香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報半馬報到區(POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

報左la~半馬..不過唔係挑戰組丫..我都無 2:15~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-4 08:59 發表

咁多人一齊起步,無人會留意閣下的號碼布,放心﹗

好丫好丫...可以一齊起步~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-10-6 23:00 發表

師姊著住網T,變身成青蘋果 .
想”HOU”妳一啖.
小妹仍然心大心細,因為唔想跑10K去迫人,
跑半碼怕自己唔得.

叮叮噹c tse, 放心la一定得架~我上 一年係我人生第一次參加比賽~由於10k full 左...於是逼住報了半馬.....打定最壞打算跑唔晒..但都由報名一天開始努力努力再努力...最後都能夠完成賽事....果一刻既滿足感..係無野可以比..因為全世界都話我一定唔得..一定要上車架..所以到達終點時真係好想喊..哈!原來我都做到架wor.....so~要相信自己既能力一於半馬la

升級   0%

該用戶從未簽到

半馬有好多人ar~~e + 有 22個la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-14 21:24 發表

到時留意post 2 到時一齊影相,一起起步﹗hiuijhkj" />

不過到時咁多人...都唔知點相認wor~~~唔係個個ching ctse 都穿會3架wor

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-10-14 22:30 發表

穿綠色網T或者綠色網背心,方便集合影相,終點認人打氣.
師姐見到一堆幾個身穿綠衣的人,自己走去報上名來.

好嘩..我一定閃過來拍個大合照~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2008-10-14 23:47 發表

me 2.... : )
到而家我還未參與過長跑網的活動添~~

HEHE~~ME 2 LA..我都係未參與過架.....只是得個睇字架咋~~可能到時要上來look look 各ching ctse d 玉照至知邊個打邊個

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-15 23:17 發表
vhtober & cookie,

有興趣星期六由馬鞍山遊樂場跑去大埔元洲仔來回嗎?共20k, 詳情請到以下帖:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1962&extra=&page=1

小妹是非常慢跑的 

~~~又有活動~~~又無我份....我果日..都係上"長課"..仲係由2:00~9:00 tim...不過是返學果d長課姐~
唉..........................
不過天水圍果次~我一定要去....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-16 17:26 發表

走全程都唔係問題,我怕我到個陣時,大家都散晒水啦........

唔怕la catcat ctse~~d ching ctse...食野應該無跑步咁快ka...會等埋你一同開餐ka la

升級   0%

該用戶從未簽到

nc & catcat ctse~~~有個小問題ar~~咁你地一般出遠門training...係會去到至變身ar~還是出門口前就換好戰衣ka 呢?~~~因為我平時在家附近跑就一定是換好至去la~~但去咁遠~d褲仔好似陣陣涼咁..但去到才換好似又要人等~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-11-3 17:52 發表

登錄/註冊後可看大圖

wow...好勁ar...上年都無咁快full....好似今年加左名額ka ma...到時一定人山人海.ar~~

升級   0%

該用戶從未簽到

e~~~係咪報左名會收到信架? 點解我未收到既? 我咁早報....唔係無ar ma?????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-11-11 12:57 發表
vh, The acceptance letter will not be sent so early.  However U can check your status by this thread :

http://www.hkmarathon.com/marathon/eng/event/entry/statuscheck.jsp

WOW..checked LA, thx ching....有no la....仲好前ar