香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-9 11:22 發表

係我搶你個bag 來揹者 ,因為為左要贊你果枝汽水...

wowo..我唔好意思就真LA.....
..要個病人同我揹個BAG....仲一路行一路咳....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-9 16:09 發表

好神奇揹完之後, 咳小左好多wor ~~~~
你果個係咩袋來ka

唔係我個bag 神奇~~係你個肺神奇….你要快d醫好佢la…

仲有件悲劇…..
我我我..sat 行山….又唔見左頂帽la……鳴鳴鳴..
現在~~~2 roro 在家~頂帽又不知所終好傷心ar…..

升級   0%

該用戶從未簽到

sue ctse. + honey 活...我都唔係好記得...
鳴鳴鳴....我明明離開浴室時look 過ka...
都唔知幾時唔見....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-9 16:54 發表

係未等於我對腳仍然用得來跑山呢 ?
改改落斜姿態就okay ?

我禽日有practice sue ctse 果招斜斜腳法ar~
e +行得順暢左..又無交叉腳la~
唔知係唔係因此..腳掌無事呢?...好神奇ar.....

又唔知係唔係無提腿關係小腿比大比累好多ar…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-9 17:36 發表

係喎, 下次記住要留意下先~~~
記住全腳掌落地

X2~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-9 22:57 發表

經過(自我)催眠 之後, 我記得你落到山腳扶輪公園時都有帶帽架?

我記得~~~上車時我除左ka~~~~之後就無印象lu~ 

升級   0%

該用戶從未簽到

Vasque..我去過”中”橫行睇ka..sales 哥哥比左d magazine 我睇..話e隻牌子係”山澗之王” 我諗意思係好食地掛..
所羅門個樣子又真係好靚仔….比我簡呢…….我會試左至算la…

升級   0%

該用戶從未簽到

唔g ar..d magazine 都有介紹ka..
5.10~~~好重ar..應該run 唔起..不過我好愛我對5.10
真係好正...碎石路...濕石面...青台地~都難佢唔到...我去旅行…重重都會同佢去

升級   0%

該用戶從未簽到

活活…其實..係唔係run 山shoes 同 行山shoes 又唔同呢…丫所羅門唔食地..係唔係for 你”sin” 住去..咁好快law..??? ..話咁快到終點...yeah

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有呢..我遲d 係唔係都要置番對run 山 shoes ar??
C la…咁1 屋都係shoes la……全馬我又要buy shoes……….

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-12 12:03 發表

你果對5.10 5係only 行山咩 . " />" />

係ar..行山ka 咋..係唔係又要buy ar???for 樂善wor.......

升級   0%

該用戶從未簽到

好野sue ctse  + 平CHING~又出沒la..
我其實有樣野唔明..係唔係開始train 就著同一對到比賽會好d ka??? 我e + 果對係”LIKELY” 來的…我都唔知佢O 唔OK KA~不過我見佢黑媽媽..又係GORETEX 面…COME DIRTY MA~

升級   0%

該用戶從未簽到

用跑SHOES 會唔會好 SIT 底AR.???
12月樂善到2月渣行..佢頂唔頂得到呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

咁會唔會D避震差左KA..I MEAN..跑完山..又全馬..用同一對~加上TRAINING..
心急人上~

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲..咁TRAINING 係唔係照著..到比賽都無問題KA LA??

升級   0%

該用戶從未簽到

綜合各CHING/CTSE意見..小人有以下結論..
-  跑山shoes 都係會好重..比起一般跑鞋..無論係咩牌子
- R13..其實用來跑山都OK 既
- 著開一個MODEL/牌子.如果岩自己.最好都係一直買下去 同 著下去…..你C服唔=我C服, 大家要量力E為….

仲有….
- 平CHING係所羅門既…SUPER 粉絲.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-12 14:45 發表

一條所羅門忠實粉絲
一條美津濃忠實粉絲

2 …………….粉絲….

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-12 22:06 發表
下? 點解我入到去見到你又係阿富汗既?
仲有, 女隊員全部都變晒male !

哎呀~笑c 我la~~~~~~~~~點解咁搞鬼ka?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-12 22:51 發表
收音機,電視,雪櫃全部大陸貨, 可樂得百事, 無肥叉, 得燒鴨, 將就下先啦老細. . . . . .

你地上去開p ar~~~???!!!!! ~