香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我睇番d photo~有4個著 orange 褲仔...其中3個~7ching, kenneth,同 圍圍...你話我點會唔知ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-25 11:10 發表

呢個名要小心發音,如果唔係叫錯就唔好拉 ....  好有我的相呀,我著hkrunner 背心呀. ...

BATBAT~~~如果係我果d 相...你比個number 我ar~我send e-mail 比你la~~你pm 個 email address 比我wor~~~我認人...好渣ka...人一多我都唔知邊個打邊個~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-25 11:42 發表
Catcat & vhother

多謝你們幫我影個d相. 另外,catcat有冇睇我send比你的pm

唔洗客氣~不過影唔到ming sir 衝線的 相有點可皆law~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-25 10:38 發表
哈...美少女戰士..岩啦..美少女戰士好似好多個人下...搵埋nc, 叮噹,艾ctse 都仲得

不過我唔係美女..我個禮服幪面俠啦,可以遮住塊面..唔駛嚇到其他跑友

天水圍..我暫時都可以去,不過唔知亞sir 又會唔會再比功課 ...

唔得wor~禮服臉面俠要 笠著個面...又要跑~唔焗咩
希望你ar 蛇唔好比咁多功課比你la~~或者~你比你ar 蛇個contact 我..我同你搞定佢,都好wor...heheheheh

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-25 09:49 發表

用 Google 的相相簿o拉,我都想download d 相,但又download唔到,美少女戰士 ,可唔可以 email 我d 相比我呀?

你睇batbat, 果然係我地fans, 咩都用疊字~~你係咪要睇相相ar~ok no problem la

升級   0%

該用戶從未簽到

係呢~唔知各ssp 之友 or 我地fans, 黎緊會報 or 已報咩賽事呢? (除渣打之外, 我好想參與其他的)

升級   0%

該用戶從未簽到

尊貴既catcat...你係唔係真係開post ar~我都有興趣~不過唔知人地會唔會嫌我慢吞吞呢...你知la..你今時唔同往日架ma...你e + 唔入慢跑一族~~而我呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有尊貴既catcat...你個calculator 鑲晒鑽~~唔拮手咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

下!咁搞鬼~一個case 其實你地平均係咪要deal 好耐架..對你果行係完全無認識~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-26 11:44 發表

有呀...  hotmail account..  PM 妳..

BATBAT~
send 埋比我ar~~仲有..你其實d相你有無想要幾大...因為original 有1.5 - 2 m~如果我send 比你..你又要 down size~而且有排send

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍 & ming sir~
same question ...如果你地想曬 poster 就當然2m 都得la~不過大到~黑椒生暗瘡都見到ka~~

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有ar~貓貓又話出post 既....係咪真係組隊ka???
(由於office hr 十分忙...所以要襯lunch time, 發多d問題ar~)
仲有仲有...catcat, plan下12月8之後有咩活動la~我想去一次你地上次條路ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-26 13:53 發表
好野!..........升左要請食飯law

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-26 15:41 發表

send 左比妳,如果orginal size就最好啦!

AS BIG AS POSSIBLE AR MA~OK no problem....咪一陣話我炸爆你a/c ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-26 16:03 發表
TO VV + bonbon:

重要通告

大圍同kin ching通知,2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009 (女子隊際)出左post....
我已經代你兩個向sue ctse報名啦....." />" />

https://www.longrun.hk/forum/view ... ge=1&ex ...

好野~係唔係在渣打前一個week舉行ar~好緊張ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-26 17:10 發表

我都係呀......
我地使唔使到時著OR帶d同一樣既野,加強我地既士氣呢...?
例如扮下貓甘....

~好熱下wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

等左一個早上…終於catcat出report la~~今日超忙..下午要去東區了. 在緊張地整理文件中..
kinkin 你唔好咁la..catcat 是要reporting ka ma…我睇完就當自己都去左ka

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-27 12:57 發表
圍圍..no problem, 回家會處理~不過你睇下down唔down load 到la...webshot 好麻煩~you can download the photo, but the resolution is "unacceptable" small~around 10-20K per photo~

升級   0%

該用戶從未簽到

好好笑ar catcat....你同bonbon 成日都咁烏龍ka~~去錯location 都有ka

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-27 12:57 發表
VV:
我add