香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-1 14:50 發表

我而家....時間有限,要揀活動參加呀~~~呵呵~~
跑運動場.......唔...個景麻麻地~吸引力唔大~~

" />" />fgj

係ar係ar...e+catcat 隊長10分忙ka...我果日約佢拍拖..佢都滾水碌腳咁...仲要出一次街..好似出城咁..趕得我ar~~~
so...d 節目唔夠好反.活動唔夠精采..佢唔會來ka 下~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

午安ar各位~
catcat....心情似乎好好wor....hohoho
菲菲 + 火火....禽晚我想upload d photo ka~不過..個mon 竟然short左ar..成個螢光幕變左紅色..為免佢爆炸∼我都係唔敢開佢la..等我買到新mon 至搞lu~等下la各位∼
wow..圍圍有羽毛球∼唔知tartar 得唔得來唔來wor∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-4-2 13:20 發表

黎呀, 不過最好下午啦, 有羽毛球打wor.

.....我果日番學∼好似由2 - 9~~~咩都無我份~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-4-2 16:16 發表

catcat, 好耐無同跑 + 吹水啦, 幾時跑番轉呀, 我 + BonBon今晚去SSP, 黎唔黎呀, 淨吹水雙計呀, haha

TARTAR...幾點jack? 好耐無見你...掛死人la~

升級   0%

該用戶從未簽到

持續感冒中~~~好辛苦~~~

星期四唔應該著到咁街坊落街跑~~~~~~後悔都太遲la

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-6 17:06 發表

係ar...唉...我friday 咪同你講d back bone 痛既..."歐" 左幾日..都唔好.....又請唔到假~唉...想死!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-6 17:19 發表

vv: 有病都請唔到假?
妳估妳係我咩....有病快d睇醫生啦~

去開個dr.....次次要等成個幾2粒鐘...我不如返屋企sleep 下好過~~~

去clinic 入面仲多菌la~~我諗"歐" 多3,5,7 日..一定會好ka la~

升級   0%

該用戶從未簽到

係唔係近日無咩活動搞ar?
真係好鬼靜局~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-6 17:42 發表

好似好大獲咁喎~~~唔好"歐"咁耐好, 再唔掂就要睇醫生啦, 一於SL啦~~~
我就好返好多啦~~~

係wor..你都大傷風wor? 好返就好la~~~唉..我都食左d成藥~都係唔得~~~~
無奶油ka~~~果日同tartar + bonbon + batbat 至講緊...做左運動, 身體好左..無咁易病...轉頭就....

升級   0%

該用戶從未簽到

幸福傷風素....食左都唔幸福既~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我明天唔請得假ar....唉.......死law...d 菌會傳比果d "客仔"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-6 17:47 發表
vv,其實仲有其他原因,妳可能財多....所以身子弱啦!

無奶油la....如果財多真係會身子弱...我應該牛都打死幾隻ka wor~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-6 17:46 發表

hahah..我地都係同道中人~我堅信..感冒係會"歐"好的~~hohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat
有消息la..咁就好la...安安都鬆一口氣la~~~
馬王CHING一家人,真係有好愛心LA...好心有好報..安安一定都會好錫佢地KA....佢一定會捉晒佢屋企D

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-6 17:54 發表

丫....講開活動
華華仲未覆我AR
通緝華華AR....快CHECK E-MAIL AR

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-6 18:04 發表

我會幫你手, 今晚佢都應該會出現~~~

好...就由你出手~HEHEHEHE~
我禽日打去BOOKING...點知比個老闆串我~~~~好傷心~ ~"10 零個之嘛...洗唔洗咁早BOOK 位AR小姐"~~~~~~咁人地以為佢好FULL MA~

升級   0%

該用戶從未簽到

早ar 各位....wow...連bonbon 都咁早出場wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

WOWO...你地真係好強ar..比10 個叻係地~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 得得地 於 2009-4-14 13:04 發表

隊長好呀 !
各 ching / ctse 好呀 !     (恕不能盡錄...)

開心呀 !
希望有機會一齊跑呀......

(我唔算快... [得得地] 啦 ?!)   

希望一齊努力呀 ! 會開心

HELLO 得得(你己經有新名la~~~hohoho)
你好ar~你跑開咩邊度ka?
53分...都叫快la~~你真係ar..未見過慢人ar...um..有時間出席下我地d 活動~ 等你見識下...ssp 個vv 跑得有幾慢la~~~

期望下次活動有機會見面la...唔洗怕醜la..我地個個隊員都係從怕怕醜中認識ka~
回想起我同cat 隊長第一次約跑..佢又例唔帶mobile..又唔知係唔係佢, 又唔知叫唔叫佢~......唉..心情真有點忐忑不安ka..而且10 分 on 居
不過你放心la..以上情況唔會再發生ka la..因為我地e+次次出遊一大班人~實無認錯~