香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-15 22:33 發表
RAM兄,
請delete我個名,因為腳患,仲有D拉住,都係休息下好D
新路線好吸引,希望有機會下次再跑

蘭西, 對腳做咩事呀?? 哪兒拉住?? 我早陣子也是小腿拉傷了, 相信是跑姿不正確 (右腳外番+少許扁平足), 留意下跑姿和休息一陣子吧, 長跑長有!!

名單 (人工智能自助系統,請標明是否吃晚餐):
報名人仕

1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
4. 白頭佬 又跑又食又對酒
5. superimac 跑+食
6. kenleung 跑+食
7. 細明哥 跑 (多數唔食)
8. anson ( 跑 + 食)
9. 七嫂(跑 + 食)
10.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
11.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
12.Patrick 跑+多數唔食
13. Joe   (跑 +食)
14. laputa99  (跑 +食)
15. 花子阿DEE (跑 +食)

16. nc (跑+食)

updated on 15/4/09 23:42

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-4-18 18:21 發表

我都係啞hgjD115" />" />hj去到球場好大雨,跟 幾個 ching ctze 吹咗幾水,決定hgjD103" />" />hj。
但係開跑後停咗雨,真係吹脹

仲好似係有種茶座feel 吹水添.

他們起跑時停了雨, 無錯真係吹脹, 但隔了一排又下起雨來, 並且又越下越大.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-4-18 15:31 發表
現在葵涌有點雨,但比起去年的暴雨衝城真係小巫見大巫
準備出發!" />" />  

ram兄, 會否就是閣下這一句弄致起跑前半小時落9屎???

是你...
相信你們跑跑下也不見得好過去年了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-4-19 21:25 發表

其實今次暴雨衝城2回都有去年4位勇士出席(白c兄,vita375兄,7兄和小弟)
7兄所言除了令小弟覺得時光飛逝,也令小弟想起舊年既衝城勇士
不如比d舊年既相大家睇下都幾得意架:  

去年又是暴雨, 真係約都冇咁橋!!!

請問前輩去年的青公是什麼天氣, 等我預備定裝束

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-19 21:49 發表

哈哈....NC姐好擔心又要打水戰..

唔擔心...如果有備而戰... 哈哈哈... 一於奉陪   

昨天出門口是沒有雨的, 於是穿了對新鞋仔, 諗住開心地跑水塘去 , 誰知... 真係唔認心見對鞋... 又冇帶多對拖鞋