香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: raymondkwok78
打印 上一主題 下一主題

Garmin FR70 邊度買最平?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-10-14 13:05 發表

http://sites.garmin.com/forerunner10/

https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=107143

登錄/註冊後可看大圖

Every mile matters. And now there’s a stylishly simple way to capture each one. Forerunner 10 is a GPS run ...
防水性:                        有 (50 公尺)                                                                                                                        
電池壽命:                        5 weeks in power save mode; 5 hours in training mode

香港總代理終於入左貨,有紅色及綠色,會員請往會員區訂購。

升級   0%

該用戶從未簽到

好消息:

Garmin Forerunner 10 終於到港了,暫時只有紅色及綠色兩隻色

價錢真係夠晒平! 團購優惠只限註冊會員。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kchan777 於 2012-11-26 12:42 發表
還可以買嗎? 謝謝.

可以! 團購正不斷進行中。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bigironman17 於 2012-11-30 15:20 發表
其實garmin 香港總代理係邊間?

Sportsworld Hong Kong

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wingwingiris 於 2012-12-1 11:34 發表
還可以買嗎? 謝謝.
我仲未申請做會員啊

可以! 團購正不斷進行中。
中請做會員只需幾天。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691&extra=page%3D1

希望快速申請為"長跑網會員",
應使用電郵/附加申請表照片檔案+銀行入數+個人照片。
[email protected]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gisp 於 2012-12-1 13:32 發表
我撘單想問Garmin Forerunner 10團購價是多少?幾時先有黑色?
同埋最平有得用心跳帶既形號團購要幾錢?
而家做會員只去到3月,心大心細,唔好意思咁多問題

用到心跳帶的最平要garmin 210了。Garmin Forerunner 10已經可以訂購黑色。
請收PM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mayc242826 於 2012-12-12 18:30 發表
請問亮哥, 我用405 GPS 手錶, 今年會跑渣打半碼, 我想問, 如果用GPS 計路線, 但去到西隊收不到 GPS, 應怎樣處理? 息機再開嗎?

針對隧道內收不到GPS的問題,可以加一個Footpod,在沒GPS訊號時,給你pace,到有番GPS訊號時會快些搵番個位置的。但係,Footpod相對來講很貴,不值得浪費這麼多金錢啊! 換著是我,寧願出隧道後停下來休息一分鐘,熄機再開,浪費一分鐘而矣,當休息或食gel吧!