香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-7 15:37 發表

sorry,boston 個賽事要求仲高d tim...完來age 45+ 先係330,唔洗諗....再練多d先啦~~
其它海外賽事睇地方啦,台灣,星加坡,韓國都唔貴,幾k應該攪掂...有興趣不仿一齊玩下啦!
但如果qual ...

batbat: 咁35+果group要咩時間呀?
睇下渣打跑成點....再計劃跟你去其他地方見識下先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-7 16:04 發表

個時間係315呀....等下年先得啦...我今年就冇可能啦...

咁下年一齊再努力。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-8 00:36 發表
TO: VV
" />" />今晚你吾黎走寶了~~~
很多肉吃呢" />" /> 好耐都無食過咁平咁多野了!(最岩我地D食肉瘦)
下次有機會要再黎梅子林哦!
最重要系食晚飯!!!" />" />
下次你都要黎哦·VV

華華:
你好強既,用咗9'已經上到梅子林閘口,快我20秒咁多。
咁開心咁下星期又預埋你啦,不過VV跑斜路應該唔係咁好。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-8 09:12 發表

應該唔係好大問題,而家諗緊今晚仲玩唔玩...." />" />

batbat:
今晚梗係唔跑啦,休息幾日星期六跑長課仲好呀,到時一齊拍跳。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-8 10:12 發表
7/1梅子林跑小小報告~

哎呀.....出師不利....昨晚我又搭錯車啦....." />" />hjghugh
我隱約記得要坐89號or89x巴士.....最後上左89x,點知個終站離沙田運動場遠好多,行死我,本來話會大約7點左右先到熱身,點知最後變左 ...

catcat妳梗係開心啦,去程有華華侍奉在側,上落梅子林又有拿拿ching陪伴左右。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-1-8 10:59 發表
龍龍: 多d休息,好返再黎show長腿.

batbat,catcat,圍圍: 你地跑完半馬,咁快又跑梅子林,勁!!!梅子我都好想去!不過昨晚唔得" />" />hj" />" /> 幾時再去呀?

今晚又黎唔到la~~~" />" />

迪迪:
下星期二至四(13-15/1)邊一晚方便妳呀?我盡量睇下就唔就到妳。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-8 12:43 發表
圍圍:
下次跑...13 or 14號呀.....
快d confirm日期啦~~
我地ssp又拉隊跟你啦~~~" />" />

好呀....收集多d意見星期五作實日期啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-8 13:06 發表

圍圍...如果可以呢..我想14號...就埋我地ssp 小隊 training 個時間ma~而且bonbon 同 tartar 都好似星期2得~

vv:
星期二係13/1 唔係 14/1呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-8 15:18 發表
圍圍:
13/1多d人得....
一於13號啦~~~

catcat:
要參考埋主場果邊朋友既意見,都係暫定14/1星期三好d,我明天先出post啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-9 09:47 發表
1月8日小報告
今日由小弟吹雞 ,但係只得小貓4隻跑,都係我既號召力唔夠,下次留番比ssp twins 攪啦!
我自己安時6點半左右到逹,睇下kinkin 到左未,因為只有佢會早到,但係都見唔到,差唔多7點 ...

batbat真係好勤力wor.....對腳冇事就好啦~
介唔介意報告埋你d時間呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

廣告時間:
夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第二回召集)

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=3012&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-9 12:42 發表
更新:SSP街坊小隊最新活動日期:

14/1(星期三) ~ join 圍圍梅子林的跑步活動
出發時間:兩粒梅子組 - 19:30;一粒梅子組 - 20:00
路線     :沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙 ...

catcat真係唔該使呀...咁妳係一粒定兩粒呀?
不如妳幫下手做一粒梅子組既組長啦...ok?
妳聯絡到活活同豹豹佢地未呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-9 12:50 發表

okok~~
榮幸之至~~
我仲打算食4粒梅tim.....呵呵....而家1粒算囉..." />" />

咁就煩啦....如果活活聽日去唔到西貢,希望豹豹唔會都唔來啦。
calling各SSP小隊成員:報咗名明天西貢萬宜水庫長課+BBQ既跑手敬請準時出席,大會專車係唔等人架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-9 13:59 發表

其實豹豹有冇長跑網戶口呀?如有,可以試下pm佢....

係wor....batbat真係醒~
咁我試下pm佢啦~
問題係.....豹豹好似唔多online,盡人事試試啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-9 14:10 發表

補充一下先,當晚bonbon 跑左25個圈,tartar跑左26個圈,kinkin 就唔知跑左幾多個圈...

其實琴晚kinkin有壓軸表演 ,就係個人衝800m,頭400m好似佢甘講1'30"完成,心諗大約3'00"就完 ...

bonbon & tartar咪跑咗10K有多,勁呀!繼續努力!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-9 14:17 發表
報告各位, 今日中午食lunch又去咗出血, 到咗灣仔"wxx kee"
買咗傳聞中華249的adi mana, 心想隻色甘靚買來出街著都抵hgjD115" />" />hj
現在擔心緊如何將佢偷運返屋企唔被阿媽知

菲菲妳又買咗呀?聽日會唔會著來試下佢呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-9 14:33 發表

我都心郁郁想試下, 但又諗緊怕腳板底痛
仲有呀, 今日試咗几個size, 最後買果對比我之前兩對adi大半個碼,
究竟係我對腳越來越大定係個款細啲呢?

圍圍你果對試咗未? 好唔好跑?

上次上梅子林已經試咗,都好輕幾好跑。
我夠得係佢個size比平時d細咗,之前我都係買25.5-26,今次呢對係26.5。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-9 15:49 發表
想問問大家.....
下個星期一(12/1)有無隊友ok可以去ssp運動場跑呀....?
especially to 迪迪,我好耐無同你跑過啦~~~hgj091" />" />hj

我都可能來到慢跑wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-1-9 23:28 發表

你返來喇~~bbq果面通緝你啊~~~" />" />

冇d咁既事,咁耐冇活活消息擔心之麻,而家放心使啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

可能NC一時搞錯(龍龍:個pm係咪之前send比你架)....pm講返比佢知咪得law~
話事話...batbat你今日化身成為頭巾跑手個look好掂呀...仲跑得咁勁...好嘢呀~