的好想跑這個。希望到時能和你一齊跑!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2011-5-5 11:24 發表
但12月上海會否超凍?,因為12-4仲有星加波可選擇....—係跑凍,—係跑熱。

小弟2007年跑過上海半馬(那是我的第一個半馬),當時有十零度,等起步時好多人迫在一起,一點也不覺凍,跑緊果時就唔覺凍亦唔覺熱,好好跑,所以我想再去,跑番個全馬。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2011-5-5 13:25 發表
錦十幾度跑,應該好跑過星加波二十幾度。不過小弟未跑過外地。上海條路好跑嗎?

上次跑半馬是全平路,在市內大街跑,沿途觀眾打鑼打鼓,好熱鬧,全馬到最後好像要上一條天橋及橫過一條馬路(上次見有交警截車放人跑的)。問Derek_cat師兄會清楚d,佢在上海工作,跑過好多次。