香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-15 23:56 發表
各位Ching/Ctse, 請多多指教, 盼望在長跑路上彼此分享,互相勉勵.
至於跑步佳績, 對不起, 欠奉了, 我運動的開始,源於年幼患有氣管敏感, 自小已開始了. 在2007年我參加了渣打10K初組, 是我人生跑步的第一個10K賽事, 只 ...

很高興又多一位ctse開blog了, 記住開了blog就要盡心去跑, 盡心去寫, 讓我地都可以與Tarry分享跑步的點滴

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-22 22:58 發表

x2, 佩服Tarry的堅毅的鬥志.
加油!努力!

x3, 今次見到Tarry跑得比以前輕鬆, 闊步及快了, 進步了很多呀!!!

繼續努力!!! 期待下次一起跑  

升級   0%

該用戶從未簽到

Tarry ctse20/6得閒行山嗎?? https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5282&extra=&page=1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-6-15 13:35 發表

nc, 請問時間, 地點???

今個星期六 (20/6)行大嶼山分流, 全日, 0830在東涌集合, 詳情請見:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5282&extra=&page=1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-6-16 13:54 發表

對唔住, 我應該修改為尊貴皇上至岩, 請恕小妹失言

我怕修改都冇用...   會唔會又... 鍘...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-6-29 13:40 發表

叮叮噹, SSP大池人多嗎? 我未去過wor, 星期二游完話俾妳知, , 還是美孚比較好游呢? 池水乾淨嗎?當然好D啦, 設施麵新D, 李鄭屋就舊D, 人又多

SSP和美孚, 美孚好好多, 新啲及人少過SSP, 乾淨啲. 未去過李鄭屋, 聽聞好似幾好的, 人少啲. 但Tarry說人多, 都有點怕!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-14 00:25 發表
wow.........今日為咗廈門全馬預跑34k, 約咗nc, 我哋用約8-9min/K
柏麗灣碼頭 - 三聖村盡頭〈即過咗油站燈位〉15:30 -18:04
三聖村盡頭〈即過咗油站燈位〉- 柏麗灣碼頭 18:04 - 20 ...

Tarry, 今天再在網上量度過, 我地實質跑了35k呀, 一程17.5k. 很開心...

謝謝妳陪我跑了個超級長課, 就住我個龜速, 如果沒有妳, 我估我個超級長課又好像上星期日般跑了幾k後便歸家了.  還有感謝妳的食物, 塊黑朱古力真係好味到... 難以形容.

大家努力加油呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-14 14:05 發表

nc, 妳有無周身骨痛ar, 我諗妳無, 我都無ar, 可能我哋尋晚拉筋無偷懶, 所以今日無痛, nc + 自己, 加油ar~~~~~~~加油arhgj091" />" />hj

都算冇周身骨頭... 對腳行起路來有些乳酸, 落樓梯有感覺外... 一切總算正常

昨晚返到屋企仲好乖咁呼冰, 驚死今天對腳行唔到... 好彩我地事後功夫做得足, 又有祂保守, 今天feeling good

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝各位的鼓勵, 會盡力完成人生第一個全馬, 正如schnix話齋, enjoy!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

很榮幸能與Tarry & jogging-cat一 起完成人生第一個馬拉松, 一起分享及去經歷, 實在很值得去感恩, 回港後約埋bonbon吃飯慶祝吧!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

Tarry, 加油呀 是否一切已準備呀? 準備個四萬笑容對住個鏡頭... 開開心心迎接個全馬

玩得開心d呀, 回來分享妳的第二個全馬