香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2008.11.02 可口可樂健跑樂 Coke Run 2008

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

卓卓ching, 咁不小心呀, 希望ching一個不小心攞埋個奬返來   努力加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-10-9 21:35 發表
希望nc一個不小心攞埋個奬返來 too

thank you blurmax ching, 不過沒有報這個賽事

希望星期六拿伴靚靚T回來作紀念.

blurmax and MJ ching, 這個星期連續兩天賽事 , 預祝兩位ching PB, cu on Sat., 加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-10-15 12:39 發表
BLURMAX C HING~~ 琴日終於寄出表格啦 !!  

hkjhk" />~ 呢場比賽有小背心送......終於有第一件背心戰衣 !

唔知靚唔靚架呢 有d d心郁郁添

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-10-15 15:36 發表

The Coke Run singlet is pretty nice gar.  Probably among the best running singlets I've got.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

咁犀利 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

最遲報名的我, 竟然都有份呀, 今天收到信了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-10-27 20:37 發表
我都收到 啦 ~

好野, 終於可以見見艾莉絲 ctse

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Apple 於 2008-10-28 11:18 發表

NC 師姐,

雖然我報唔到名 , 但我會陪兩位C HING 及 C TSE 一齊去跑兼做路人甲,
希望可以撞到各前輩及師姐妳啦 !!

APPLE師姐,

好呀, 咁星期日見吧 , 記住見到一班綠色戰衣的chingctse時, 便過來個拍照吧

升級   0%

該用戶從未簽到

咁驚ge... 大圍ching你無事o痳... 我沒有去都知道你們全男班

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-28 12:03 發表
大家放心我冇事,因為我記得果日Apple ctse係有報名參加o架,集會果時係冇ctse,不過我留意到我地跑完熱身返到運動場之後,欄邊有位全副跑裝既ctse間唔中會望吓我地,我仲見到有幾個圈佢跟住我地跑,我有感覺呢 ...

apple ctse 快d亮相啦   , 開估...

你地型o痳 , 所以未偷望+跟住你地跑, 唔出奇...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-10-28 12:05 發表

NC, 我都好驚. 有時大圍兄在小弟BLOG間中將稱呼小弟既你字, 打左做"妳"字.

可能係因為跑得多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-11-1 19:59 發表
請問幾點起跑?
在沙田市中心有什麼巴士可以到達起點?

8:30am起跑, ram ching來做攝記

唔知什麼巴士喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2008-11-2 06:31 發表

但恐怕今日要水戰了.........." />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

saki 兄, 真係...水戰呀... 大會話今天有7.5km, 小妹40'52", 跑得很辛苦很辛苦.

今天很高興見到幾位跑友的爐山真面目-艾莉絲 ctse, 坑口公牛ching, 龜速行ching及其太太, batigoal ching, 卓卓ching, 還有randyip ching (其實之前已見過, 但今天又唔認得人, 下次會認得ga la...)

由於要趕住番工, 不能與大家嘆早餐 , 另外, 很多謝大圍ching及ram ching專程來為大家拍照及打氣.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2008-11-2 11:31 發表
第2個報到
大會時間 30:00:  CHIP TIME 29:53  A組跑第5   
成功拿獎

嘩! 嘩! 嘩! 恭喜ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-11-2 11:32 發表
Sadly I failed to join U guys today.  Wishing to join U in the Gold Coast 15 K.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

今天見不到blurmax兄, 是否有事沒有來比賽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-2 13:22 發表
各位C HING  CTSE 你地今日件可樂衫有無問題啊.
我果件中碼好大件喎

又係喎, 超級超級大件呀, S碼好像件L碼咁, 又沒有再細d size

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-11-2 14:13 發表
有相睇, 小量, 不過................影得麻麻地!

http://www.facebook.com/album.php?aid=2009382&l=13c3e&id=1277053573

thank you 速行嫂d靚相

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-2 15:13 發表

你認得我呀?我冇長跑網衫,我著hkrunner 衫呀,下次打下招呼啦!等我識下你地。

sorry, 攪錯o左 , 根據瘋兄的blog, 應該是另一位ching 咁下次再打過招呼吧, batigoal ching.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-2 18:03 發表
各 ching . ctse ~ 遲左報到添 !! ~ 好開心見到各位呀!

今日好特別,報到到起跑都係一個人,因為跑友同事到左遲到大王;好彩見到Ram CHING 同大圍CHING ,真係要多謝佢地冒雨支持我地!

小妹第一次水戰 ~ 嘩  ...

今天起跑前的宣佈是這樣說的, 有7.5k.

我都是第一次陸上水戰, 幸好帶了對拖鞋

升級   0%

該用戶從未簽到

點解個excel file沒有女子組overall成績

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 293# 的帖子

都係唔得, 明天返公司再試