香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜將軍澳區約跑咁成功 , 主席真是年青有為

有機會都想跑將軍澳, 清水灣, 西貢區 幾時第二次活動呀, 主席

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-14 02:33 發表
其實今次約跑真係要多謝咁多位參與的 ching ctse ~~ 大家在籌備時俾建議、在跑步途中互相幫忙、實踐逍遙團的宗旨等等。沒有大家的支持和幫助,約跑也不會那麼逍遙 ~
所以,能夠成為長跑網的一分子,真係好幸福 ~~

另外,我地大家決定左每個星期六早上約跑一次 ~
由於星期日通常有比賽,所以之後一兩次都會在區內慢跑 ~

遲 d 睇下放長假時,搞唔搞到跑去清水灣同西貢既活動 ~ 不過時間係一個問題 ~ 今日家長日呀 sir 叫我唔好上咁多網 ~~ 噢 ~ 可能我能夠在長跑網吹水的日子不多了 ~

考好個試, 幾時跑都得, 長跑長有, 車亞文ching, 都係唔好上咁多網了, 讀書要緊!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

你們都是在家換好衫嗎???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-1 13:59 發表

係呀 ~ 因為大家都住得近嘛 ~

咦 ? nc 姐係咪想黎逍遙跑呢 ~ 歡迎歡迎! 或者 ctse 如果有行李的話,其中一個可行的辦法是暫放在一位 ching ctse 的家裏 ~ 不過我家離集合地點頗遠,不方便。

都可以不用的,帶八達通及錢,不過如果來,其實可以交埋衫,但拿住又點呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-1 19:48 發表
post #403 資料已更新,請各位逍遙跑友留意,謝 ~ " />" />

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2616&extra=&page=21

d版主做野真係快,咁快又加了小妹個名,無得比我諗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-1 15:46 發表

我屋企比較近集合地點, 可以起跑前早少少(10min)交俾我攞番屋企,
而跑完之後, 大家坐定定食早餐, 我就番屋企攞野, 再落番黎食野, 咁樣ok嗎?

另外, 講開又講, 我都未訂衫, 唔知會唔會太遲呢?
如 ...

唔敢唔比jc ching訂衫 ,借出家中給大家放行李,又幫手分派衫,上上落落,痳煩晒,請jc及Raymond ching帶$$$$,一手交$$$, 一手交衫

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-1 20:26 發表

唔好意思 ~ 小弟現誠邀 nc 姐出席逍遙團活動,nc 姐黎唔黎呢 ?

緊係來  我會帶有份出席消遙遊而有訂衫的...

7.50am將軍澳A出口

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-1 22:12 發表
NC CTSE 大駕光臨TKO 。真是我地的榮幸
快D 到星期六就好喇。。。

終於有機會見到快活人ctse, 係我榮幸就真!!!